0 oy
273 göst.
Aile kategorisinde (434 puan) tarafından
Ya ama varya delircem artık saat aksam 8 de bile şikayete arıyorlar evime misafir bile cagiramiyorum artık ya yok gümbür gümbür ses geliyo diyor kziim birde 2 buçuk yaşında durdan anlamiyor 1 senelik sözleşmem var bıktım ya bı kızı arıyor bı kendi ariyor

10 Cevaplar

+1 oy
(3,382 puan) tarafından
Bu kadar da tahammülsüzlük olmaz ki yani
(434 puan) tarafından
Yav kocası acıyo bide çok ses geliyo ayıp oluyo diyo saat daha 8 ya gece 11 12 degil
(3,382 puan) tarafından
Valla bizim altta otursalar ne yaparlardı merak ediyorum. Gece 1 2 eşim bağıra bağıra PC de oyun oynuyor 1 buçuk sene oldu hiç şikayete gelen olmadi
(434 puan) tarafından
Evde karınca adımlarıyla yürüyoruz valaha
(3,382 puan) tarafından
Canım valla kendini ezdirme babasının hayrına oturmuyonuz sonucta
-Reklam-
0 oy
(307 puan) tarafından
Böyle olmaz ki anlayışlı olmaları lazım altında mı oturuyor ev sahibi nasıl çok rahatsız oluyo gürültüden 
(307 puan) tarafından
1 sene nasıl katlanırsınız bilmiyorum huzur vermiyorlar üstte kendi oturaymış altta kiracı olaymış bu kadar rahatsız olacaksa
(434 puan) tarafından
Alt katta da var 3 tane çocuk ya madem boylesiniz en başta kabul etmeseydiniz bız çocuklu istemiyoruz deselerdi
(307 puan) tarafından
Aynn ona kızıyorum işte Allah belalarını versin vala
(434 puan) tarafından
Valaha kışta soğukta napicaz bilmiyorum
(307 puan) tarafından
Ben yeni taşındım günlerce soğuk evde kaldık ev sahibi doğalgazı kapattırcakta biz açacazda Ohoo 2_4 günü aldı yeni bağlandı doğalgaz üzerimize aldık soğukta oturduk iş güç yapamadım kışın taşınmak aşırı zor kızım hasta olmaz inşallah iyi üşüttük
0 oy
(455 puan) tarafından
Allah iyilerle karşılaştırsın bizimkide bizde  bu yollardan geçtik kızım çocukları sıkma diyor..ama alk kattaki teyze sürekli laf sokuyor bende en sonunda patladım sayılı günüm var henüz evim tamamlanmadi bu soğukta çocukları inşaat eve mi sokayım dedim..
(434 puan) tarafından
Keşke benimde imkanım olsa
0 oy
(20,086 puan) tarafından
Sen nasıl büyüttün acaba deseydin anlayışı kıt insanlar
(434 puan) tarafından
Oda yok zorla büyüttüm yok şöyle yok böyle diyo tabi kendisi direk müstakil eve gelmiş
(20,086 puan) tarafından
O zaman biraz anlayış göstersin işte anlaması lazım
0 oy
(322 puan) tarafından
Açma o Zaman 
(434 puan) tarafından
Whatsaptan yazıyorlar olmazsa kapıya geliyorlar
0 oy
(376 puan) tarafından
Bende bu aralar ondan muzdaribim maalesef alt katta olmama rağmen canı istediğinde arayip sesiniz çıkıyor diyo benim de artık csnim çok sıkılıyor 
(434 puan) tarafından
Ya artik nereye sigacagimi sasirdim
(376 puan) tarafından
Bende insan huzursuz oluyor 3 yaşında ve 5 aylik kizim var. Büyük kizim kendince oynuyordu bende eşimle öyle konuşma bile değildi mesaj atiyor başım ağrıyor sessiz olun diyo saat 7 bu arada
(434 puan) tarafından
Yav anlamıyorlar kızım iki buçuk yaşında ya 3 bile değil saat 10 dan sonra uyumadiginda eline telefon veriyorum artik valahi vicdan azabı çekiyorum ya
(376 puan) tarafından
Yapmayin  bence öyle bir şey onlar yüzünden çocuğunuz telefon bağımlısı olur
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Kiracı olmak o kadar zor ki çok çok iyi anlıyorum seni cnm benm karşı komsumdu  çıkalım diye gozlerimze bakardı elimizdeki poşetlere bakar zam yapmak için eve parmak ucuyla geldiğimi hatırlıyorum. Allah hakkimi bırakmasın . Doğuma giderken bile burnumdan gelmişti ay bide sürekli kapı deliğinden ne yaptık ne ettik bakardı. 
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Bizim apartmanda saat 11 den sonra ses kesilir ondan sonra isteyen istediği  sesi çıkarır kimde birşey diyemez 
(434 puan) tarafından
Ya saat 8 de ariyolar şaka gibi babam evleniyor yeni eşiyle kızı geldi kizida 5 yaşında 10 dan sonra ses yok diye anlaştık biz o kurala uyuyoruz ama onlar ısrarla uymuyor
(4,312 puan) tarafından
Kadına de saat 11 den sonra ses gelirse gel şikayet et onun dışında benim evden gelen ses seni ilgilendirmez kalkıp evde tepinmiyorsunuz
0 oy
(4,477 puan) tarafından
Keşke başta oturmasaydiniz ev sahibi ile aynı binada oturanların bence ortak sorunu herşeyi şikayet edip kontrol etmeleri sert bir şekilde uyarın kizdiginizi belli edin paranızla oturuyorsunuz hayrına vermedi kiraya belirli bir saate kadar sese birşey diyemezler 
0 oy
(8,229 puan) tarafından
Bizimde aşşağı kata bir adam geldi yanlız yaşıyor. 55 yaşlarında var, taşınır taşınmaz kapıma şikayete geldi oda dedi çok gümbürtü geliyor cocuk zıplıyor rahatsız oluyorum dedi bende dedim bak daha cocuk amca söylüyorum anlamıyor dedim idare et biraz dedim, onun torunu geldi 15-20 gün kaldı ama ne sesleri geliyordu hiç ses etmedim misafir gelmiş diye benim oğlum dan daha beter onun torunu bide, ikinci kez beni gördü yine söyledi senin çocukla kavga edicez en sonunda dedi gece 12 buçukda uyumuş benim oğlum bilmem ne onun hesabını yapıyor bende dedim yeter yaa seninde torunun varmış biraz anla dedim benim oğlum da 3 yaşina girdi işte sonra en son gitmiş ev sahibime söylemiş bende dedim teyze bu adam başıma bela oldu en sonunda kavga edicez galiba ne yapıcam bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 954 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,299 göst.
+1 oy
34 cevap 721 göst.
17 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 877 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,527 puan) tarafından soruldu