0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (1,190 puan) tarafından
İlk gebeliğimde yaşamıştım ama sanki bu kadar erken değildi. Şuan 8 haftalığız ancak aşırı bir gaz ve hazımsızlık yaşıyorum. İçtiğim 1 bardak su dahi sanki karnında büyüyor da büyüyor sindiremez gibi oluyorum hâl böyle olunca da çıkartıyorum. Gazdan dolayı karnım şiş. Bu hazımsızlığa ne iyi geliyor ki acaba sizlerde de oluyor muydu bu durum

2 Cevaplar

0 oy
(143 puan) tarafından
Bende de oldu acile gittim duphalac verdi şurup az da olsa rahatlattı
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bnde de tam o haftalarda oldu ne yesem mideme dokunuyodu resmen oturuyo gibiydi ve şişmişti de.Gazı zaten söylemek bile istemiyorum.Yemek pek yemedim açıkçası bnde zaten bulantım çok kötü bi boyuttaydı o haftaları çubuk kraker ve tuzlu yoğurtla çoğunlukla geçirdim:(baya kilo verdim.Şimdi 11+4 oldum daha iyi o haftalara göre ama bu defa da basur çıktı :/

(143 puan) tarafından
Ay bende şuan öyleyim kusmaktan yoruldum vucudum yoruldu hiç bişi yapamıyorum
tarafından
Ben poşetle geziyodum,bugün maşallah diyim  iyiyim.sanırım bundan sonra bnmki azalacak normalde çünkü prilam bile etki etmez bana ama banyo hala zorluyor şampuan kokusuna katlanamıyorum.Günleri sayıyorum ama geçicek inşaallah bu günler rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:))
(143 puan) tarafından
Bende kovayla geziyorum evin içinde herşey kokuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
12 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (4,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,439,904 soru

23,672,035 cevap

309,638 kullanıcı

...