0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (1,692 puan) tarafından
Kizlar 21 aylik bebegimin pipisjnin sunnet derisinin alt kisminda siskinlik gordum , sunnet olmadi daha.  tuz toplanmis ola bilirmi? Ne zamandandie boyle bilmiyorum bugun gordum az once

4 Cevaplar

0 oy
(1,536 puan) tarafından
Kızarıklık var mı
(518 puan) tarafından
ağlamıyosa çişini yapabiliyosa evham yapma hemen.gidersniz doktora öğrenirsin
(1,692 puan) tarafından
Yok çişimi falan yapiyo ağlamıyo sudokrem sürdüm sadece o zaman mızıldadı yoksa bugün çok rahat hiç ağlamadı keyfi yerindeydi uyudu.  Doktorumzu değiştirdik en son numaraslnı kayd etmedik reçetede vardı numarası , bulamadık reçeteyi. O yüzden iyice panik oıdum
(1,536 puan) tarafından
Aynen çişini yapabiliyorsa korkmana gerek yok goturur baktırırsn bazen böyle şeyler oluyor, benim oglan daha sıkıntılı şeyler yaşadı cok sukur geçti şimdi düzeldi pipisi
(1,692 puan) tarafından
Resim eklesem daha iyi gorursubuz eklesemmi? . Bugun burda hic bir hastane falan calismiyor acilden baska. Is gunu degilmis  , baska ulkedeyiz.  Bikac gun beklesemmi
(1,536 puan) tarafından
Resim ekleyebilirsin bakabilirim istersen
-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından
Cnm bı doktora götür bı bakilsn bence her ihtimale karşı rabbim şifa versin inşallah  
(1,692 puan) tarafından
Çok sagol canim amin. Yarin götürecegiz.  Umarım ciddi bişey yoktur
(12 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(503 puan) tarafından
Şişkinlik artarsa acile gitmelisiniz bizim oğlan öyle oldu götürdüm krem ve şurup verdi bi gün sonra geçti alerjide olabilir demişti doktor 
(1,692 puan) tarafından
Kizarik degil eklemek isterdim resim eklesemmi acaba ?
(503 puan) tarafından
Yok cnm ekleme fotoğraf ama acil yakınsa yarın bi götür için rahat olsun
0 oy
(838 puan) tarafından
Benım oğlan da vardı şu fıtıgıydı amelıyt oldu
(1,692 puan) tarafından
Testisinde degil canim su fitigi testisde olyr benim bebekde sunnet derisinde pipisinin ucunda . Ya resim eklemek istemiyorum resim eklerdim kkzariklik cok hafif ama kist gibi bisey yumeu var bir tarafinda
(838 puan) tarafından
Ay cnm gecmı solsun ihmal etme ben testınde sandım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 330 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
2 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
7 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif_berra (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 85 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 175766 (319 puan) tarafından soruldu

405,937 soru

12,167,692 cevap

36,631 kullanıcı

...