0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Pkos ve rahim kalınlaşması var bnde şöyle anlatayim aylarca adet olmıyorum olunca da rahim kalınlaşmasından dolayı çok uzun sürüyor adetim 3 ay 4 ay (kanamam hiç durmuyor) artık çok yorgun bitkin düşüyorum çoğu kez doktora gittim ilaç verdi doğum kontrol hapi faln verdi (her doğum kontrol hapı da ise yaramıyor daha etkili olan hapları verdi internette baktım bazı doğum kontrol haplarında  kanser ihtimali varmış (bnm kullandığımda da var diye doktorumla konuşup bıraktım çocuk istiyorum dedim  ilacı önceden bıraktığım için adet olmamistim adet söktürücü ve bı ilaç verdi kullandım dediği tarihlerde 2 aydir tekrar adet olmadım 

Bnm gibi sürekli ilaçla adet olan var mı ya da adet olduğunda çok uzun süren 2 aydır âdet olmadım ilaçsız adet olmak istiyorum bnm durumumu yaşayan var mı 

1 cevap

0 oy
(5,533 puan) tarafından
Zayif misin nasılsın bekarken 3 ay kadar olmadi ama kilo almistim o donem ustune insulin direncim cikti 6 ay dogum kontrol hapı diyetisyen ve seker hapi kullandim sonra duzeldi 
(178 puan) tarafından
Kiloluyum cnm doğumdan sonra başladı bu rahatsızlıgim önce yoktu doğumdan önce zayıftim şeker hapı kullanmıyorum şeker degerlerim hep iyi çıktı şimdiye kadar bnde diyetisyen e gitmeyi düşünüyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
2 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykum0 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 477 göst.
0 oy
10 cevap 423 göst.
25 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Melek☆ (72 puan) tarafından soruldu

411,947 soru

12,401,488 cevap

44,443 kullanıcı

Kategoriler