0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (3,194 puan) tarafından

Kızlar bugün aniden tuvalet eğitimine başladık:D

Bende lazımlık vardı ama kızım onu hiç sevmedi istemedi, dün de tesadüfen bir tuvalet aparatı gördük aldık, direk tuvalete yapıyor yani.

Hiç araştırma da yapmamıştım çünkü birkaç girişimim oldu ama kızım istemedi bende zorlamadım 

32 aylık şu anda belki bazısına göre de büyük bir yaş olabilir 

Lakin merak ettiğim şu ki dışarı cıkarken nasıl olacak, bir de gece bez bağlamalı mıyım 

Bugün yakın mesafeye kadar cıktık dışarıya tuttu eve gelince yaptı başarılı geçti yani asıl sorun gece galiba 

7 Cevaplar

0 oy
(10,933 puan) tarafından

2 yaşında alıştırdım ne gece bez bağladım nede tuvalete kaldırdım sabaha kadar tutuyordu parkta saatler geçiriyorduk hiç kaçırma olmamıştı. 32 aylık bence büyük bir yaş( geç kalmışlıktan bahsetmiyorum) yani tuvaletim geldi dediğinde azıcık tut eve gidelim dediğinde anlayacak bir yaş bence ilk gün gayet başarılı geçmiş gözünüz aydın :)

(3,194 puan) tarafından
Evet gündüz tutabilir belkide ama geceleri uykudan uyanmak ta istemeyebilir
(10,933 puan) tarafından
Kendisi kalkar canım bi kaç gece altına kaçırabilir alışacaktır bez bağlama sakın
-Reklam-
0 oy
(5,039 puan) tarafından

Gece bezleme. 

Alarm kur kaldır tuvalete.  

(3,194 puan) tarafından
Kalkmak istemeyebilir uyudu şimdi bakalım ne olacak ha bir de uyumadan hep birşeyler içmek istiyor o da sorun
(5,039 puan) tarafından
Ben uykulu bi şekilde yaptiriyordum sonra geri yatiriyordum.
0 oy
(505 puan) tarafından
Ben hiç baglamadim direk bıraktım gecede ama benim kizim gece bezi kuru kalkıyordu o yüzden zorlanmadım gecede dışarı çıkarken de baglamadim 2 3 kere mağdur oldum ama şimdi 3 yadinda çok şükür kendi gidip ediyor ben 1 buçuk yaşında alistirmistim tuvalete
(3,194 puan) tarafından
Benimki gece de yapıyordu bezine çünkü uyumadan önce birşeyler içmek istiyor hep ya Süt ya çay vs
(505 puan) tarafından
Benim kızımda içiyordu ama bezi kuru kalkıyordu haftada 1 2 defa ıslak o da sabah kalkcagi zaman yapıyordu genelde
0 oy
(142 puan) tarafından
2 bucuk yaşında başladım gece bez taktım ilk 2 gün yapmadı gece baktı bez var yapmaya başladı bezi çıkardım şuan 3 yaşında gelince kendisi gidiyo ben pijamasinj çoraplarını cikariyorum atletin yukarı katılıyorum gidiyo suyunuda döküp cikiyo en sonra ben giydiriyorum yine alaturka tuvalet şimdilik yakında klozet yaptircaz bakalım ona yapabilicekmi ve lazimligi yeni bıraktık 2 gün oluyo
(3,194 puan) tarafından
Benim kızım gece de yapıyordu bezine çünkü uyumadan önce hep birşeyler içiyor ya Süt ya çay bazen uykudan uyanıp ta içerdi
(142 puan) tarafından
Konudan alakasız ama 2 yaşında doktora götürdük oğlumu genel Bi kan alınsın diye çok kansızlık çıktı ve sadece sabah çay içerdi kahvaltıda doktor vermeyin dedi 2 şişe kan ilacı kullandı düzelmedi başka kaşık şeklinde kullaniyo tekrar götürcez 1 haftaya kafar
(3,194 puan) tarafından
Çay derken bitkisel veriyorum
(142 puan) tarafından
O zmn başka ben normal bizim içtiğimiz çaydan sandım biz ondan veriyorduk
(142 puan) tarafından
Alışınca gece de uyanır söyler oğlum şuan soyluyo bazen ağlayarak uyaniyo çişe götürüyorum yapiyo geri uyuyo hemen bazende normal şekilde çişim geldi diye yanımıza geliyo
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Sakın bağlama gece kalk kontrol et ona göre kalkarsın tuvalete ha birde sabah uyanınca bezi dolu olurmuydu bende yazın başladım şükür direk bıraktı şimdi sefasindayim egerki kızın istiyorsa çabuk alışır 
(3,194 puan) tarafından
Evet beze yapmış oluyordu çünkü uyumadan önce ya Süt ya çay içmek istiyordu bazen gece uyanıp ta içiyordu o yüzden bu gece biraz riskli uyumadan götürdüm ama yapmadı yok dedi bakalım
(1,331 puan) tarafından
Bu Gece 4 5 kez lalk hep kontrol et hatta götür tuvalete
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Ben büyük oglumu geceli gunduzlu direk açtım çok kolay oldu oyle
(3,194 puan) tarafından
Kısmet bakalım
0 oy
önce (3,264 puan) tarafından
Tuvalete neyle cıkıyo boyu eriyor mu canım 
önce (3,194 puan) tarafından
Bitane cocuk için üzerine basması için basamak mı denir artık ondan aldım