0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (108 puan) tarafından
Kizlar 5 gundr kizimda hirilti var  norml bir hirilti degl burnu gayet acik boğazından geliyor ve nefes alip vermkte cok zorlaniyor alip verdignde bogazi cukur olup duzeliyor resmn balgamli öksürük var geceleri uyuyamiyor hiriltidn ve nefes alamamaktn aile hekimine gotrdum ilac yazdi bugn yine götürdüm ilceye ama uzmn doktor yokti acil bakti oda orda buhar verdi eve gönderdi yani ilerlese kötü olur ilacda veriyorm ama pek fayssi yok kalp atislari cok hizli atiyor  bu arada normlde asla boyle grip almaz  her ay hasta olur ama bu şekilde bogazdn olmaz iki yaşında ilk defa böyle oldu 

3 Cevaplar

0 oy
(962 puan) tarafından
Aynısı ateşle birlikte vardı antibiyotikle bitti ateş boğaz enfeksiyonu uydu ama halen öksürük var gece uyuyamıyor. Ve bizim söyle Bi sorunumuz var oğlum hastaneden korkuyor tekrar götüremiyorum o yüzden de. Gece öksürük bırakmıyor çocuk uyusun
(962 puan) tarafından
Benim oğlum genel olarak sağlık ocağı hastane görünce asla sakinleşmez ağlar sadece kendini yerlere atacak seklimde
(108 puan) tarafından
Kizm henuz hastne saglk ocgini blmiyor ama beyaz önlük gördümu ödü kopar  ilk basta boyle degildi o dkr hastnelere gitik cocuk korktu
(962 puan) tarafından
Biz dün gittik acil E canım, oğlum alerji olmuştu tüm vücut yüzü filan dışarı atmıştı. Bunun yanında öksürüğü devam ettiği için boğazina kulağına bakıldı. Kulakta enfeksiyon az bise varmış boğaz geçmemiş o yüzden öksürük hırıltı varmış. Lafın özü ateş düşürücü, krem, balgam sökücü, alerji şurubu, antibiyotikle geri döndük
(108 puan) tarafından
Kizimn sirtina baktı aile hekimi sonrada alerji surbu yazmış ama alerji degl ki bizm
(962 puan) tarafından
Alerji nedeniyle de hırıltı olabiliyor ama egwrki şüphen barş polikliniğe yada acil E götür
-Reklam-
0 oy
(5,554 puan) tarafından
Kaç yaşında ve kilosu kaç? 
(108 puan) tarafından
Azina geliyor yutuyor
(5,554 puan) tarafından
Yutması sorun olmaz kaka ile çıkar yeter ki akciğerden çıksın
(108 puan) tarafından
Akcigere atmasi buyik bir sorn mu
(5,554 puan) tarafından
Tabii sıkıntı öksürür, balgamdan dolayı nefes alamaz ve bakteri ürer zatürre olur
(108 puan) tarafından
Öksürme cok yok sadece arada olur  ama nefes alamiyor kalp atislarinda hizlnma var  nefes alamadigi icn sanirm  dedigm gibi aile hekimi ilac yazdi sirtina baktı bisi yok dedi acildekide azina bakti sismis dedi  orda buhar verdik eve geldk ama ayni
0 oy
(4,170 puan) tarafından
Zatürreye çevirmiş olabilir hemen doktora tekrar götür 
(108 puan) tarafından
İki ayri doktora götürdüm ama biri aile hekimi biri norml acil uzaman yoktu diye
(4,170 puan) tarafından
Sen çocuk doktoruna göster onlar pek anlamıyor
(108 puan) tarafından
Dimi ya ama yatış falan verir diye korkuyorm 10 aylk bebegim var
(4,170 puan) tarafından
İnşallah vermez ama zatürre olmuşsa mecbur veriyor çocuğun sağlığı önemli canım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 296 göst.
0 oy
10 cevap 156 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu