0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından
Kiradayım mutfak tegahı mı hiç. Beğenmiyorum beyaz renginde kaplama istiyorum kaplama yapan var mı sizce boyayım mı yoksa kaplama folyo mu yapayım? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynanaminki zamaninda yaptirmis sozde ama zimparasiz tahtalar uzerine kaplama yapistirmislar tonla da para odemisler yani bende kaplama yap kaynanaminkinden guzel olur yine gercek gibi durur en azindan temizligi falan da zof olmaz 
(415 puan) tarafından
Kaplama mı yapayım boya kötü mü oluyor?
tarafından
Boya kullanmazsan cok guzel durur da mutfa bi sonucta yag sicrar bisey olur heran silemeyebilirsin cif tel kullansan soyulur kotu olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendın yapma derım ısını bılen bırıne bıanca stelle ile yaptır boyat
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Ben boyaya guvenmıyorum hadı kavşadı kalktı ne olacak sadece o kısmı boya'dan sırıtır komple zımpara yapıp eskı boyayı kaldırmak sorma yenıden boyama gerekecek vs uzun iş cıdden gereksız

Kaplama yap olmadı söker yenısını yaparsın asjsjajsj
0 oy
(7,713 puan) tarafından
Ev sahibinin rızası var mı çünkü ikisi de uzun ömürlü değil bir kere kötü oldu mu eski haline de dönmüyor 
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Hiç bulaşmani tavsiye etmiyorum sonuçta ev senin değil idare etsen olmaz mi bende dezgahimi sevmiyorum ama mecbur sabır ediyorum yapsan ayrı fiyat ev sahibi brgenmese ayrı zarar odeyeceksin her taraftan basın ağrır ha birde folya yapınca dikkat etmen gerek şeyler olacak sıcak konulmamasi lazım bıçak fln cizmemesi lazım her türlü deterjanla yikanamiyor 
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Tezgah için bence boya daha iyi ben de boyamayı düşünüyorum ama işte iki üç gün su degmemesi lazım ve benim tezgah baya uzun yaza kaldı eğer burda kalırsak boyayacagim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rabia3506 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 96 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prenses__00 (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.