0 oy
410 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,672 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bugünün planlaması yapıldımi neler yapacaksınız 

Benim başıma büyük bir kaza geldi gece baştan aşağı yatak odasında yorgan nevresim battaniye ne varsa yıkıyorum bi yandanda öğlene yemek yapıyorum körün taşı gibi makininin kazanı tak tak ses yapıyor servisi çağırdım şansıma öğleden sonra gelecekler İnşallah 

Soğan dolması yapıyorum ilkkez yapıyorum yapan hanımlar püf noktalarınız varsa alabilirim 

image

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dün gece yatağı 3 kere çiş gölüne çeviren kızım yuzunden uyumadım yarım aaat önce kalktım bı iş yapamadim başını yıkadım. kahvaltı hazırlıyorum. 
(4,672 puan) tarafından
Benimde söylemesi ayıp bağırsak torbam patladı iki kere anlamadık battı her yer
tarafından
Ay canım sen nasıl oldun. Post paylaştın bir kaç kez denk geldim
(4,672 puan) tarafından
Ben iyiyim cnm bunada elhamdülillah kimseye muhtaç olmadan ufak tefek her şeyimi yapıyorum  suan tek sorunum canımı yakan sağ tarafta güç kaybım çok sağ elimle kapının kilidini bile açamıyorum ve ara ara düşüyorum o yüzden evden çıkamıyorum tek başıma birde psikolojik olarak zorluyor torbayi elimle boşaltıyorum ve kendimden igreniyorum eşim değişim yapıyor eşimin yüzüne bakamıyorum Allah razı olsun bana destek 1 kere  kötü bir cümlesi olmadı yüzünü düşürmedi sürekli güle oynaya şakalaşarak yapti ama benim icim de fırtınalar kopuyor
tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canm o psikolojiyi biz de az yaşamadık. Bizim de ömrümüz hastanelerde geçti . Üzülme hiç bişey senin sagligindan önemli değil. Sağlık bu yapacak bişey yok
Keşke komşun olsaydım da sana yardımcı olurdum. Hastalığın gerçek anlamda ne olduğunu bilen zaten eşin gibi davranır canm. Allah eşini başından eksik etmesin. Güç kaybı yaşadığın tarafından egzersiz yap canm gücün yerine gelir inşallah . Sen de hiç kendini kötü hissetme . Sen iyi ol geçer bu günler de .
Allah acil şifalar versin bu günlerini tez zamanda atlatmayı nasip etsin inşallah . Sürekli moralini iyi tut . Moral çok önemli
-Reklam-
0 oy
(3,916 puan) tarafından
Oh mis benimde işler bitti kızıma kahvaltı hazırlayacam ya bir halsizim Allah sonumu hayır etsin inşallah sanada afiyet olsun canimcim kolay gelsin 
(4,672 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm şifa olsun prensese dün ben öyleydim bugün Biraz daha iyiyim
(3,916 puan) tarafından
5 gün gecikemm var bebekte istiyoruz ama düzensiz adetim ümitlenmek istemiyorum bekleyecem bu ay sonuna kadar bakalım inşallah hamilelik vardır
(4,672 puan) tarafından
Rabbim kalbinden geçeni hayırlı kılsın inşallah cnm banada haber et inşallah vardır
(3,916 puan) tarafından
İnşallah canım bir yıldır istiyoruz geçen sefer kimyasal oldu o yüzden fazlada ümitlenmedim persembeyi bekleyip öyle yapacam haber ederim
0 oy
(16,583 puan) tarafından

Bitmiş kahvaltı kaldirilmayi bekliyor. Soğanı kaynatirken bı tarafını kesmn lazım tek bildiğim püf bokta bu :D

image

(4,672 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım afiyet olsun bol bereketli olsun inşallah  

Kestim attim suya ya rezil olurum ya vezir bakalım
0 oy
(5,552 puan) tarafından
Kahvalti canim istemedi cay icip kalktim sabah sabah deli durttu beni herhalde esyalarimla ugrasiyorum oglumun odasini ayirmistim bidık benimle uyuyor kac aydir yatak odasina geri aldim onu  basta yatak ayirmada baslicaz sonra odasinu ayiricam odasina koydugum an agliyor baya alisana kadar boyle dusundum 
(4,672 puan) tarafından
Bugün bende hazırladım ama yiyemedim havalardan sanirim
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Bebelere kahvaltı verdim bı çay içtim şimdi evi temizliyip halk ekmeğine gidecem ordan parka lahana satmıştım dönüşte kaynatirim yemek derdim yok ;))kolay gelsin 
(4,672 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm sanada kolay gelsin
0 oy
(4,068 puan) tarafından

Ay geçen lahananın yanında deneyecektim unutmuşum görmesem aklıma gelmez :D inşallah beğenirsin soğan severim bence güzel olur kolay gelsinn

(4,672 puan) tarafından
Yaptım koydum aygaza bakalım soğanın her türlüsünu bizde severiz
0 oy
tarafından
Günaydın işlerim duruyor çocukları kahvaltı ettiriyorum sonra eve girişicem
(4,672 puan) tarafından
Kolay gelsin
0 oy
tarafından
Annem cok guzel yapar canim cekti simdi
0 oy
(2,238 puan) tarafından
Günaydın canım afiyet olsun püf noktasi olarak içini çok doldurma 
(4,672 puan) tarafından
Tatlı kaşığı ile az az koydum şişip dağıtmasın diye
0 oy
(1,119 puan) tarafından

Afyet olsun kolay gelsin hep denemek istedgim cesaret edmeğim şey :Dbende bekkiyim burda

(4,672 puan) tarafından
Yaptım koydum aygaza bakalım güzel olursa yazarım
(1,119 puan) tarafından
Pirinclemi yaptniz kiymaylami sonucu söylersiniz bende deniyceğim güzel olursa
(4,672 puan) tarafından
Pirinçle yaptım cnm ve efsane oldu şiddetle tavsiye ederim cnm  benim eşim kıymalı sevmiyor o yüzden eklemiyorum hiç bir dolmaya sarmaya ben
(1,119 puan) tarafından
Afyetle yiyin cnm Bu sefer deniycegim bende alışmışım dolma tarzı şeyelri kiymasiz yapmıyom sadce yaprak sarmayı bulgurlu yapıyom ☺️
0 oy
tarafından
Hayırdır inşallah canım ne oldu gece 
(4,672 puan) tarafından
2 kere bağırsak torbam patladı batti her taraf
0 oy
(303 puan) tarafından
Misafir yoksa biraz fazla değil mi bu kadar soğan.
(4,672 puan) tarafından
Eşim öğlen yemeğine geliyor öğlen yenir akşama da kalsın istedim
0 oy
(4,423 puan) tarafından
Afiyet olsun  canım soğan dolmasına sumak ve nar eksisi aşırı yakışıyor içine sumak at pişirirken sosunda nar eksisi dök çok lezzetli oluyor 
(4,672 puan) tarafından
Sumak yok nar ekşisi mideme dokunuyor cnm böyle bir deneyelim bakalım
0 oy
(178 puan) tarafından
Günaydın cnm bizde oğlumla kahvaltımizi yaptık  evimi temizledim yemek olarak ta kızartma yapmayı düşünüyorum eşim gelmeye yakin oğlum dışarda oynuyor birazdan uyutacam bnde o uyuyunca biraz uyurum eşim gelince de pazara gidecez alışveriş flan yapacam öyle 
0 oy
tarafından
Dolma oldumu kız 
(4,672 puan) tarafından
Muhteşem oldu

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 654 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,672 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 304 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 499 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 342 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,672 puan) tarafından soruldu

412,152 soru

12,407,524 cevap

44,680 kullanıcı

Kategoriler

...