0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından
Merhabalar Isparta halısı var elimde uygulamaya yükledim birisi msj atmış esinden yeni ayrıldığını 3 yaşında oğlu oldugunu 7 aylik hamile oldugunu belirtmis annesiyle babası da vefat etmiş halı soba vs gibi seylere ihtiyacım var yazmış bende adres istedim ama açıkçası icimdede bir şüphe oldu önemli degil veririm fakat ama ortam çok kötü güvenilmiyorki haberlerde her gün neler görüyoruz haklısınız simdi abartma diyeceksiniz ama nebileyim içime bir kuşku düştü esim ben götürüp bırakırım eğer iletişim adresi verirse sorun yok dedi daha önce adrese ürün götüren arkadaşımın başına silah dayadılar ürün parası vermemek icin ben ücretsiz vericem zaten de hani tek başına bir bayan yazarmiki adres verirmi bukadar basit ben cesaret edemezdim gerçi halı esya istemiş kötü biseyde istememis ay kızlar kafam karıştı ya.. ben saçma düşünüyorum degilmi etrafimizdaki onca kötülükten sonra güvencemiz bitmiş anlayışla karsilarsiniz inşallah siz olsanız ne yaparsınız 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
letgodan aldığım şeyleri gidip ben aldım. kimse bana getirmedi. 
(628 puan) tarafından
Bizde öyle ama bazıları araç yok vs diyor arkadaşım da bahçe mobilyası götürüyor parayı vermemek için başına silah dayıyor korkutup gonderiyorlar bunu duyduktan sonra esime evin tam adresini verme dışarı çık ürünü ver diyorum ama tedirgin bir sekilde davranıyorum simdi bu mesaj yüreğimi sizlatti bide hamileyim ama icimede bir kuşku düştü
tarafından
valla canım haklısın. kimseye güven yok. biz de böyle kanepe satalım dedik ama araba yok, araba tutun gönderin vs. oldu canım yani.
-Reklam-
+1 oy
(5,238 puan) tarafından
Elindeki halının fiyati nedir şu açıdan sordum aldığı halıyı daha pahalıya satabilir. 
(628 puan) tarafından
Isparta halısı iyi para ediyor diye biliyorum ama ben 500 e yükledim elden çıksın hemde elime para geçsin diye soba falanda isteyince ikna olur gibi oldum kiyafet falan istememiş
(5,238 puan) tarafından
Çok aradan kalınan bir durum. İyi para ediyorsa alıp satar daha pahalıya tabi bilmiyorum ortalık o kadar kötü ki. Sizin yeriniz de olsam başka bir halı öneririm bu halıyı satmaktan vazgecttiginiz elinizde normal bir halı olduğunu soyleyin bakalım ona ne diyecek.
(628 puan) tarafından
Evet bende halıyı başkasına verdigimi kıyafet verebilecegimi söyledim görüldü atmış sadece bende engelledim
(5,238 puan) tarafından
İhtiyacı olsaydı onu kabul ederdi en azından
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Ben öyle kişilere çok da inanmıyorum. Doğru söyleyen vardır illaki aralarında ama geneli yalan söylüyor. Bu devirde kimseye güven olmaz kesinlikle. Ben güvenip de eşimi yollamazdım. 
(1,669 puan) tarafından
İhtiyacı olan birileri genelde utanıyor böyle şeyler de. Direkt size yazması bana da kuşku uyandırdı
(628 puan) tarafından
Ne yapabilirki sizce amaç ne olabilir
(1,669 puan) tarafından
Amacını bilemem ama 2.el ürün diye bir başkasına satabilir böyle insan da çok var etrafta
(628 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim sanırım buraya yazıp sormasam vijdanima yenilip basima bir is acabilirdim
(1,669 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(26,334 puan) tarafından
Bana da pek inandırıcı gelmedi 
(628 puan) tarafından
Degilmi esimde sen numara verme dedi numara istedim ama aramak istemiyorum
0 oy
tarafından
Daha önce böyle bir şey duymuş birisi olarak asla götürmemelisin. 
(628 puan) tarafından
Nasıl bir durumla karşılaştınız?
tarafından
Senin arkadaşın yaşamış ya ondan bahsediyorum. Kötü hissetmemek için bildiğin bir yere başka bir hayır yap riske girme
(628 puan) tarafından
Özüe dilerim sizin başınıza geldi sandım evet o nedenle güvenilmiyor eşim de fazla merhametli mesajı görünce direk adres al götürürüm falan dedi  ama dediğiniz gibi engelledim şimdi eşimle konuşayım içime sinmedi diyeyim
tarafından
En iyisi hepimiz vicdan yapıyoruz ama bu devirde çok dikkat etmemiz lazım. Ben bile etkilendim şu an gerçekten
(628 puan) tarafından
Çok haklısınız allah iyi insanlarla karsilastirsin
0 oy
(2,759 puan) tarafından
Isparta halıları para ediyor diye biliyorum bizim buraya satıcılar geliyor ısparta halısı alınır diye karşılıgına halı üstü falan veriyorlar belki sizden bedava alıp para ile satacak ben güvenip vermezdim
(628 puan) tarafından
Haklısınız başka esyada isteyince gerçi soba falan istemiş çocuk kiyafeti falanda degil doğru söylüyorsunuz
tarafından
Benimde aklıma nedense bu geldi
0 oy
tarafından
Asla göndermem k.bkma bence sen çok iyi niyetlimisn diyim bilemedim kaldı ki arkadaşının başına geleni yazmışsın ne cesaret kiz
(628 puan) tarafından
Haklısınız öyle yazınca etkilendim ama dün engelledim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 372 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Melek8663 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
29 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (735 puan) tarafından soruldu