0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (1,718 puan) tarafından
Yarın götürüyoruz kizlar resim eklesem olurmu ? Bi sizde baksaniz  ama büyük ihtimalle sünnet olucak ordaki siskinliye göre. Kızarıklık çok hafif  irin gibi tuluklamış gibi. Eğer doktor sünnet derse 2yas cocukda sünnet nasıl geciyor . Şimdi 21 aylik aslında 2 yas tam değil. Tahmini diyorum. Travma falan oluyormu cocukda. 2 yas civarinda sqnnet olunca nasıl bakım uapacam bilirsiniz cok hareketli ve oynamak istediyi dönem 2 -6  yaş önerilmiyor.

1 cevap

0 oy
(602 puan) tarafından
Ben 3 yaşında yaptırdım hiç travma falan olmadı enfeksiyon varsa hemen yapmaz önce tedaviye başlar bide çocuk gripse yine yapmıyorlar 
(1,718 puan) tarafından
3 yasda nasil zoeluklarla karsilastin canim anlata bilirmisin kisaca. Cok hareketli oluyolar o donem
(4,387 puan) tarafından
Bu travmayi olsa bile şimdi anlamazsinki zaten. Cocuk cinsel rolleri ayirt ettigi donemde ve cinsel organiyla ilgili bi olay yasiyo ki onun icin buyuk bi olay.
(602 puan) tarafından
Cnm ne kadar arabası varsa hastaneye götürdük babası kumandalı tır aldı onuda götürdüm 2 poşet abur cubur aldım oyaladım genel anestezi yaptılar ama en güzeli ameliyata girene kadar hep yanındaydım sonra iğne vuruldu sakinleşti gitti çıkınca 1 saat ağladı sonra her çiş yaptığında bağırdı ağladı kıyameti kopardı pijamaların önünde kesmiştik öyle iyileşene kadar öyle gezdi sünnet kilodu aldım takmadı boşuna gitti iyi ki yaptırdık geldi geçti şükür devlete gidecekseniz gün verilir size geçmiş olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 217 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 142 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,647 puan) tarafından soruldu