0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (4,076 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız çaylar kahveler içildi mi? 

Ben kahve sevmezdim yavaş yavaş alışıyorum galiba, 2 ay önce taşındığım lojmanda her hoş geldine gelenle içe içe :D  

Şimdi eşimle içeceğiz ♥️

Ay gelmişken şunu da sorayım ben ikinci bebeği düşünüyor gibiyim, yani hem kızım tek olmasın istiyorum hem cesaretim yok. Bebekleri görünce de isteğim daha da artıyor sanki ☺️ kızım 38 aylık şimdi olsa arası iyi mi sizce biraz daha beklenmeli mi 

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Afiyet olsun şekerim. Biz daha yemek yemedik ki kahve içelim kofte patates attım fırına eşim gelsin yiyicez inşallah sonra çay kahve yapıcam
(4,076 puan) tarafından
Size de şimdiden afiyet olsun ♥️
tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Gelinler lokum uzatıyor ahahah çok tatlı 
(4,076 puan) tarafından
Teşekkürler ♥️
0 oy
(7,301 puan) tarafından
Afiyet olsun. Oğlumu uyuttuktan sonra çay içmeyi planlıyorum inşallah:) bence arası iyi 9 ayda öyle geçecek:) Rabb'im hayırla sağlıkla gönlünüze göre bir evlat nasip etsin inşallah ❤️
(4,076 puan) tarafından
Size de şimdiden afiyet olsun ♥️ seneye kızım okula da başlamış olacak, enerjisini okulda atar diye düşünüyoruz. Amin inşaallah ☺️
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım bebegimi uyutuyorum bende..kahve hic sevmezdim bende tam su an iciyorum sevmeye basladim

Bence yas aralığı gayet guzel 
(4,076 puan) tarafından
Size de afiyet olsun ♥️ seneye kızım okula da başlamış olacak, enerjisini okulda atar diye düşünüyoruz
0 oy
(393 puan) tarafından
Afiyet olsun bende bebemi banyo yaptırcam eşimi bekliyorum sunumlukların çok hoş buarada
(4,076 puan) tarafından
Size de kolay gelsin. Daha güzelleri sizin olsun ♥️
(393 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Ya sunumlujlarina bagildimmm.. needen aldın canm
(4,076 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim, çok daha güzelleri sizin olsun. 5 yıl oldu Instagramda yaptırmıştım, hatırlamıyorum ki
(1,437 puan) tarafından
Güle güle kullan canmm
0 oy
tarafından

Afiyet olsun canım 

imagebende kocamla içtim :) bu arada yaş farkı çok iyi eğer doğum yapmış olursan araları 4 yaş olcak buda gayet yeterli araları bende çocuklarımın arasini 4 yaş bıraktım kızım 3 buçuk yaşken hamile kaldım şuan kızım 8 ine gircek oğlum 4 e 

(4,076 puan) tarafından
Size de afiyet olsun ♥️ maşaallah evkatlarınıza. Kızım seneye okula başlamış olacak, enerjisini okulda atar diye düşünüyoruz
tarafından
Aynennn öyle yorulur uyur kalır çok yormaz zaten hakkında hayırlısı olsun canım
(4,076 puan) tarafından
Amin inşaallah ♥️
0 oy
(176 puan) tarafından
Bence tam zamani çok büyüyünce anne için daha zor oluyo oğlum 7 yaşindayken ikinci bebeğüm doğdu şuan küçüğüm 19 aylik ay çok zorr oldu okul bir yandan bebekle herşeyi silbaştan yaşamak falan bana çok zor geldi baya zorlandim benimde oğlum 3 yaşındayken düşğnmeye başlamiştim 4yaşinda ancak cesaret ettim ama 2yıl olmadi tedavi gördüm öyle oldu.hiç ertelemeyin bence her ihtimali düşünmek lazımmiş
(4,076 puan) tarafından
Evet hemen olacak diye bir şey yok bakalım Rabbim ne zaman layık görecek ne zaman nasip edecek
(176 puan) tarafından
Hayirlisi inşallah
(4,076 puan) tarafından
İnşaallah ♥️
0 oy
tarafından

Afiyet şifa olsun canım benim çok yorgunum bende istiyorum kahveeeeee :P

Ben fikrimi söyledim tekrar söylememe gerek var mı :D

(4,076 puan) tarafından
Sana kalsa dün gece o iş tamamdı :))))
Ay ablaaa görüntülü konuşurken karışıklıklı içeriz ☺️
tarafından
Ayyy Süper olur balım arkadaşımla her zaman öyle yapıyoruz o ordan mesaj atıyor kahve koy çabuk bende burdan yaparım hemen görüntülü ararız karşılıklı içeriz☺☺
He yaa bana bıraksan hemen acilen hemde ☺☺
(4,076 puan) tarafından
Önce sen yapacaksın, ben sonra gaza geleceğim :))
Aplalae öndennnn :)))
tarafından
Tamam o zaman anlaştık sen bana yetişirsin o zamana kadar ☺☺❤
(4,076 puan) tarafından
O zamana kadar cesaretimi toplarım ben de ablacım ♥️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 507 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (919 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 514 göst.
+3 oy
20 cevap 868 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (12,712 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,035 göst.

410,726 soru

12,358,437 cevap

41,265 kullanıcı

Kategoriler

...