0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
İlk gebeligimde daha kıpır kıpırdı kızlar 31 hafta olcak adam akıllı hareket etmiyor bazen 2 gün etmediği oluyo ne bilim şimdi kıpır kıpır oynaması lazım anormallik mi var acaba bazen gebe oldugumu bile unutuyorum normal mi haftaya kontrolüm var sorcam ama kafama takıldı çok şimdiden. 

4 Cevaplar

0 oy
(1,614 puan) tarafından
2 gün hakaret etmedigi oluyor demişsin biraz fazla canım oyle olmaması lazım , benm bebegm de cok hareketli degildi ama ne zaman yatsan hissetmen gerekir yani 
(347 puan) tarafından
Ya mesela dün hissetmedim diyelim bugün bi kere tık ediyor devamı, yok haftasıda, oldu baya şimdi çok hareketli olması, gerekmiyor mu,
(1,614 puan) tarafından
Yok yok benmkide cok hareket etmiyordu her cocuk farklı , bir iki ayak dokunduruyordu o kadar, alanı da daraldı normal, sen kıpırtı hissediyorsan korkma , yinede anormallik hissedersen randevunu beklemez gidersin
(347 puan) tarafından
Evet hissediyorum bir tık ediyor başka yok bugün, bi kere tık etti şimdi uzanmışım hareket etmıyor genelde uzanınca ederdi sürekli
-Reklam-
0 oy
(992 puan) tarafından
Benimde ilk gebeligimde kıpır kipirdi 32 haftalığım bende ediyor ama pek hareketli değil tembel bizim bebekler :)
(347 puan) tarafından
İnşallah bir sıkıntı yoktır saglık sıhhatlidirler
(992 puan) tarafından
İçin rahat etmiyosa bı görün bende sorcam doktora
0 oy
tarafından
Çikolata yersen hareketleniyor
(347 puan) tarafından
Yiyorım cnm etmiyor ilk gebelıgımde kıpır kıpırdı
0 oy
(881 puan) tarafından
Günde ön kereden az hareket etmemesi normal değil. Mutlaka doktora görünün

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 117 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Deryanyr (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 288 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 680 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,677 puan) tarafından soruldu

412,590 soru

12,421,985 cevap

45,272 kullanıcı

Kategoriler

...