0 oy
911 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından

image

Selamün aleyküm kızlar geçen de feracemin yarısıni komple yırtıldı gitti yarısı yok feracemin bugünde picamam gitti içine giren kıyafet parçalarini nasıl çıkartabiliriz makinesi böyle yapan var mı 

20 Cevaplar

0 oy
(12,615 puan) tarafından
servis şart. makine durup dururken yapmaz böyle 
(249 puan) tarafından
Bizim hiç yoktu eşim bunu hurdadan getirdi 4 5 ay önce kadın sağlam demiş ama yırtıyor bilmiyorum servis ne ister sormak lazım
(12,615 puan) tarafından
kayınvalidemin eski makinesi böyle yapıyordu, yastık kılıfının içine kıyafetleri koyup yıkıyordu ama çözüm makine değiştirmek
(249 puan) tarafından
Olmadı bende öyle yapim değişecek durumda değiliz
-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından
Bir ara bizim tanıdıklardan birininki böyle yapıyordu ama ne yaptılar hiç hatırlamıyorum
(249 puan) tarafından
Yaa bilmiyorum bende eşim de  diyor acaba üstünü söksem kıyafet parçaları çıkar mı bilemiyorum
0 oy
(129,628 puan) tarafından
makinan sana büyü yapmis bacim
(249 puan) tarafından
Hiç deme bacım
(129,628 puan) tarafından
kiz bugun 2,3 tane büyü postu okudum  ☺️ tam birini okudum ciktim sebin postu gordum
(249 puan) tarafından
Ben korkuyorum o postlara girmiyorum beynime yerleşiyor kendi kendime korkuyorum
0 oy
(4,308 puan) tarafından

Benim makinada öyleydi 2 ayrı tamirci geldi ömrü dolmuş abla yaptırmaya deymez dedi 

(4,308 puan) tarafından
Uzduysem kusura bakmayın ama başıma geldi o yüzden bilgilendirmek istedim yaptırmaya gerçekten deymiyorlar bende yenisini aldim
(249 puan) tarafından
Kız Yok ne kusuru yenisini almam imkansız bilmiyorum sonumuz hayır olsun inşallah
(4,308 puan) tarafından
O zaman elindekini tam bozulmadan sat  sattığın parayla yine ikinci el bak alıp normal kullanamazlar ama servisciler tamirciler bu şekilde olan makinalari alıp parça niyetine kullanıyorlar aklinda bulunsun cnm
(249 puan) tarafından
Bende eşime dedim bunu ver tamirciye yerine başka sor dedim şimdi söküyor belki yaparım diye sanmıyorum yapacanı
(4,308 puan) tarafından
İnşallah yapmayı başarır cnm
0 oy
(697 puan) tarafından
Benim makinada bir kere böyle yapmıştı tıka basa doldurmuştum bıdaha olmadı sende çok doldurmuş olabilirmisin acaba 
(249 puan) tarafından
Feracemi 15 Dikkaya tek atmıştim onun da yarısı gitti boşluk kalacak kadar dolduruyorum benimki kaç defa yaptı
(697 puan) tarafından
Sen makinen sıkıntılı o zaman servisi çağırın baksin
(249 puan) tarafından
Birden fazla sorunu var bence servis bilmem ne kadar ister eşim şuan söktü bakıyor
0 oy
(664 puan) tarafından
Kapağın kapatılan kısmında lastik varya o eski o lastiğin arasına giriyor 4 un oluyor bizde değiştirdik kazanla lastik arasına giriyor 
(249 puan) tarafından
Tam olarak neyi değiştirmemiz lazım maliyetli bişey mi düzgün kıyafetimiz yok olanları da makine yırtıyor valla üzülüyorum
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Kazanın bilyelerinin dağılması sonucu kıyafetleri yırtıyor. Makinan yeni ise servisi çağır. Yok eski ise hiç uğraşma yenisini al çünkü başıma geldi benim biz yenisini aldık.
(249 puan) tarafından
Çok eski eşim eskici hurdadan getirmişti çok olmadı getireli yenisine gücümüz yetmez Allah büyük bakalım çalışırken sanki uçak kalkıyor gibi ses çıkıyor
(5,751 puan) tarafından
Tamam isde canım o sesi kazanın bilyelerinin dağılması sonucu yapıyor. Allah yardımcın olsun inşallah alırsınız.
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Servis tamirci birini mutlaka çağır içinde vida olabilir demirleri hasar görmüş olabilir ondan yırtar mutlaka tamirci söküp bakmak zorunda parça değişecek büyük ihtimal 
(249 puan) tarafından
Çok aşırı ses çıkıyor uçak kalkıyor gibi arızası birden fazla bence sıfır almadım eşim hurdadan getirmişti buda bozuk şansıma
tarafından
Boşuna vermiyorlar hurdaya işte yaptırma masraflı olur dersen uygun fiyatlı taksit ile yenisini al
(249 puan) tarafından
Valla bilmiyorum sıfır alacak gücümüz yok yine tamirciden bakacaz inşallah olmazsa eşim yapmaya çalışıyor şuan
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Çok mu dolduruyon acaba benimki çok tepince yapmıştı bı kere 
(249 puan) tarafından
Kız yok ben feracelerimi ayrı yıkıyorum onlarda öyle oluyor Galiba bilyasi dağıldı aşırı ses çıkıyor çalışırken
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Benim eski samsung makinem ,elmas kazandı o böyle yirtiyordu neden bilmiyorum 
(8,016 puan) tarafından
Bizim de samsung makine elmas kazan çok güzel yıkıyor her şeyinden çok memnunum ama 3 tane çamaşır yırttı bizim de ama ben çok doldurdum servis ondan dedi
(4,178 puan) tarafından
Bende doldururdum demek ondanmis :)
(8,016 puan) tarafından
Aynen lastiğe sıkışıyormus yer kalmadığı için bi daha olursa lastiği değiştiririz dedi ama eskisi gibi çok atmıyorum olmuyor :D
0 oy
(838 puan) tarafından
Benım eskı makınam oyleudı kazan yırtıyordu takılıyordu kazana
(249 puan) tarafından
Benimde kazandan  bence çok doldurmuyorum da
(838 puan) tarafından
Doldurmak lan alakası yok cnm
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Eline pamuk gibi bir şey al tambura sürt bir yerine kesecek bir şey varsa öyle belli olur. Tamburda kırık falan varsa keser böyle yoksa bir şey devrini biraz düşür sıkarken yırtıyor olabilir 
(249 puan) tarafından
Bence de sıkarken yırtıyor bide öyle deniyim teşekkür ederim
0 oy
(3,932 puan) tarafından
Yırtıyor mu yakıyor mu? Çünkü buradan bakılınca yakmış gibi duruyor 
(249 puan) tarafından
Yırtıyor içine alıyor parçayı asla göremiyoruz
(3,932 puan) tarafından
Allah Allah ilk defa böyle bişey gördüm acaba makinada bir tel falan mı var takılmış elbiseler yıkanınca yırtıp atıyor olmasın
(249 puan) tarafından
İyice baktık hiç bişey yok valla bilmiyorum ki bı arkadaş devir ayarını düşür demiş sıkmada yırtıyor çünkü onu deniycem inşallah
(3,932 puan) tarafından
Hadi bakalım umarım düzelir
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Makinanın ön tarafının en alt kısımında küçük kapak vardır onu açtığın zaman vana musluk gibi bir şey çıkar karşına kaçan parçalar para tel toka gibi şeyler orada birikir ama yavaş aç içi su doluyor altına bir şey koyup yavaş ben iki ayda bir açar temizlerim orayı 
(249 puan) tarafından
Orayı bende sürekli temizliyorum şimdi tekrar temizledik de pek bişey çıkmadı
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Makinanın ağzına kadar doldurma o yüzden öyle ciyniyor benim öyleydi enson servis gelip çerçevesini değişti  fiyat soracaksan garantisi verdi değiştiğinde 
(249 puan) tarafından
Anladım bizimkinin içi baya yıpranmış çok ses de çıkıyor eşim uğraştı da yapamadı
0 oy
(4,917 puan) tarafından
Feracemi yırtmis diyorsun benimde perdemi yirtmisti servisi aradım sıkma drecesini düşür demişti bidaha da yirtmadi devrini dusurunce
(249 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun bundan sonra öyle deniyim bende inşallah olmaz bidaha ya
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Servisi arayın o zaman yazık yani kıyafetlere hepsini parçalamış
(249 puan) tarafından
Uygun yapar sa yaptıracaz  inşallah
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Kazanini elinle kontrol et basortu ignesi flan takildiysa yirtar bi bak belki oyle bseydir bosa servis cagrmazsin
(249 puan) tarafından
İğne takılsa sadcee Yırtmaz mı benimki parçayı komple içine alıyor
(1,628 puan) tarafından
Okadrini blemem ozaman ama baktr madem oyle
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Çokmu dolduruyorsunuz boşluk kalıyormu makinede
(249 puan) tarafından
Boşluk kalıyor 2 parça kısaya atsamda aynı yine
0 oy
(373 puan) tarafından

Picama