0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (2,863 puan) tarafından

image

Allah esirgesin.  Dünkü saldırıdan sonra Suriye deki pkk bölgeleri vurulduğu için yair denen böyle paylaşım yapmış. Türkiye Suriye deki kürtlere soykırım yapıyormuş... Savaş o kadar yaklaştı ki :((( Allah fırsat vermesin 

6 Cevaplar

0 oy
(1,709 puan) tarafından
Amin amin inşallah savaşa gidiyoruz gibi hissediyorum bende ve hiç istemiyorum bencillik yapıyorum belki ama 1 yaşında kızım var savaş çıksa eşim gitsin asla istemem çünkü ne olacağı belli olmayan bir ülkede yaşıyoruz insanları bile çok kötü 
(2,863 puan) tarafından
Canım ya savaş bir bölgede olsa , askeri müdahale olsa yine makul bence. Ama yağmur yerine bomba yagdiriyorlar. Ve bizim içimizde müthiş derecede yabancı uyruklular var. Bunlar boşuna buraya sokulmadi. Amerika soktu , onlara çalışacaklar yani. Ben asıl bu dan korkuyorum.  Yoksa savaşın da bir şerefi olsa insan vatan koruyorum der. Ama biz neyi neyden koruyacağız belli değil daha 2 gün önce meclise kim gelsin konuşsun dediler
(1,709 puan) tarafından
Maalesef öyle ülkemizde o kadar çok yabancı var ki kim kardeş kim kalleş şaşırmış durumdayız ve bir savaş çıkarsa içimizdeki düşmanlar da ortaya çıkıcak en korkulan da bu bende o yüzden eşimi göndermek istemiyorum çünkü savaş olsa asla şerefli bir savaş olmayacak içten feth etmeye çalışacaklar
(2,863 puan) tarafından
Allah hiç birine fırsat vermesin inşallah ya
 Allah acısın halimize valla
(1,709 puan) tarafından
Amin amin inşallah tek temennimiz bu maalesef
-Reklam-
0 oy
(4,560 puan) tarafından
Amin amin amin.. Rabbim fırsat vermesin vatanımızı milletimizi korusun inşallah 
(2,863 puan) tarafından
Amin. Çok zor zamanlardayiz
0 oy
(2,387 puan) tarafından

image

buna bende denk geldim malesef galiba burası pkk haber sitesi.. 
0 oy
tarafından
Mardinli bi arkadasım var malesef oda böyle düsünüyor asekerlerin sivilleri öldürdügünü sanıyorlar 
0 oy
(2,292 puan) tarafından
Yair oğlu oluyor. Bunlar babadan ogula korkak.
0 oy
tarafından

Türkiye ki bir çok yer alti kaynağı, doğal zenginlikler, konumunun güzelliği, yerli savunma mekanizması Amerika başta olmak üzere bir çok köpeğin ağzını sulandiriyor. Savaş olsa şerefli bir savaş olmayacak Gazze halkından daha beter etmek istiyorlar bizi. Rabbim göz açıp kapayincaya kadar dahi bu gavurlara fırsat vermesin. İç ve dış savaştan muhafaza eylesin. Zaman dua vakti lütfen ülkemiz ve askerimiz için bol bol duaya gidelim hacet namazları kılalım <3

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 456 göst.
11 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 503 göst.
27 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 421 göst.
0 oy
21 cevap 1,165 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (274 puan) tarafından soruldu