0 oy
153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (506 puan) tarafından
Aile apartmanında oturan varmı kızlar merak ediyorum mecbur kalsak bile kayinvalidem ben aynı apartmanda gelinlerimle oturmam der bizde istemeyiz zaten deprem zamani hepimiz yaylaya gittik eltim ben kayinvalidem tabiki eslerimizde vardı çok zor dönemdi ya o gün eltimle sukrettik nekadar olsada bir arada olmuyor tam 3 ay kaldık çok zorlandık  Allah yardımcınız olsun 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çayım yoktu üşendim demlemeye içeceğim bir bardak aradım.kaynanami çayın varmi var dedi altını acarmisin anne ısınsın bir bardak alayım dedim gittim aldım :Dkaynanam olmasa komsudan gidip alamicagima göree iyiki kaynanam:D

image

(506 puan) tarafından
Bence sizin kayinvalideniz çok iyi :D çünkü memnun olmayan çok kişi var zor yönleri yokmu gercekten
tarafından
Yoo kocam olmamasına rağmen bile çoğu zaman gün içinde hiç inmiyorum olsada aynısı olur muhtemelen kaynanam sayilidir kötü huyu
(506 puan) tarafından
Maşallah diyeyim ozaman sizde nadir şanslı gelinlerdensiniz
tarafından
Yaniii diyebilirim:) ama hayat yüzüme gülmedi kaynana gülse nolur
(506 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin bundan sonraki hayatınız dilerim kalbiniz gibi olsun :)
-Reklam-
0 oy
(8,020 puan) tarafından
Amin canım amiiiinnnn. 

Ben oturuyorum hiç ama hiç güzel değil. 
(8,020 puan) tarafından
Maalesef her şeye burunlarını sokmak istiyorlar.Müssade etmeyince sen kötü oluyorsun.
(506 puan) tarafından
Esinizlede aranızdaki iletisime yansiyor degilmi ben uzak olmama ragmen bu sorunları yaşadım yaylada bir aradaydik kac kere boşanıp gidecektim inanın evim 11. Kat olduğu icin korktuk gidemedik çok şükür geçti ama o günler geldi aklima bide aile apartmaninda oturanlari düşündüm zor ya
(8,020 puan) tarafından
Olmaz olur mu canım ben böyle sessiz sakin kimse kırılmasın modunda bir insan olmama rağmen delirdim.Önceden hep alttan alıyordum alttan aldıkça üstüme geldiler. Resti çektim mesafemi koydum eşime de ne yap ne et evi buradan taşı dedim ama durumlar belli .
(506 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah huzurunuz kaçmaz Allah gönlünüze göre versin
(8,020 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun  ❤
0 oy
(5,749 puan) tarafından

Artisida var ama eksisi daha çok. 20 senedir aile binasında yim WC girsen ses duyuluyor. Biyere gidecek olsan ayak sesinden herkes kapıyı açıyor misafir gelse dikizliyorlar:D

(506 puan) tarafından
Ya okadarida ayıp ama bence. Misafir gelincede kosuyorlarmi :( bide yaptiklarindan gondermek zorundasin degilmi
0 oy
(96 puan) tarafından
Valla isine cok karışan biriyse çekilmez biz simdilik kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz isime karışmaz yuvama karışmaz gitmeme gelmeme karışmaz mutluyuz bugun yemegimi yedim simdi evime çıktım rahat yani jsjsjs
(506 puan) tarafından
Yaa şanslı nadir gelinlerdensiniz ozaman :) maşallah diyelim aman aman
(96 puan) tarafından
Aynen aynen şükür diyelim elti gelince nasil olcak bakalim jsjs

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 351 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.