0 oy
198 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,382 puan) tarafından
Kizlar selam. Çok sevdiğim kuzenim yeni evlendi pazartesi evine gidicem. Ne almalıyım ya alicak birşey bulamıyorum. Çünkü bekarken herşeyini fazlasıyla aldı temizlik robotundan mutfak robotuna hiç bir eksiği yok. Ben de Alicak birşey bulamıyorum. Bana bir fikir verirseniz sevinirim 

10 Cevaplar

+1 oy
(13,401 puan) tarafından
Takı kullanıyorsa takı standı alabilirsiniz çok güzel modeller var 
(3,382 puan) tarafından
Bu da mantikliymis teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(571 puan) tarafından
Bence para verin o kendine ihtiyacını alsın , oda memnun olur sizde bu dertten kurtulmuş olursunuz 
(3,382 puan) tarafından
Nasil bişey alsam acaba
(571 puan) tarafından
Bir kaç parça alabilirsin, kahve yani sunumluklar, kup bardaklar, sunumluk tepsi gibi canım , bildiğim kadarıyla hepsi uygun hepsini bile alabilirsin
(3,382 puan) tarafından
Bambu tepsi mi alsam acaba
(571 puan) tarafından
Evet kesinlikle bende var çok severek kullanıyorum oda güzel bir fikir
(3,382 puan) tarafından
Dimi ya tepsi olabilir ya da başka ne olabilir
0 oy
(3,539 puan) tarafından
Fincan takımı olabilir, fazlası göz çıkarmaz. Yeni gelin ta sunumlarda lazım olur 
(3,382 puan) tarafından
Valla o kadar çok var ki koyacak yeri yok evini yerleştirdik daha yerleştirirken dahi sığmadı hiç birşeyi tüm mutfağı filan tıka basa
(5,510 puan) tarafından
yeni evlenenin herseyi olur da. kullandikca eksikleri cikar meydana aslinda.  ama ev gormeye gdecegin icin eli bos da gidilmez. bence boyner tarzi biyerden birsey al alacagin birsey bul. ihtiyaci degilse degistirsin ozellikle her seyin her markanin bulunacagi biryerden al yani demek istedigim
(3,382 puan) tarafından
Pazartesi gidicem canım ya Boyner yok burda avmye de gidemem cocuklarla aşırı kalabalık oluyor. Arkadaş canlı çiçek demiş o takı standı bir de tepsi filan şuan aklımda
0 oy
(2,433 puan) tarafından
İki kişilik fincan takımlarından alabilirsin herşeyi var diyosun mesela nevresım takımı olabilir yada süs eşyası bakabilirsin 
(3,382 puan) tarafından
Ne zaman tasiniyorsun canım nasipse
(3,382 puan) tarafından
Ahahah ikbal
(2,433 puan) tarafından
Sıvası yapılıyo canım nasipse temmuz gibi anca.. Malum kendimiz yapıyoruz yavaş yavaş kolay degıl hiç ev yapmak
(3,382 puan) tarafından
Doğrudur canım ya inşallah huzurla oturursun geç olsun temiz olsun
(2,433 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❣️
0 oy
(5,510 puan) tarafından
kuzenin de iyisi helakolsun . benim 50 kusur kuzenim var . 3 tane ile samimiyiz. biri arkamdan kuyumu kazip yuzume gulen cinsten sicsam cicmigimin rengi ne renkse o da ayni i yaomaya calisir. ocimden gelmeye gelmeye  alirim bisey ccklarina dogumgununde falan. yuze baksan yag bal arkamdan kuyumu kazar hep
(3,382 puan) tarafından
Yok canım ya kardeş gibi beraber büyüduk yediğimiz içtiğimiz hatta beraber sarılıp uyuduk. Öz kardesimden hiç farkı yok çok severim
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Lambader , gece lambası ya da canlı çiçek alabilirsin saksıda çok hoş yapraklı çiçekler var 
(3,382 puan) tarafından
Pazartesi gidicem canım ya yetişmez çiçekçiler den bakarım anca
(5,300 puan) tarafından
O daha iyi aslinsa hem cicek bakimi hakkinda da bilgi verir
(3,382 puan) tarafından
Aynen çiçek şuan mantıklı geldi bana. Zart zurt çok mutfak eşyası var çünkü
(5,300 puan) tarafından
Yani evinde olmayan bseyi sen daha iyi biliyorsun ama çiçekte çok naif bir hediye hele saksi çiçeği cok hoş olur :)
(3,382 puan) tarafından
Evet ya lambader de şuan bana olabilir gibi geldi çiçekte. O kadar da kararsız biriyim ki varya  :)
0 oy
(896 puan) tarafından
Ben lambader almıştım 
(3,382 puan) tarafından
Lambader de olabilir teşekkür ederim
(896 puan) tarafından
Eğer aksesuar seviyorsa boy aynası da olabilir.
(3,382 puan) tarafından
Boy aynası var evi de öyle çok geniş değil ama lambader olabilir
(896 puan) tarafından
Evet lambader harika mobilyasina yatkın bı model begenebilirsin
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Canlı cicek al bence.  Büyük güzel bişey ya da yapay 
(3,382 puan) tarafından
Cicekle lambader arasında kaldım
(18,181 puan) tarafından
Çiçek bence. Lambader zevkine uyar uymaz. Ama çiçek öyle değil
(3,382 puan) tarafından
Neyi begenecegini aslında kestirebiliyorum çok yakınız ama işte çiçek mi daha şık olur o mu kararsız kaldim
0 oy
(21 puan) tarafından

image

İsimli kuran setleri var canım bende geçen sene arkadaşıma aldım alabiliceğin en özel hediye diyebilirm

(3,382 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(21 puan) tarafından
Rica ederim canım kuzenin için güzel bi hediye olur mu bilemem ama fikir olsun:))
(3,382 puan) tarafından
Saol canım çok anlamlı bir hediye ama bunu yaptırmaya vaktim yok pazartesi gidicem ama aklımda bulunsun bebeği filan olduğunda mevludu için yaptırırım diye düşünüyorum
(21 puan) tarafından
Anladım canım trendyoldan almıştım ben 4 gün içinde gelmişti isiml istediğin yazıyı yazdırabiliyorsun :)
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Tablo veya süs eşyası olsbik
(3,382 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 421 göst.
18 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zelis6363 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 164 göst.
25 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 626 göst.

401,533 soru

12,018,735 cevap

36,223 kullanıcı

...