0 oy
279 göst.
önce Aile kategorisinde (251 puan) tarafından
Şuan hiç iyi değilim  yıkıldım resmen dün annem babamın  mesajlaronı yakalamış bir kadınla kaç yıllık evliler 30 yaşındayım ne yapacağımj bilmiyorum nefret ediyorum bir taraftan anneme çok üzülüyorum bir taraftan nasıl davranacağımı bilmşyorım sadece mesaj görmüş ilerisi gerisi yok ki sürekli telefon annemin elindedir belliki yeni bir şey dün yalvardı babam bana ağladı sızladı baya üstüne gittim anneni ikna et falan pişmanım gibisinden  o kadar kötüyüm ki hamileyim üstelik annem boşabıcam diyor ki haklıda bir kardeşim askerde  olaylardan haberi yok dün bir anda tepetaklak oldık akıl verin ne yapayın nasıl çözüm üreteyim yakın kimselere anlatanıyorum barışırlar falan sonra rezillik duyurmak istemiyorum eşimede tartışmışlar dedim ama annem hiç iyi değil dün babama bağırıp çağordım  beynim durdu 

10 Cevaplar

0 oy
önce (9,647 puan) tarafından
Neden yapmiski boyle biseyi bu zamana kadar yapmamis yapmamis kac yasindan sonra heyecan mi ariyo 
önce (1,948 puan) tarafından
Bence yapıyordu yeni goruldu bir anda ortaya çıkmaz böyle şeyler
-Reklam-
0 oy
önce (4,004 puan) tarafından
Kari koca arasina buyuk de olsa evlat sokukmamali bence. Bak hamile halinle ne strese sokmuslar seni. Baban sana aglamamaliydi. Bu aldatma vs de genelde herkes cocuklarim kucuk diye susar ama senin annenin susmasi icin sebep yok. Bosanip ilerde barisirsa olmaz. İsterse biraz ayri kalsınlar. Eger kararında netse ayrilsin.babam ilgisiz davraniyodu bi ara anneme . Ben anneme bile cekmek zorunda degilsin bosan dedimm. Babama aşık bi insanim ama es olarak farkli olabilir. Bunun ayrimini iyi yapmak lazim
önce (251 puan) tarafından
Öyle tabiki ama çok kötü durumdaym
0 oy
önce (120 puan) tarafından
30 yıllık evliliği böyle çöp etmek çok acımasızca kusura bakma ama annen ağzına etse yeridir 
Haklı zaten ne yapmam lazım bilmiyorum
0 oy
önce (15,992 puan) tarafından
Aldatırken bana mı sordu da affedilmek için benden yardım beklesin çok saçma değil mi şahsen ben karışmazdım.. ayrıca empati yapacaksam aldatılan ve mağdur olan anne ile yapıp ona destek olurdum 
Öyle ama ne yapayım anneme destek oluyorum sürekli ağlıyor bana gel kal diyorum kabul etmiyor ben yanında kalıyorım dün kalfım bugün kalıcam e hem hamileyim hem bi. Çocuk var eşim olayı bu denli bilmiypr anlatamıyorum
0 oy
önce (10,922 puan) tarafından
Annenin bileceği bişey. Bende babamın mesajlarını yakaladım ama anneme bişey söylemedim 35 senelik evlilik boşanacağını düşünmüyorum o yüzden üzmeye gerek yokmdedim babama da güzel bi ayar çektim anneme misler gibi bakıyor gözüme sokuyor baktığını. Yoksa yüzüne bakmam birdaha biliyor 
Keşke ben görseydim bende senin gibi yapardım yüzüne de bakmazdım ama işte annem çok haklı destek de oluyorum sadeve lafta başka ne yaparım bilmiyorım
0 oy
önce (81 puan) tarafından
Ne yapman gerektiğini bilemem ama bence babana kıyamayıp anneni ikna etmeye çalışma o doğru kararı verir en azından kendi kararını kendisi versin sizin arkasında olduğunuzu bilsin yeter
İkna etmek değil 35 yıllık evliler kardeşlerim var kendisi de diyor annemin dilekçe vericem tamam dedim sen kendini iyi hissettiğinde gidip dilekçe verelim diye ne yapayım bilmiyorjm
0 oy
önce (790 puan) tarafından
Ahh ahh insanın güzel bir yuvası çocukları varken neden böyle çirkin bir davranışta bulunur yaa, sana tavsiyem annene bırak onun karari eğer karışirsan ilerki zamanlarda senin yüzünden seni dinledim diye oldu demesinler sen sabırla dua et Allah hakların da hayırlı olanını nasip etsin inşallah diye 
Öyle Rabbim bi çıkış kapısı açsın dünden beri ne yaşadıpıöı bilmiyorum
önce (790 puan) tarafından
Üzme kendini bak gebeymişsinde dua et kardeşim Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah
0 oy
önce (648 puan) tarafından
İnsani en cok yikan seylerden biridir. Annene cok destek olman lazim. Yaninda oldugunu annene gostermen lazım. Cok yalniz hissediyodur. Bosanma konusunda annen bi karar vermeli. Eger bosanirsa onu yalniz birakma. Demek insan her yasta aldatilabiliyo ha cok kotu cokkkkkkk ben kocama guvenmeyecem de kime guvenecem kime dayanacam. Tum erkeklerden nefret ettim o.u kadinlardan da. Sadakat bi kopek bile sahibine cok sadiktir ya da bazen insan bi esyasina bile cok sadik olabilir bazi hayvanlar bile esine sadiktir. Ama erkekler kordur nankordur pislikler. hepsinin seyini kesmek lazim dunya ancak oyle iyi bi yer olabilir
Aynen çok kötü durum anneme hal veriyorum yanındayımda ama hem hamileyim 6 aylık hemde bir. Çocupıum var dün yanımda kaldım bugünde yanındayım eşim olayı bilmiyorum normal karı koca kavgası sanıyor anlatamıyorum da sürekli kalsam izin vereceğini sanmiyorım
0 oy
önce (999 puan) tarafından
Hiç araya girme onlar karı koca araları düzelir bozulur sen kötü olursun. 
Orası öyle de hamileyim bi. Çocuğum var be eşim bilmiyor olayı sadece normal karı koca yartışması sanıyor dün annemde kaldım bugün kalıcam ama bundan sonra nasıl olucam yanında evlerimiz yakın ama ne yapacağımı bilmiyorum
önce (999 puan) tarafından
Hiçbir şey yapma bence 50 60 yaşında insanlar beni katmayın kendiniz halledin de. Hamile hamile seni dahil etmeleri çok saçma zaten
Öyle yaşlarıda ama anneme de kıyamıyorım babama sıra gelince yaptığını kabul etmiyorım aöa dün çok kötüydü hiç aramadım konuşmadım
0 oy
.......,....... 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,155 göst.
16 Kasım 2023 Aile kategorisinde Papatyam.68 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.
24 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Ahbehayt (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 112 göst.