0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (325 puan) tarafından
Kizlar 4 aylik bebegim var emziriyorum kilom da aldi basini gidiyor  ekmegi de azaltmayi düşünüyorum  ve günlük  leslie yapsam sütüm azalir mi nasil kilo verebilirim ?

4 Cevaplar

0 oy
(1,559 puan) tarafından
Karbonhidrat ve sekeri tamamen hayatından çıkartırsan çok güzel kilo verirsin sütün de etkilenmez. Emzirirken kilo veren biri olarak söylüyorum 
(325 puan) tarafından
Ekmegin süt üretiminde bi yararı yok diye biliyorum ama ekmeksiz de doymuyorum ama artik ekmegi kesmem gerekiyor
(1,559 puan) tarafından
Ekmeksiz doymuyorum dersen ekmeksiz doymazsin ekmeğe beslenmede ihtiyaç yok dersen o zaman doyarsın yani doymak bizim beynimizle alakalı bir durum. Hamileyken gebelik şekerim çıkınca ekmeği kestim bebegim 4 aylık hala ekmek yemiyorum makarna pilav yemiyorum yersem de 1 kaşık falan yiyorum ve gayet doyuyorum
-Reklam-
0 oy
(1,952 puan) tarafından
Benimde üç buçuk aylık bende diyet ve vakit bulursam spor yapmak istiyorum sütün azalacağını sanmıyorum 
(13,848 puan) tarafından
Aşkım azalmaz şeker ve un hariç her şeyi yersin
Defnede onuncu ayda sütüm azalmış sadece gece iki kere emerdı
Efe on aylık oldu dört aylık başladım diyete biliyorsun azalmıyor ki süt keseceğim yaşında bunu da
(1,952 puan) tarafından
Aşkım ben zaten mama veriyorum sütüm az doymuyor bu gün başladım birkaç gün içinde 1 kilo vermişim diyet yapmadan galiba yogunluktan
(13,848 puan) tarafından
Gelsene gruba
0 oy
(2,800 puan) tarafından
Spor yapmanin sütü etkileyecegini düşünmüyorum. Beslenememek, etkiler genelde.
0 oy
(3,487 puan) tarafından
Al benden o  kadar 4 aylık kızım 89 la doğum yaptım 84 olmuşum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 89 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miyu_Miyu (598 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 363 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 395 göst.
30 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde brvnhan (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,924 kullanıcı

Kategoriler

...