0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından
Günde kaç kez çamaşır makinesini açıyosunuz  2 den faslası zarar diyorlar 

18 Cevaplar

0 oy
(4,931 puan) tarafından
Valla iki kesin çalışır da üçü de bulur cnm
-Reklam-
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Duruma göre bazen 3 makine aralıksız yıkıyorum.makineye bağlı bence temizlik yaparken peş peşe 4-5 makine attığım oluyor perdeler filan sorun yaşamadım hiç şükür
(240 puan) tarafından
Eski mi yeni mi aldınıs
(4,133 puan) tarafından
4 sene oldu alalı
0 oy
(12,683 puan) tarafından
günde 10 kez çalıştırdığım olmuştu :) 
(3,343 puan) tarafından
Ne yıkadın okadar kız
(12,683 puan) tarafından
yazlık ya da kışlık temizliğiydi, perdeler kıyafetler vs
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Bazen 3 bazen 5 ama hemen hen ger gun iki defa çalıştırıyorum 
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Ben günde 4 5 kez calistiririm o gün büyük temizlik varsa ama normal hayatta hiç belli olmuyo eşimin iş kıyafeti derken üst başı derken bi bakıyorum 3 kez açmış oluyorum 
0 oy
(793 puan) tarafından
haftada 1 gün 3 makina açıyorum hergün açan insanlara şaşırıyorum ya benim niye anca 1 haftaya birikiyo 
(12,573 puan) tarafından
Heh aradigim yorum :D bende sasiriyorum valla. Gunde 3 4 makina. Hergun 2 makina. Onlar napiyo 2 3 parca atip yikiyo. Surekli makina dolmaz heraldi. Ben haftada 3 yada 4 makina yikiyorum. Bazen 2
(12,573 puan) tarafından
Aynen valla en çok deterjana acirim yani :D benim makina dolu dolu oluyo hrp valla. Hemde oglum krese gidiyo ve 2 cocuk var. Oglumun hergun bastan asagiya ustunu degistiriyorum. H.sonu daha fazla oldugu oluyo. Kizimda ustu kirlendikce degistiririm. Bakiyorum dolu dolu olmus sepet. Acik ve koyu renkliler 1er makina cimiyo. Açiyorum o zaman
(793 puan) tarafından
bakıyorum qcaba ben mi kirliyim olması gerekeni ben mi yapmıyorum e kızımın üstü bası temiz günde 2 kere üzerini değişirim ee bide adana gibi bi yer sıcak habire don atlet değiştir haftada 1 gün 3 makina beyazlar renkliler orta renkliler
(793 puan) tarafından
bide makinalae küçük değil artık benim.makinam 9 kilo 2 parca icin açsam yazık günah
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Ne konuda zararlı peki 
0 oy
(1,366 puan) tarafından
2 bazen 3 zaten 3 saat yıkıyor zaman yetmiyor 
0 oy
(289 puan) tarafından
Ne 2 ne 3 ü bizimki sabah başlıyor bir öğle mola veriyor akşam birdaha ;;)))) Allah'tan kurutma makinesi de var da onu geçtim katlanması birde yerleştirmesi ofof
0 oy
(2,943 puan) tarafından
En çok 5 makina yıkadığım oluyor. Ama bizim hergün net 1 ya da 2 makina çamaşır çikiyor ben anlamiyorum. 
0 oy
(4,309 puan) tarafından

Haftada 3.4 filan 3 kisiyiz  eşim iş kıyafetleri ile gidip geliyor ee ben günlük değişiyorum çocuğun çok oluyor ama makinami yeni aldim büyük ve kazanı dev gibi o yüzden dolmadan calistirmak istemiyorum 

0 oy
(2,733 puan) tarafından
Günde 1 kere çalıştırıyorum. Şimdi kışlıkları çıkardım. 1 gün ara verip günde 1 kere yıkamaya atıyorum. Zaten kurutmada çalışıyor gün içinde. Elektriğe fazla yüklenmek istemiyorum 
0 oy
(3,992 puan) tarafından
Haftada 4 kere calisir, yazın daha sık çalışıyor. Kışın günde 1 kere, yazınsa 2 kere ama detay temizlikte daha fazla çalıştırım
0 oy
tarafından
Her gün günde bir makine çalıştırıyorum ama büyük temizlik yapınca 7 8 defa açtığım da oluyor günde 
0 oy
(1,553 puan) tarafından
Neredeyse gergin 1 kez açıyorum 
0 oy
tarafından
İki günde bir iki kere çalıştırıyoruz 

Çocuğumun çamaşırları bir makina 

Eşim ve benim çamaşırlarım bir makina

İki üç günde bir de çarşaflar ve havlular 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
 3 4 kez atarım iki bebek var kirletiyor terliyor yemek bulasdiriyor
0 oy
(252 puan) tarafından
Hergun mutlaka çalıştırıyorum bazen mecbur 2 günde bir çünkü bahcedekiler kurumadan asicak yer yok kuruyunca yeni atiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 21 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
13 cevap 139 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.

408,627 soru