0 oy
248 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (693 puan) tarafından
Hangi  markayı kullanıyorsunuz ve aylık ne kadar bebek bezi parası veriyorsunuz? 

20 Cevaplar

+1 oy
(2,735 puan) tarafından
Prima kullanıyorum. Aylık olarak fiyat bilmiyorum. Toplu alıyoruz paket içindeki bez sayısına göre bitirme oranı değişiyor.
(5,518 puan) tarafından
gel kucaklasalim:)) almisken bende 264  lu paket aliyorum nekadar yeterse yada iki tane 264 lu siparis veriyorum gecen ay 1800 mu ne verdim nekadar yeterse hitmeye yakin alirim yeni
(2,735 puan) tarafından
Öyle daha iyi oluyor. Zam geldiğinde en azından bir paket bir pakettir diyip kardayım diyorsun :):):) şu an kullandığımız bitmek üzere eşime diyorum bez bak diye o hesaplıyor ediyor nerede uygunsa toplu olarak alıyor :)
-Reklam-
0 oy
(10,961 puan) tarafından
A101’den pure baby alıyorum bittikçe bi ay gidiyor nerdeyse 200 küsür bişeydi 
(693 puan) tarafından
Kaçlı peki bu bez. Hayırlısıyla gelecek ay bebeğini kucağıma alacağım şimdiden fikir olsun istedim
(10,961 puan) tarafından
100lü olması lazım canım ama bebeğin daha yenidoğan olacağı için bez bi ay gitmeyebilir.benimki 1.5 yaş mama ve sütü bıraktık bez sayısı azaldı . Ven memnunım sleppy ye benziyor. Sağlıcakla kucağına al inşallah
(10,961 puan) tarafından
sleepy nin kalıpları çok küçük. Küçük numara aldığın için adeti az fiyatı fazla oluyor. Ben geç uyandım slepy tavsiye etmem
(693 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(4,896 puan) tarafından
100 lu  aliyorum ben sleepy kullaniyorum onun da fiyati surekli degisiyor indirimleri takip ediyorum ben civilde kampanya oluyor hemen aliyorum 
(693 puan) tarafından
Ben de 5 paket aldım Sleepy. Belki bebeğimin vücuduna iyi gelmez diye fazla almak istemedim. Doğunca eğer pişik falan yapmazsa ben de indirimleri takip ederim
0 oy
(246 puan) tarafından
Molfix kullanıyorum toplu aldım kızıma hep. 25 gün önce de oğlum oldu hamileyken 5 noya kadar indirimde gördükçe aldım ona.
(693 puan) tarafından
Ben Sleepy aldım ama fazla Stok yapmadım. Belki pişik yapar diye
(246 puan) tarafından
Kızımda bende stok yapmamıştım prima ile başladık sonradiğer bezleri deneyip molfixde karar verdik. Oĝlumda da direk molfix aldım en kötü satarım diye düşündüm pişik olmadı şimdiye kadar. Kızımda kullandığım bez sayılarını çıkarıp oğluma da ona göre aldım fazla eksik olur bilemem tabi :) kızım hala bezleniyor ona da haziranda almıştım toplu aralığa kadar bitirir heralde
(693 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,862 puan) tarafından
Oğluma baby turco kullanıyorum en son 100 lü paket aldım 300 liraydi 1 ay gider heralde. Kızıma da molfix kullanıyorum doğumdan önce almıştım 3 numaraya kadar 4 aylık oldu henüz 2 numara kullanıyorum ne kadar gider bilmiyorum 
0 oy
(814 puan) tarafından
5 6 binlirayi buluyor iki bebeğim var Molfix kullaniyorum
0 oy
(2,019 puan) tarafından

Biz Molfix alıyoruz bir ay boyunca 5 paket yetiyo bize ama ben çok sık degistiriyorum 200 luklerden stok yapıyo eşim hep ama bezi bırakmayı düşündüğüm için bu ay adlrtmiycam 150 tane falan kaldı sasece gece kullanıp birakicaz ins 

image

0 oy
(1,618 puan) tarafından
Valla hangisi ucuzsa artık 
0 oy
(7,577 puan) tarafından
Bim bezi kullanıyoruz 140 TL kadardı galiba ayda 1 buçuk paket falan kullanıyoruzdur diye düşünüyorum hiç hesaplamadim
0 oy
(110 puan) tarafından
Benimki yenidoğan olduğu için bir paketten fazla gidiyor bir ayda sleepy kullanıyorum 
0 oy
(10,624 puan) tarafından
molfix aldım bebeğim doğmadan stok yaptım 

200 yenidoğan 

200 2 numara

1000 tane 3 numara

1000 tane 4 numara şimdi de 4.5a geçtik bunu da yeni aldık evde 5 numara da var. geçen seneye göre baya kardayım iyi ki stok yapmışım 
(693 puan) tarafından
Kimi Stok yağın diyor kimi yapmayın diyor. Bence de Stok çok mantıklı ama bebeğime pişik yapar diye de korkuyorum.
(10,624 puan) tarafından
en kötü ihtimal satarsın, benim düşüncem bu şekildeydi. şükür bez kaynaklı pişik sorunumuz olmadı hiç
0 oy
(174 puan) tarafından
Valla canım geçen ay 4 paket molfix aldık toplam 150 adet falandı 600 küsür verdik bebeğim şuan 1.5 yaş 25 gün gitti. Benim bebeğim sıvı fazla tüketiyor o yüzden gidiyo biraz bide ishal oldu 3 4 gün onun da etkisi var ama ishal olmasa da en fazla 1 gidiyo yine de ya yani biz ortalama beze ayda 800 veriyoruz
(693 puan) tarafından
Benimki yenidoğan olacağı için bizim daha çok gider
(174 puan) tarafından
B3nce sizin de ortalama 800 gider çünkü 1 numaralar adeti fazla bizimkine göre. Bence al stok yap şimdiden malum yılbaşında geliyo zamlar kapıda
(693 puan) tarafından
Öyle gerçekten. 1 numara kaç paket almam lazım peki
(174 puan) tarafından
O biraz bebeğin kilosuna göre değişiyor ama ben adet olarak söylim sana 200 adet alsan yeterli çünkü çabuk büyüyorlar. 2 ve 3 numara da aynı şekilde. En çok 4 numara kullanılıyor. Benim bebeğim 5 aylıkken 4 numaraya geçtik şuan 17 aylık daha 1 aydır 5 numara kullanıyoruz. O yüzden mümkün olduğunca 4 numara stokla
0 oy
(330 puan) tarafından
Baby turco kilot bez Kullanıyoruz 210 lira 104 lü bir ay gidiyor bize 
0 oy
(11,832 puan) tarafından
Babyturco kullaniyorum. Aylik almiyorum valla. Indirimde bulunca toplu aliyorum. 10 15 paket. Bitmeden yine aliyorum
(693 puan) tarafından
Peki o marka güzel mi. Pişik falan hiç yaptı mı
(11,832 puan) tarafından
Bizde hic yapmadi. Ogluma bastan ebebegin kendi bezini kullandim babay&me markasi. Sonra o pahali gelmeye baslayinca babyturcoya gectim. Kizimda bastan beri onu kulalniyorum 21 aylik suan
(693 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(1,490 puan) tarafından

Sleepy kullanıyoruz kuzum. Vallahi aylık olarak hiç hesaplamadık :) 

0 oy
(1,419 puan) tarafından
Ogluma cogunlulla baby turco kullandim ama kizim icin m9lfix indiriminden toplu aldim. 3  4 paket 1,2,3,4, numara aldim
0 oy
(171 puan) tarafından
Hangisi indirimdeyse onu alıyorum marka fark etmeden ayda 150 tane gidiyo diyebilirim 100 lu alıyoruz genelde ay bitmeden bitiyo 1 yaşında mama iciyo emiyor ve günde 2 3 kere kaka yapiyo disten dolayı ondan çok gidiyo
0 oy
(84 puan) tarafından
Doğduğu ilk ay molfix aldım sonra sleepy geçtim şuan 4 aylık 3 numara kullanıyoruz trendyoldan alıyorum favorilere ekliyorum indikce alıyorum 
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Molfix ve Goon kullanıyorum ikisinden de çok memnunum 5 no kullanıyoruz molfix 78 li olması lazımdı netten indirimle 250 TL ye aliyorum goon da 100 lü indirimde almıştım stok olrak 240 TL falan dı 1 ayda sanırım 100 tane bez falan anca gidiyor belki gitmoyor bile 
0 oy
(4,019 puan) tarafından
Dogmadan prima aldim. Pisik yapti. Molfixe gectim ondan memnunum yani kanalli olanlarindan. Sleepy cisten sonra toplaniyo ortada sevmedim. Bi de goon denedim ama o da idare eder durumdaydi. İslak mendil ve bez konusunda molfixciyim o yuzden. Pure soft olanı daha iyi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 139 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
28 cevap 486 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,103 puan) tarafından soruldu

401,638 soru

12,023,594 cevap

36,232 kullanıcı

...