+1 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (309 puan) tarafından
Merhaba.

15 aylık oğlum grip oldu. Bugün 4.gün. genel olarak iyi aslında ama dünden beri geniz akıntısı başladı burnundan nefes alırken tıkanıyor. Doktora götürdüm Zaditen damla, okyanus suyu ve ne olur ne olmaz diye antibiyotik verdi.

Bu durumda burun tıkanıklığını açmak için serum fizyolojik ile burun yıkama yapmak gelir akla ilk, ama doktor çok tehlikeli bir işlemdir ciğerlerine su kaçabilir ben kendi çocuklarıma hiç yapmadım siz de yapmayın dedi. İlk defa duyuyorum bunu. Gerçi yapsam da pek faydası olmadı şimdiye kadar ama yapmaya devam etmeli miyim?

Bir de geniz akıntısı durumunda şunu yaptım iyi geldi dediğiniz, tecrübeyle sabit bir öneriniz var mı?

2 Cevaplar

+1 oy
(1,291 puan) tarafından
Fizyolojik serum sıkıyıp burun temizleciyle çekiyorum geri benim kızımda hasta şuan öyle ferahlıyor
(309 puan) tarafından
Doktor yapma demişti ama devam edeyim ben de öyleyse. Teşekkür ederim cevabınız için, size de Allah acil şifa versin
-Reklam-
0 oy
(4,245 puan) tarafından
Zaditen birkaç güne kurutur serum fizyolijok yapmaktan korkuyorsan sterimar kids var sprey şeklinde onu kullanabilirsin.

Bir de en önemli tavsiyem iyileşene kadar biraz yüksek yastıkta yatir.Geniz akintisi kulağa dolmasın, küçüklere kulak burun boğaz  mesafesi yakın olduğu için o sivi kulağa doluyor haberin olsun.

Geçmiş olsun
(309 puan) tarafından
Korktuğumdan değil de oğlum da hiç istemiyor serum fizyolojik temizliğini, çok ağlıyor. Yine de rahatlasın diye yapıyordum ama ilk defa bir doktordan sakın yapmayın uyarısı alınca şaşırdım.
Verdiği burun spreyi de Sterimar imiş.
Yastığı da yüksek olmayinca6hiç uyuyamıyorum zaten maalesef.
Teşekkür ederim cevabınız için.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
+1 oy
3 cevap 54 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde yetodiyorum (110 puan) tarafından soruldu

414,064 soru

12,462,170 cevap

46,776 kullanıcı

Kategoriler

...