0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (11,818 puan) tarafından
Oğlum oldum olası asla suyu sevmiyor.daha bebekti çığlık atıyordu yıkarken.dicem ki sıcak yıkıyorum sert yıkıyorum alakası yok kizimi da hep ben yıkadım.daha banyo lafını duyduğu anda başlıyor çığlığa.surukliyerek sokuyorum banyoda dört dönüyor dusakabinin kapakları yerinden çıkıyor tutacağım diye bir elle tutup bir elle yıkamaya çalışıyorum.yazin banyonun ortasında bile oynatarak yikamak istedim onu bile istemiyor çocuk.gene bir yıkama faciası atlattık.tum apartman inledi cigliklari ile benim oğlum dur lafıyla.en kalitelei şampuanı kullanıyoruz .yüzune şu gelmesin diye uğraşıyorum gene yok.korkacagi birşey olmadı.yazin o kadar zaman memelekette yazliktaydik.tum gün denize attı kendini zor çıkardık .banyo yapmaya gelice çığlık çığlığa ağladı.annem.yikamayi denedi kardesim desnedi hepsinde aynı şeyi yapıyor. Birde kızlar evde kombi yanıyor ben kısa kollu ile geziyorum oğluma yelek giydirmem lazım mı ? Badisi ve üstünde uzun kollu var.

4 Cevaplar

0 oy
(2,184 puan) tarafından
Benim bebede canı isteyince evi inletir canı istemeyince uslu uslu yıkanır diyo bırakın ben kendim yikanicam yıkama şekli saçını oksuyor  kendi haric ha bire su etrafa bana dokuyo sjsjsj bazen eşim zor tutar ben yıkarım bazen sessiz sedasız yıkanır çıkar sjsjjsjs yelek giydir ne olur ne olmaz o çocuk sonuçta ustumesin yerlerinde durmuyorlar terliyorlar haliyle yelek üsütmeyi önler 
(11,818 puan) tarafından
Canım yemin ederim zor yikiyorum cildircam koşup öyle bir terliyor ki kokuyor yıkanmak istemiyor
-Reklam-
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Benimkide aynıydı denize götürdğk şimdi de sudan çıkmak istemiyor
(11,818 puan) tarafından
Denizde öyle suya atlıyor .eve geliyoruz kendini yikatmiyor
0 oy
(792 puan) tarafından
Benimki de hep aglardi sonra bigun otururken ayaklarim dinlensin diye ilik su getirip ayaklarimi soktum. Yanima geldi ben de ona suyla oynamayi ogrettim şapşap yapinca hosuna gitti oyuncaklarini suda yuzdurdum falan o gunden sonra hic aglamadi sadece yuzune su gelince sevmiyor ama onun icin de sapka gibi birsey satiyolar ondan alabilirsin.
(11,818 puan) tarafından
O şapkayı sordum canım benimkinin kafasına göre yok
0 oy
(2,353 puan) tarafından
5 yaşına girecek hala aynı napim bağırsın çünkü her yolu denedim havuz Bile yaptım yok sevmedi suyu kafasını köpürtsem yetr hemen yıkayıp çıkarıyorum 
(11,818 puan) tarafından
Hah bende öyleyim ninja gibi yıkıyorum çocuğu.banyo gol oluyor ben sirilsiklam

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
7 cevap 196 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu
0 oy