0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (829 puan) tarafından
18 aylık evin içinde paçamdan bir türlü ayrılmıyor sürekli kucak istiyor öğlen 13' den beri sürekli kucağımda sürekli ağlıyor sürekli beni istiyor sürekli emzirmemi istiyor. Dışarıda kendi kendine gider oynar varlığımı bile aramaz parka çıkmaya çalışıyor Kumla oynat gitme desem de gider ama evin içinde bensiz nefes bile alamıyor Bu bebek ve dolayısıyla hiçbir şey yapamıyorum son zamanlarda böyle durumda olanlar var mı acil  yardım lütfen kafayı yiyeceğim

8 Cevaplar

+1 oy
(4,394 puan) tarafından
Top havuzu al canım oyalanjr biraz 
(829 puan) tarafından
Ay canım vallahi vardı bebeğime hamile olduğumu yeni öğrenmiştim o zaman da ev taşıdım ve sürekli çocuklar döküyordu koltukların altından topluyordum Rüzgar üfleyip oraya buraya gönderiyordu çok yoruyordu beni bende kalktım komşunun çocuğuna verdim keşke vermeseydi m.
(4,394 puan) tarafından
Letgoda uyguna satiyorlardir canım. Bende de vardı ben de attım valla çok dağılıyordu kızım da oynamiyordu döküyordu sadece attım o yüzden. Letgoda filan uyguna bulursan al dene bence belki oynar en azından yarım saat dursa kardir. Ben kaydırak da aldım sallanan at da aldım arada oynuyor. Benimki çok yaramaz pek oyuncakla işi yok. Küçük kız bebeklerde ilgisini çekebilir canim
(829 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım o zaman ben bi letko'dan bakacağım gerçi dediğin gibi hangi oyuncağı alırsak alalım bir yerden sonra hevesini alınca sıkılıyorlar artık yine bize sarıyorlar inşallah işe yarar . Keşke kız olsaydı maalesef bir erkek bebek ve evde beslenmesi çok zor :))))))))))
-Reklam-
+1 oy
(2,675 puan) tarafından
Valla benimki 3 yaşına girecek hala öyle. Bi iş yaparken sürekli dibimde asla gidip kendi kendine oynamıyor. Canım annem seni çok özledim diye sarılıp duruyor:) 
(829 puan) tarafından
Ya sen böyle söyleyince çok yumusadim inşallah böyle konuştuğu günler olur da bu günleri de atlatırız:)❤️
(2,675 puan) tarafından
1 buçuk yaşından beri dediğin gibi sürekli paçamda. Zaman geçiyor bir şekilde işte. Bi gün gelecek odalarından çıkmayacaklar zaten zorla yüzlerini görecez
(829 puan) tarafından
Aynen valla canım çok haklısın
+1 oy
(2,210 puan) tarafından
O vakitler normal canım ilgi istiyo yanında daha çok olmanı istiyo ben yemek yaparken pacama yapışır kalkmazdu ben kucağıma alana kadar az sabır et 
(829 puan) tarafından
Aynen sürekli ilgi istiyor
+1 oy
(501 puan) tarafından
Merhaba geçen sene bir post acmissnz letgo'dan size mesaj gelmiş bebek eşyası için 
(501 puan) tarafından
Banada böyle bir mesaj geldide verdiğiniz kişi düşürmüydü yoksa bende inanmamalımıyım
+1 oy
(2,943 puan) tarafından
3 yaşını geçtik hala aynı. Önceden paçama yapışrdı. Şimdi anne benle oyna benle oyna diye yiyor beni. İşin bitmedi mi ne kadar kaldi diye. 
+1 oy
(19,559 puan) tarafından
Hepimizin öyle bacım. Normal yani 
+1 oy
(955 puan) tarafından
15 aylık benim kızımda aynısı hiç bırakmıyor bulaşık makinası boşaltırken bile kapağına oturuyor 
+1 oy
(1,784 puan) tarafından
Senin bitaneymis oburude besikde ağlıyor kafayı yicem yakinda bit atmadan iyidir

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 526 göst.

408,619 soru

12,279,576 cevap

37,850 kullanıcı

Kategoriler

...