0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Son zamanlarda bebek katilleri , cinayetler , terör saldırısı her şey o kadar çok korkutuyor ki .

Salı günü doğuma gireceğim ve aynısını bende yaşarım diye ödüm kopuyor.aslında önceleri yoktu ama etrafımdaki insanlar çok baskı yapıp korkutuyor . Sürekli bir ölüm korkusu var benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı.

9 Cevaplar

0 oy
(846 puan) tarafından
Bu çok normal senin gibi herkes bu durumu yaşamış bende çünkü dünyaya bir insan getiriyorsun ister istemez korku olur ama Allah'ın izniyle hepsi geçecek doğum anında sadece bebeğine kavuşacagin anı düşün o minik elleri burnu ağzı düşün sağ salim doğurup kucağına alırsın inşallah 
(1 puan) tarafından
Cevabınız için teşekkür ederim  sizin dediginiz gibi hep iyisini düşünüyorum hatta inşallah 3. Çocuğum olacak ama her ne kadar duymak istemesemde ailem çok bahsediyor bu konulardan korku kaçınılmaz oluyor
(846 puan) tarafından
Stres her hastalığın başıdır o yüzden rabbinize sığının başkası ne derse desin boşverin dinlemeyin
-Reklam-
0 oy
(579 puan) tarafından
Evet bende hamileyim ve bu son zamanlar da ölüm ler üst üste dediğiniz saydığınız şeyleri gördükçe pskolojim alt üst oldu resmen ôlüm korkusundan başıma gelir diye filan kaç gün uyuyamadım eşim gececiydi müdürle konuşup artık gündüze geçti çünkü zaten çocuklardan dolayı gündüz uyku yoktu gece de eşim evde yok diye olaylardan dolayı uyuyamiyordum mahvolmuştm resmen
(1 puan) tarafından
Rabbim sizinde yardımcınız olsun gerçekten çok kötü zor günler geçiriyoruz düşünmemek korkmamak elde değil gibi geliyor ama rabbim bizimle
(579 puan) tarafından
Evet birde olaylar üst üste olunca unutulmuyor da biri bitmeden biri başlıyor rabbim kotulukler den kotu insanlardan bizleri korusun düşünmemek elde değil hamilelikte birde takıntı haline geliyor daha çok bilinç altın da kalıyor olaylar
(1 puan) tarafından
Amin amin sonsuz amin kesinlikle öyle Allah bu günleri aratmasın
0 oy
(321 puan) tarafından
Bende çok korkmuştum ama o minik bedeni kucağıma aldığım ilk an son zamanlarımı zehir eden korkuma lanetler ettim sizde kucağınıza alacağınız meleği onun mis gibi cennet kokusunu hayal edip kötü düşüncelerden arının inanın o korkular sadece korku olarak kalıyor ve neden korkmuşum bile diyorsunuz 
(1 puan) tarafından
Cevabınız için teşekkür ederim  ayyy inşallah rabbim hayırlı olan ne ise hakkımızda onu nasip etsin kavuşacağım günü sabırla bekliyorum
(321 puan) tarafından
İnşallah birbirinize sağ sağlim kavuşursunuz canım rabbim doğurdum ben diye post açtığınız günü de göstersin inşallah
(1 puan) tarafından
Çok çok amin ettiğiniz dua içimi serinletti Allah'ta sizin gönlünüze göre versin
(321 puan) tarafından
Amin inşallah benim bir kızım var şuan 1 yaşında ve hep korkardım ya bana bişey olursa kızım ne yapar diye ama o kadar yersizmiş ki en güzel günlerimi hep üzülerek heba etmişim sizin de öyle olmanıza içim el vermedi dualarım sizinle inşallah en güzeliyle alırsın kucağına
0 oy
(4,447 puan) tarafından
Canım benim 4 çocuk doğurdum hepsinde de aynı kaygıyı yaşadım emin ol rabbim yolunu verip gidiyor oku bol bol inşirah oku rahatlarsın rabbim bir avazda kurtarsın zorun kolay olsun
(1 puan) tarafından
Cevabınız için teşekkür ederim  Elimden geldiğince okuyup dua ediyorum rabbim bu zorlu zamanda gönlümüzden gecenin en hayırlısını versin
(4,447 puan) tarafından
Amin amin bitanem annelik her anlamda zor
0 oy
(509 puan) tarafından
Ben canim 36 olmak uzereyiz bebeğim ters düzelmezse sezeryan diyor doktor geride 3 yaş kızım var o ne olcak diye düşünüyorum pazartesi kontrol var ya donmediyse ya sezeryan olursam panik atak hastasıyım belden uyusturmali imiş şimdiki sezeryanlar genel anestezi yapmıyorlar mis öyle olsa benim tansiyon düşer kirizim tutar kotulesirim büyük ihtimal kaç gündür düşünüp duruyorum delircek gibi oluyorum üstüne bebek ters olduğunda hep ağrım var Allah yardımcımız olsun
(1 puan) tarafından
Rabbim ne kadar hamile ve zorda kalmış kulu varsan onlara ve bizlere yardım etsin. Bir yandan sevinç yaşamak isterken bir yandan pskolojiler alt üst oluyor.insallah sizde bende sağlıkla bebeğimize kavuşuruz
(509 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(1,627 puan) tarafından

Benim 4. Doğumum 5. Çocuk ama.

32+2 oldum. Millet sağolsun doğumda bana bir şey olsa Çocuklarım ne yapar korkusu vardı. Şimdi Ekstra doğumda bebeğimi kaybedeceğim hissiyatı çok var:'(

Kordon bağlayacağım kesinlikle kararlıyım. Yok şöyle olur dünyanın birbir türlü hali var. Sanki kordon bağlasam çocuklarım ölecek. Özellikle bu akşam kafayı yiyecektim düşünmekten bu post denk geldim:woot:

Zaten riskim de var keyfi değil kordon bağlamam.

Gel de anlat verdiği örneklerle içim karardı.:'(

0 oy
(4,625 puan) tarafından
Ben de yaşamıştım hamılelerde oluyorrmus. 
0 oy
(858 puan) tarafından
Ölüm bir gün hepimiz için kesinlikle gelecek, korksak da gelecek korkmasak da gelecek. Bunu uzun uzadıya düşünüp dert ederek olan iki günlük ömrümüzü de heba etmenin gereği yok. Hepimizin belirlenmiş bi ecel günü var, inanıyorum ki o gün gelmeden dünyada ne olursa olsun ölemeyiz, ecel günümüz geldiğinde de dünya ne kadar iyi durumda bi yer olursa olsun ölümden kaçamayız..
0 oy
(4,014 puan) tarafından
Bayilirlar hamile lohusa korkutmaya. Bunun disinda korkmakta cok haklisin. Hem olum korkusu hem koruyamama korkusu. Bu hisler annelige dair hisler zaten. Gonlunu ferah tut bol bol dua et. Yavruna kavuşunca hepsi gececek. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 278 göst.
0 oy
4 cevap 79 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hatice ida (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
19 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cilek99 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 332 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Trbznlugln (2,037 puan) tarafından soruldu

401,535 soru

12,018,791 cevap

36,225 kullanıcı

...