+1 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (251 puan) tarafından
Nuskaya inanir misiniz hocanın okudugu yazdığı duanın faydasi olur mu sizce bebegim hep agliyo diye bende biraz korkuyorum babam hocaya gitmiş ikimize nuska yaptırmis okumuş suyada evede tuz okumus dokeyim diye benm haberim yoktu bunlardan faydasi olur mu sizce şeh mis hoca ne demek bilmiyorum ama öyle dedi babamlar

7 Cevaplar

+1 oy
(6,085 puan) tarafından
Bacım ben başkasının yaptığını takmam yalnız bizim orda boylama diye bişey vardır çocuklara yapar hocalar nazardan korur korkuyu alır vs köyde tanıdığımız bir hoca vardı yaptırdık biz oğluma korkuları gerçekten çok şükür geçti bunun için para istemiyo ve imanına güveniyorduk o yüzden yaptırdık açıkçası bilmediğimiz biri değildi 
-Reklam-
0 oy
(2,284 puan) tarafından
bebisine kendin okusan daha iyi olur 
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Benim kızımda çoğu zaman ağlıyordu ben evde hep bakara suresi açtım kim neyi nasıl yapmış bilmeden güvenip çocuğuma takmam 
0 oy
(728 puan) tarafından
Evet oğluma aldım.   Çok güvenli hocaya gittik.  8 aylık olmak uzere üstünden ayırmıyorum hala.  
0 oy
(3,765 puan) tarafından
Hocadan medet umma 

Abdest al elini bebegin kafasına koy bazi dualar var internette onları bul oku 

Ardına bildiğin süreleri oku üfle yüzüne 

Hocadan daha etkili olur
0 oy
(1,758 puan) tarafından
Ayetel kursi Felak nas sürekli oku hoca ne yapti ne yazdı bilmiyorsun Müge anlı böyle kaç tane ben hocayim diyeni rezil etti muskanin içinden cips paketi cikti :) araya aracı koyma Allah'tan yardım istiyorsan direkt Allah'tan işte O seni duyar
0 oy
(9,664 puan) tarafından
Ben dinlerken bile bilmediğim rukyeyi dinlemem yani araştır duaları kendin yaz tak daha güvenli 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 120 göst.
0 oy
8 cevap 118 göst.
0 oy
7 cevap 136 göst.

412,513 soru

12,419,524 cevap

45,158 kullanıcı

Kategoriler

...