0 oy
938 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

image

image

Semihin annesi oğlunu savunuyordu birde. Nefret ediyorum bu çağdan ! :'(

Kızı baltayla öldürmüş ya

18 Cevaplar

+6 oy
(1,983 puan) tarafından
Yazışmalar bana çok yapay geldi, gerçek değil gibi sanki
tarafından
Katılıyorum
tarafından
O yazışmalara çocuk bile inanmaz resmen kurgu yapmışlar ben tiktok da gördüm bu konuşmaları resmen prim için yaymışlar. Bide konuşmaların üst kısmı İPhone ydi. Kızın telefonu iphone değilmiş ki. Tiktok da bunlara inanan okadar kesim var ki hepsinin ergen olduğunu düşünüyorum. Bide burası ikbali kestiği yer felan değil bu fotoğraf 1 yıl önce paylaşılmış başka bir olaya aitmiş.
tarafından
Ay bende resmi bir haber sayfasında gördüm ya
-Reklam-
+2 oy
(1,864 puan) tarafından
Ateşi bol olsun ..

Rabbim genç kızlarımızı korusun inşallah .. nasıl canavarca katletmiş. Nasıl acı çekmiştir ..

keşke birbirlerine böyle fotoğraflar atmasalar gençler. Sonra şantaj yapılmaz . Daha da kötüsü olmaz 

Etrafımda da çok var duyduğum.ailelerden . Birbirlerine özel fotoğraflarını atıyorlarmış..

O yüzden küçük yaştaki hiç bir evliliği kötü görmüyorum. Madem bütün gençler (14-15)   böyle şeylere merak salıyor. O yaşta evlendirilsinler. Hem zina da işlenmemiş olunur. 
(912 puan) tarafından
Aslında mesele resim atıp atmaması değil çocuklarımıza ne yaparlarsa yapsınlar arkalarında olduğumuzu hep hissettirmeliyiz. Bu kız bu tehditlerden korkmasa gider miydi bu çocuğun yanına söylersen söyle der geçerdi bilirdi hatada yapsa ailesinin ona sırtını dönmeyeceğini her koşulda bizimle paylaşabilen, destek göreceğini korunacağını bilen çocuklar yetiştirmezsek böyle i t lere daha çok kızımızı kaptırırız
(1,864 puan) tarafından
Elbette ki öyle . İkbal için söylemiyorum bunu asla..

Ama kızım arkandayım git g ötünü ver gel de diyemeyiz değil mi. Bazen acı gerçekleri onlara söylemek gerekiyor . Bilmeleri gerekiyor öğrenmeleri gerekiyor. En önemlisi helali haramı öğretmemiz gerekiyor çocuklara. Sevgili yapmanın günah olduğunu erkeklerle konuşmanın günah olduğunu bilseler daha dikkatli davranırlar. Allah herkesin yardımcısı olsun
(1,802 puan) tarafından
Ne kadar güzel konuştun cnm o kadar doğru ki söylediklerin. Konuşmak bile zina. Birine bişey dediğinde nasihat ettiğinde  sanane benim hayatım diye çıkışıyo. Kimseyede bişey diyemiyorsun rabbim doğru yoldan şaşırtmasin kimseyi
(1,864 puan) tarafından
Amin canım amin inşallah. Benim de kızım var oğulllarım var . Rabbim acılarını göstermesin.
(1,802 puan) tarafından
Cümlemizinkini inşallah
+1 oy
(2,257 puan) tarafından
Yanlış bilgi veriyorsunuz yapmayın. İkbalin öldüğü yer burası değil semihin surda oturduğu yer oturduğu yerde böyle değil. Burası zeminde yerde biryer. Kızın vucudu surun üzerindeydi tam olarak oturduğu yerde ordan aşağıya kafasını attı. Birazda oturduktan sonra kendi boynuna ip geçirip surlardan iki ayagıyla aşağıya atladı ip koptu ve yere düşüp öldü sonra kızın ailesinden biri tam olarak kim bilmiyorum. Semihin ölü bedenine koşa koşa yumruklamaya gitti. Yani o fotograf doğru değil. Konuşmalar çok yapay. Şu kızlar öldüğünden beri saçma sapan şeyler dönüyor ortalıkta birsürü yalan yanlış.
(2,257 puan) tarafından
@fatoo bacım sende bak bedeninin olduğu surla semihin surda oturduğu yer aynımı. Dediğim gibi fotoları ben görmedim ama kaç tane adam bir kadını 3 parçaya böldü bu memlekette.
(801 puan) tarafından
Bastet cnm bende gördüm resimleri kollarıni koparmış bel ve godeyi ayırmış baş kesik tam 5 parça ya bölmüş aynen semihin oturduğun diğer boşlukta oturduğu yerden de boynu ip bağlayıp intihar ediyor bu çocuk zaten kasapta çalışmış bildiğin kesim işini biliyor resimler çok korkunçtu insanın ruhu kanı bedenden çekilince bildiğin manken resmi gibiydi ilk inanmadm odur diye yakından iyi bakınca gerçekten insan bedeniydi
(2,257 puan) tarafından
Ben istemedim kimseden bakmadım görmedimde kaldırabilicek potansiyelde değilim. Ama bu görüntüler sürekli gönderi altlarında insanlar tarafından başkalarına aktarılıp durdu. Birde kızı soymuş biliyorum ama. Gören insanların yorumlarını okudum. O intihar videosu kaldırıldıktan sonra saçma sapan şeyler servis edilmeye başlandı. Yok  intihar eden çocuğun üzerinde kan yok, yok arkasında biri vardı intihar ederken. yok bu semih değil ölmedi,(semih resmen öldü bu arada çünkü kızın yakını yere düşer düşmez ölü bedeni yumruklamaya koştu ve vurduda başkası olsa vurmaz ve semih olmasa neden semih çelik denilsin aile semih değildi derdi )  yok ain yapıyorlardı, yok kızı oraya zorla götürdü vs. 1 sene önce video çekmis halen internette dolaşıyor artık korkmana gerek yok seni öldürmekten vazgeçtim bu konu sonsuza kadar kapanıyor tek başıma ölücem. Ogün seni öldürmeye gelmiştim Tanrı sana yardım etti. İyikide olmadı öyle birşey. Sana yaşattığım şeyler için özür diliyorum. Resmen seni öldürmekten vazgeçtim diyerek kandırma videosu çekmiş. Var internette iyi dinleyin neler söylüyor videoda.
(16,452 puan) tarafından
Evet o videoyuda dinledim ve resme bı daha baktım ip var orda kızın vücudu gerçekten :( Semih in yerdeki fotoğraf oda galerimde var korkunç bı olaydj
(2,257 puan) tarafından
O iple intihar etti işte ve daha düşmeden öldü hatta boynu kırıldı orda sonra düştü yere havada ölmüştü zaten yani. Çok dikkatli incelemiştim. Düştü bir adam koşa koşa gitti biryerine yumruk attı. Sonra kaldırıldı video. Hayatımda gördüğüm en korkunç olaydı benimde. Konuşmasından anlaşılıyor kızın ne kadar korktuğu semihten aslında videoda ama ikbal onu intihar edicek vazgeçiririm diye gitti diye düşünüyorum ben. Ve seviyordu ikbal onu bence.
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Daha fazla resimler varmış yayılmış onları çok merak ettim bulamadım ya :( çok korkutucu Allah rahmet eylesin inşallah ama kız bile bile gitmiş 
(801 puan) tarafından
Kafasnda yüzüne kan bulasmamsti gözleri açıktı bildiğin manken kafası annesi oralarda ne aryr nereden bilyr kızı ölecek vs nerden bilyr o tarflarda ne tesadüf kızının öldüğü kafasının düştüğü yerde bulunuyor onu bende tuhaf buldum ama ceset resimleri ürkütücü
(2,125 puan) tarafından
Cnm olay şöyle şimdi annesi ikbal bir yere gidicekler ikbal diyo ki ben başka bir yere gidicem çünkü bir gün önceden Semih onu tehdit ediyo gelmezsen elimdeki resimlerini her yere atarım diye ikbalde tamam diyo annesi başka yere giderken o annesinden izin alıp semihin yanına gidiyo Semih o sırada Ayşegülu öldürmüş cok onceden annesini arayıp ikbalin diyo ki ikbal buraya gitti annesi koşa koşa oraya gitmiş ikbal yok annesini oyaliyo sonra tekrar ariyo yok babasının yok bilmem neyinim yanında annesi koşa koşa dolmuşla ordan oraya gidiyo o sırada bu Semih ikbali öldürürken kafasını kesince annesini ariyo surlara gel annesi gelirken Semih goruyo görür görmez kafasını önüne doğru atiyo ve hemen boynuna ip geçirip ordan atliyo olduruyo kendisini intihar ediyo ve şunu fark ettim o intihar edince bir adam gelip semihe vurmaya basliyo yumruklarla hemen adamı çekiyorlar ordan polisler ambulanslar olay ekipleri geliyo herkesi çekiyorlar
(5,986 puan) tarafından
o adami yumruklama
olayini izlemedim ben . ama hersey cok ani olmus belli kafa anneye dogru atilmis belli cunku bir videoda yeni yeni bir sorun oldugunu anliyorlar. onsanlar yeni farkedio bi adam video cekio surlara digru elinde bicak var falan diyo o sirada ikbaaa ikbaaal diye annesini. sesi bagrismasi  duyuluyir. adam caddenin karsiisindan beri cekiyo elinde bcak var dio o sira annemin sesi duyulurlen kamraya alaan adam yoldan karsidan karsiya gecio yaklasio kafaya . o kisim buzlu videoda ama cok az bzlanmis kizin yuzu belli en net gordugum buzlu ama net seciliyordu. kimi resim videolarda baya bi buzlandirmislar .
yani bence olaylar anlik hizlica oluyor insanlar ndugunu anlamadan noluyo ya elinde bicak var falan olayi anlamaya calisirken kafasi yere atilio demekki anlik bisey. sonra kizin kafasi atilinca herkes bianda o yone gdio zaten vidoda . kafa atilma ani yok ama olaylar pesisira hizlica oluo bnce. bide yuksekten atilan bir cisim yuksekligin de vermis oldugu ivme ile uzaga ucar. mesela  agzindan cignedigin sakizi elinde alip top yapip atsan sokagin karsidan karsiya en fazla atabilirsin. ama yuksekten beri 3. 4. kat dairenin balkonundan beri at cok daha uzaga gider hiz kazandirir yuksek.
(5,986 puan) tarafından
atiyorum bir kavuni elinle atmaya calistiginda nekadar mesafeye atabilirsinki agirligi var diye. ama yuksekten beri balkondan beri atarsan daha uzaga gider . o yizden basketbolda atlatip yukardan atilir top potaya. yada fulbolda yukselip kafa atilir topa topu havada karsilayi havada yön vermek uzaga atmak
icin
(801 puan) tarafından
Resimeri gördüm kötü oldumya rabbim kimseye yaşatmasın
0 oy
(154 puan) tarafından
Telegramdami buldun offf çok kötü ya Allah kahretsin bide kıza iftira atmışlardı 
tarafından
Yok canım ya resmi bir haber sayfası yayınladı ama kimi yalan diyor yazışmalara
0 oy
(11,455 puan) tarafından

Yazışmalara bak ya Allah'ın cezası kız bıkmış resmen bu pislikten biri de çıkıp şöyle hasta etrafa zarar veren pislikleri gebertmiyor ki zarar hep kadınlara ..:(

0 oy
(744 puan) tarafından
Hep kadınlar çocuklar Allahım nolur bitsin son olsun :((
0 oy
(7,450 puan) tarafından
Yazismalari yeni gördüm inanamıyorum yaa . Kızı intihar noktasına getirmiş artık 
tarafından
Yalan olduğu söyleniyor ya
(7,450 puan) tarafından
Herkesten hersey beklenir
tarafından
Evet kesinlikle birde bunları resmi bir haber sayfası yayınladı oradan almıştım
0 oy
(693 puan) tarafından
Öleceğini bile bile gitmesi peki?

Nasıl kızı bu duruma getirmisse Allah bin belasını versin inşallah. Pislik iğrenç ah ve keşke polisleri de alıp gitseydin oraya ikbal. Yada yanında birilerini çok üzüldüm. Peki aysenurdan ne istedi
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Bırak olayı şu isimleri duyunca bile tüylerim diken diken oluyor yaa :( Allah ın belası ruh hastası

0 oy
(20,453 puan) tarafından
Oğlunun savunulacak ne yanı var acaba utanmaz kadın ben bu çağdan nefret ettim ya vallahi bak hiç mi normal bi güne uyanamıycaz 
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Kız çıplak resmini atmış buna buda galiba ailene atarım resmini diye tehdit ediyormuş hep 
0 oy
(991 puan) tarafından
Bu yazışmalar yalan falan denilmişti. Issız güçsüz birileri yazmış denilmisti
tarafından
Gerçekten miiii resmi bir haber sitesinde yayınladılar aaa neye inanacağız
0 oy
(531 puan) tarafından
Diyecek söz bulamiyorum 
0 oy
(2,361 puan) tarafından
Bu yazışmalar onlara ait degl dediler ama bilemedim 
(2,125 puan) tarafından
Onların konuşması bence bir haber kanalında bunlar çıktı
0 oy
(51,334 puan) tarafından
adımı gördükçe icim daha da kötü oluyo 
0 oy
(801 puan) tarafından
Bu değil de ben kızın kesik hallerini gördüm o günden beri tuhaf oldum ilk defa insan kesik eti gördüm 1 hafta uyuyamadm o resimleri görünce 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Bunlar vardı zaten canım doğruluk payı yok 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 265 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 301 göst.
19 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 712 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,055 cevap

37,571 kullanıcı