Ben istemedim kimseden bakmadım görmedimde kaldırabilicek potansiyelde değilim. Ama bu görüntüler sürekli gönderi altlarında insanlar tarafından başkalarına aktarılıp durdu. Birde kızı soymuş biliyorum ama. Gören insanların yorumlarını okudum. O intihar videosu kaldırıldıktan sonra saçma sapan şeyler servis edilmeye başlandı. Yok intihar eden çocuğun üzerinde kan yok, yok arkasında biri vardı intihar ederken. yok bu semih değil ölmedi,(semih resmen öldü bu arada çünkü kızın yakını yere düşer düşmez ölü bedeni yumruklamaya koştu ve vurduda başkası olsa vurmaz ve semih olmasa neden semih çelik denilsin aile semih değildi derdi ) yok ain yapıyorlardı, yok kızı oraya zorla götürdü vs. 1 sene önce video çekmis halen internette dolaşıyor artık korkmana gerek yok seni öldürmekten vazgeçtim bu konu sonsuza kadar kapanıyor tek başıma ölücem. Ogün seni öldürmeye gelmiştim Tanrı sana yardım etti. İyikide olmadı öyle birşey. Sana yaşattığım şeyler için özür diliyorum. Resmen seni öldürmekten vazgeçtim diyerek kandırma videosu çekmiş. Var internette iyi dinleyin neler söylüyor videoda.