0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (972 puan) tarafından
Artık delirmek elde değil yok ne gecem ne gündüzüm var. isyan değil ama yoruldum destekçim kimsem yok, ya uyutuyorum akşam 1 saat sorma uyanıyor ağlıyor tekrar 2 saat sonra tekrar hergun gece 5 de uyanıp bas bas bağırıp kendini yerlere atıp bağırıyor sallayıp uyutuyorum gece lavaboya gitsem yine aynı çok yoruldum artık yani hayatı bana da kendinede zehir etmiş durumda 

4 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından
Başedemeyiz bacım :) mesela benimki daha yeni gece uykusuna geçti ve doğduğundan beri bu sekildeyiz. Gecelerin adamı olduk resmen .Ben saldım ona göre uyum sağlıyorum çok zorda kalırsam uyku saatini 2 saat geri çekmek için bay bay night damla kullanıyorum .Canı sagolsun ne yapayım. Ama sizin biraz daha farklı bj durum sanki uykuya tam geçemiyor,  dalamiyor gibi hep mi böyleydi yoksa yeni mi başladı?
(972 puan) tarafından
Canı zaten sağ olsun ama bizimde sağ olmamız lazim ki bakabilelim
-Reklam-
0 oy
(4,223 puan) tarafından

Sakin ol zaten uyanıyor ve biliyorsun birazdan uyanır zaten kafasına geç rahat ol her turlu uyaniyor biliyiorsun birinizin kendini yonetmesi herseyi kolaylastirir, kaygin ve stresin her ikinizide olumsuz etkiliyor bir hafta böyle şeyler yaşadığında daha sevgili bol temasli az konuşmalı davran çok faydasını görürsün

Ayrıca en önemli tavsiyem :
uyanma saatlerini biliyorsun uyanmasına 5 dk kala odasına git ,ve uyanmadan çok yumuşak dokun temas et ama asla konuşma 3 güne ayni saatlerde uyanması biter 1 hafta 10 gün yap rahat et.
(972 puan) tarafından
Ay teşekkür ederim deneyeceğim ama o saatlerde bende uyumuş oluyorum, tek başına Bi başına çocuk büyütüyorsun ev işi yemek şu bu derken dinlenemiyorum zaten oğlum uyuyunca bende uyuyorum
(4,223 puan) tarafından
Zaten olayda burası her türlü kalkıyorsun bu sefer güven hissi icinno uyanmadan sesizce yavaşça dokun ,inan bana uyumaya devam edecek sen bir hafta yapacaksın sonra daha o saatlerde uyanmayacak
(972 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Gece beslenmesı var mı? 
(972 puan) tarafından
Yok kuzum
0 oy
(1,597 puan) tarafından
Hepsi saglikla buyusunler. Ama benim oglumda gece uykusu  az. Aksam 22.30 23 .00e dogru uyudu gece 4 de 5 de uyandi yanima geldi. Oglenleri bazen iki saate bazen daha az uyur. Yani  duyuyoruk 8 de 9 da uyuyup sabah 8de kalkan cocuklar
(972 puan) tarafından
Kız sakince uyansa tamam diyecem ağlıyor çatlıyor millet diyecek yani evde işkence yapıyorlar gece gece oğlana o derece

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.
+1 oy
3 cevap 72 göst.
+1 oy
2 cevap 66 göst.
12 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde DilaLina (11 puan) tarafından soruldu

411,653 soru

12,392,445 cevap

43,884 kullanıcı

Kategoriler

...