0 oy
352 göst.
önce Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Kızlar oğlum Aralık da tam 5 yaşında oluyor hastanede sünnet yaptıracam oğlumdan çok ben korkuyorum anestezi veriyorlar mı oğlum çok ağlar mı bilmiyorum daha önce hiç yaptırmadık ilk olacak hastanede kestirip evde de komşuları çağırıp kuran okutmak istiyorum sizce mantıklı mı randevu alim mi bide hangi bölüme almalıyım kimisi diyor hastanede uğraşma evde kestir gitsin  ama tranva kalır ondan onu asla istemiyorum 

12 Cevaplar

+6 oy
önce (121,624 puan) tarafından
evde kestir diyende 1 gram akil yoktur
önce (3,953 puan) tarafından
İlk artı benden:D
önce (88 puan) tarafından
Zamanında hastane mi vardı biz kestirdik diyorlar ama ben asla dayanamam oğlumun ağlamasına ve tranva kalır çok duygusal çocuğum bencede yok
tesekkurler❤️
aglamayi tranvayi gectim cocuk bu 5 yasinda kimildasa o an sunnetcinin eli titrese ne bilim bisi olsa yanlis kesse kanama olda durmasa ne halt edicekler şu eskiden oylemiydi boylemiydiyi bi biraksalar az caga ayak uydursalar geri kafalilar
Eslem boşver öyle desinler yok eskiden hastane mi vardı yok eskiden o mu vardı şu mu vardı sonuçta eski zamanda yaşamıyoruz ki bizim devirde hastane var en güvenli ortam hastanede yapılması
Oğlum kan verirken bile hastaneyi ayağa kaldırıyor sakin durması imkansız birşey evde kestirmeyi asla düşünmüyorum bende onlar eskidendi dedim kapattım konuyu
Aynen öyle Esma hiç tanımadim birine evladımı nasıl güvenim doktor varken hastanede mis gibi kestirir gelirim yatış da olmuyormus galiba az araştırdim
Bir iki saat içinde çıkıyor benim kardeşim olmuştu sabahtan gidilmişti yatış işleri kan falan filan ızırtvızırt derken sünnetten bir iki hadi en fazla 3 saat sonra çıktı
Ay çok iyi sbah olsa öğlen çıkar desene akşam da çıksa sorun değil kızım da küçük ya ondan yatış olmamasına ayrıca sevindim anestezi veriyorlar değil mi
sunnet max 15 dk suruyo odaya geldikden 2 saat snr bisiler yiyo iciyo cijis islemibi yapiyosunuz ve cikiyosunuz
Baby boyum uzun sürmez o zamn bu hafta randevu alim ben çocuktan çok ben korkuyorum kendime olsa hiç korkmam ama evlat bambaşka bişey Rabb'im cümlemizinkini korusun inşallah
yoo hic uzun surmuyo yarim gun hastanede kaliyosun o kadar
-Reklam-
0 oy
Çocuk cerrahisine randevu alman lazım hastanede yaptırmak benim için daha mantıklı çocuk iyileşir bir iki hafta sonra D sakin kafayla evde Kur'an okutursun olur biter
Bende böyle düşünüyorum inşallah rabbim nasip ederse çok teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
önce (255 puan) tarafından
Genel cerrah bakıyor sünnet işlerine diye biliyorum ablamdan ve evet anestezi veriyorlar çünkü işlem yapılırken çocuklar sabit kalmayı sevmiyor ama korkulacak bişey değil sadece bir kaç gün nazını çekersiniz paşanızın
Rica ederim keşke 4 5 aylıkken yaptırsaymışsınız daha rahat ederdiniz ben ikinci çocuğum erkek olursa 4 ayda yaptırmayı planlıyorum Allah nasip ederse
Ben yaptırcaktim eşim küçük küçük dedi kıyamadı oda kendince ama o zam olsa anlamazdi şimdi herşeye aklı eriyor
Ay evet brnim eşimle de bu konu hakkında hep fikir ayrıldığına düşüyorduk en son dedim yani travma mı yaşatalım el kadar çocuğa sen sus otur yerinde dedim şimdi herşeye tamam diyor :)))
Ah keşke bazen dinleseler bizi ne iyi olurdu benimki şimdi kabul etti çocuk 5 yaşına geldi
Ben o konuda şanslıyım gibi hissediyorum çünkü eşim benim ters yanımı yakından gördü o yüzden sakince ortak karar alıyoruz artık
0 oy
önce (197 puan) tarafından
Hastanede yaptırmak daha mantıklı yaşı uygun her soyleneni kafana takma. Çocuk cerrahi bölümüne alıyorsun randevu o muayene ediyor uygun mu edilir mi her bilgiyi veriyor 
İnşaallah Allah'ın izniyle randevu alırım bu hafta içine okul zamanı gelmeden halledim dedim çok teşekkür ederim canım ❤️
önce (197 puan) tarafından
Evet hallet aradan çıksın
0 oy
önce (1,969 puan) tarafından
Hastane ortamı her zaman daha sağlıklı çocuk Üroloji yada çocuk cerrahiye randevu al onlardan biri yapar
Ay inşallah bir bacımız 6 yaşa kadar yapmıyor devlet yazmış
Ben üç aylık yaptırdım rahat ettim büyüdükçe zorlaşıyor bide belli bir yaş grubunu yapmıyorlar çocuğun psikolojisi bozuluyor muş sen randevu al Doktor'la görüş sana anlatır zaten
Keşke eşim izin verseydi bende yaptıracaktım ne güzel daha çabuk da iyileşirdi ben yinede randevu alim kısmet hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun
0 oy
önce (2,102 puan) tarafından
5 yaş devlet yapmaz canım 6 yaşa kadar yapmıyorlar. Özeller yapar sadece 
önce (80 puan) tarafından
Kız onu hepsinde söylüyorlar ya doğum yapınca bile türlü türlü imzalar attırıyolar
Şöyle biz yapmıyoruz 6 yaşa kadar yapmıyoruz şu sıkıntılar var diye anlattı ebeveyn kabul ederse yaparız ama dedi
Aynen kız öyle oluyo ama para varsa valla özelde yapcan ya onlar uyuşturuyor sadece
Devlette bir kaç hastaneye gittim yapmayız dediler 6 yaşa kadar yapılmıyor ancak imza atarsanız yaparım ama sorumluluk almam dediler ki devlet hastanesinin çoğu net olarak yapmıyorım deyip yolluyor
Aynen ya öyle oluyor valla
0 oy
önce (2,110 puan) tarafından
Özel kilinikte yaptırdım ben lazer kesim
Ne güzel maşallah paşaya
0 oy
önce (165 puan) tarafından
Çocuk cerrahi uzmanına randevu alacan o yapancak. Insallah düğün saçmalığı düşünmüyorsunuz dur. . Sünnet düğünü erkeklerde  pipi ile övülmeye sebep oluyor erkekliği ayrıcalık görüyorlar. Topluma hayırlı insan yetştirdiğimizi unutmayalım sünnet için keşke daha önce davransaydınızkn Cocuk mahrem bölge bilincinde 
Bacım zar zor yaşıyoruz sünnet düğünü yapacak halde değiliz kuran okutacam Allah'ın izniyle bir çay bir kek yaparım eşim küçük dedi kaldı öyle
0 oy
önce (3,724 puan) tarafından

Iki oglumu da bebekken sunnet ettirdim. Sakin millete kanipta sunnetci adi altinda birilerine yaptirma, hele evde hic yaptirma. Cocuk cerrahina yaptir. O yuzden kesinlikle hastanede yapilmali. Kan testi yapiyolar hem oyle kestim bittim bi is degil bu. Benimkiler kucuktu o yuzden lokal oldu ama buyukte genelde yapabilirler. Zaten 10 15 dk islem cok narkoz alacagini sanmam genel olsa da. Nerde yaptiracaksin bilmiyorum ama ozelde 2-6 yas arasi genelde yapmiyolar, devleti bilmiyorum.

Mevlut isini de bence 1 ay sonra falan yap cocuk iyice toparlasin.
Narkozsuz durur mu bilmiyorum bı randevu alacam bakalım belkide kesmezler pskoljik açıdan kesmiyorlarmis
önce (3,724 puan) tarafından
Evet ozelde yaptirmistim ben doktorumuz yapmiyodu 2-6 yas arasi. Bi goster bakalm onlar yonlendirir ama korkulcak bi olay degil sakin ol :)
Randevu alacam inşallah
0 oy
önce (20,063 puan) tarafından
Ben oğullarımın hepsini küçücükken yaptırdım ağladılar ama şimdi 5 yaşında yaptırsam daha zor olurdu ya
Ay deme kız korkutma beni oğlum çok uysal sakin ama sünnet olunca ne olur bilmiyorum 1 hafta çekecez artık
önce (20,063 puan) tarafından
Canı yanar bebeğim korkutmakla alakası yok ama baya geç kalmışsın
0 oy
önce (89 puan) tarafından

Kız ben oğlumu 2 yaşında sünnet ettirdim :) sen bayaaa geç kalmışsın büyük çocuk daha rahat olur yatması kalkması konusunda hiç bişey olmaz canım yaşı ilerledikce daha zorlaşır yaptır bian once

Kız eşim dediki küçük küçük kıyamadı kendince ben çok usteledim zmaninda yok dedi şimdi doktor kesecek mi bakalım
0 oy
önce (436 puan) tarafından
İki hafta önce yaptırdım oğlum 3 yaşında ama hiç yerinde durmaz genel anesteziyle yaptılar sabah oldu öğlen hastaneden ciktik oğlum ağladı tabi ama narkozun etkisiyle biraz agresifti ama iki saat sonra filan birazda olsa sakinleşti sünnetten iki saat sonra yemek yiyebildi öncesinde yasak zaten birde sünnet olduktan sonra iki saat yiyemez sonra yedirdim şimdi iyileşti neredeyse evde yaptır dediler banada ama benim oğlum hareketli durmazdi o riski göze alamazdim
15 mi ben olsam bende utanırdım galiba darası benim oğluma olsun inşallah
Aynen canım ne kadar küçük o kadar iyi sen bı randevu al git konuş öncesinde genelde genel anestezi oluyor büyük ihtimalle doktorda öyle söyler onlarda bu hareketli çocuklar için risk almak istemiyorlar anladığım kadarıyla genel anestezi ile yapıyorlar
İnşallah canım gerçekten 15 ti o kadar mahcupduki ama onun suçu degilki o yaşa kadar anası babası yaptirmaliydi
Tabi ailesi yaptırmasa çocuk ne bilsin oğlum rahat durmaz zaten ben alim randevuyü çok sordum kusura bakma lazer mi yoksa dikiyorlar mı onu çok merak ediyorum
Hiç sorun değil canım lazer olanlarda varmış ama benim oğluma dikiş attılar belki hastaneden hastaneye yada isteğine göre değişiyor dur bize sorulmadı bizde sormadik dikiş attılar kendisi eriyen dikislerden

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,664 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 147 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 74 göst.