0 oy
869 göst.
Aile kategorisinde (92 puan) tarafından
29 yaşında 4 çocuk annesiyim çocuklarımı çok seviyorum 3 oğlum 1 kızım var kızım 8 yasında her gün her saat bana yalvarıyorum anne bana kız kardeş dogur diyo herkesin kız kardeşi var diyo neden küçük kardeşimi erkek doğurdun neden kız doğurmadın diyo beşinci cocuk fikri yok asla aklım da biraz bende hayatımı yaşamak istiyorum Rabbım olmayanlara versin inşallah ama kızımın bu kız kardeş sevgisi beni çok üzüyor siz olsanız yapar mısınız beşinci çocuk bide oda erkek oluyomuş:))))

44 Cevaplar

+1 oy
(4,557 puan) tarafından
Hay maşallah burada ki postlari okuyunca bende sorun olduğu kanaatindeyim artık birinci çocukta kalan ben oğlum kardeş istiyor çocuk yapmam ben ne kadar mutluysam çocuğum o kadar mutlu kafasindayim ben ikinci çocuk doğurunca  biliyorum ki hem psikolojik hem bedenen  kendimi kötü hissetcem ve bunu  çocuklara eşime yansitcam dogurana lafım yok isteyen 10 tane doğursun cesaretinize hayranım 
-Reklam-
+1 oy
(122,449 puan) tarafından
esiniz ne is yapiyo
(92 puan) tarafından
Mütahit
0 oy
(1,140 puan) tarafından
2 tanesiyle kafayı siyiran ben şu köşede oturayım bari:)
(92 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun  :)
(1,140 puan) tarafından
Cümlemizin elbet bizde geçer gideriz bu yollardan
0 oy
(6,086 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu devirde 5 çocuk mu ,?????

Üstelik aynı yastayiz seninle . Bnm oğlumda 8 yaasinda diğer oglum 7 aylik :) 
(92 puan) tarafından
Keşke komsu olsak beraber büyütürdük :)
(6,086 puan) tarafından
Hahha ben kendi çocuklarıma zor bakıyorum:D
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Canım kız olacağı kesin değil bide yani 4 kardeş 4 çocuk en küçüğü küçük senin yaşın genç ama yipraniyorsundur zaten daha fazla yipranmayi göze alıyorsan yap hepimiz çocuklarımızı severiz tabiki ama 5 cocugada bakmak çok zor 4 çocuk eltimde var oda 30 yaşında görsen arasını donemiyor diyor ki beni yaslandirdilar 
(92 puan) tarafından
Evt Vala erkek cocuklar cok sıkıntılı
(3,276 puan) tarafından
Yengemin bir oğlan 3 kız var ama felaketler gerçekten
0 oy
(7,439 puan) tarafından
2 çocuğu dusunemeyen ben valla tebrik ediyorum 
0 oy
(3,821 puan) tarafından
2. Çocukta şaftı kayan ben asla düşünmüyorum. Canım maşallah Allah bağışlasın 4 çocuğun varmış zaten bence onların geleceği için çabalamak gerekir. Dünya çok kötü zaten ben korkudan dışarı zor cikiyorum. Böyle bir dönemde çocuğum istiyor diye çocuk yapmak bana mantıklı gelmedi.
0 oy
(1,786 puan) tarafından
Sırf kızın istiyor diye çocuk yapılmaz vallahi devir öyle bir devir ki ne maddi konudan birşey diyerim nede eğitim o kadr boş insan var ki Rabbim ckccuklarimizi onlardan korusun 

Clcuk insanı cennete goturmez diye bir laf var olan sana oluyor hayatına oluyor 
0 oy
(728 puan) tarafından
28 yaşında iki çocukla 50 yaşında hisseden ben seni tebrik ediyorum dördünü bakıp büyütebiliyorsun elin öpülesi ama ben tekte kalmaliymisim onu anladm çocuklarımı çok seviyorum o ayrı tabiki ayaklarına taş degmesin.

Ama bebekleri uzaktan seviyorum doğana kdar benimkide kardeş diye yedi beni doğunca ben sizin neyinize yetmedim bunu hastaneye verelim yazık ordakiler özler dedi iki yaşında görünce vazgeçti:) 

Artık travma olmuş ağlayan bebek bile duyunca ruhum daralıyor sanki hiç büyütmemisim gibi iki yaş arayla büyüttüm çok zordu halada zor o yüzden iyi cesaret cidden bakabileni tebrik ederim :) 
0 oy
(553 puan) tarafından
Maddi manevi yetebileceği düşünüyorsan çocuk güzel bir şey :) 
0 oy
(550 puan) tarafından

28 yaşında, 4 yaşında 1 erkek çocuk annesiyim, 6 aydır 2. Düşünüyoruz her an vazgecebilirim öyle diyim :D

(6,086 puan) tarafından
Vazgeç bosver ;))) uykusuz geceler çekilmiyor:D
(550 puan) tarafından
Ay evet oğlumn herşeyi çok zordu, halan daha zor:)
0 oy
(3,362 puan) tarafından
Kız bulana kadar doğurmaya devam edin :)) 
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Canım maratonun yüksek mi yoksa ev sakin kalabiliyor mu:)) çamaşır bulaşık yemek yetişmez beee
0 oy
(717 puan) tarafından
Herşeyi geçtim örnek olabilecek çevrede ebeveynlerce buyuyebilecekse çok çocuk iyidir 
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Ben 2. Çocukla kafama huni taksam yeridir 5 asla düşünemiyorum dusunmemde ama sen yetebilirmisin ona sevgi verebilirmisin hepsine sabırlı olabilir misin aynı anda bir şey istiycekler hangi birisine kosucaksin kendine de yazık etme çok yipraniyoruz çocuk olduktan sonra bunları göz önünde al bir yere gitmek iki çocukla bile bana çok zor geliyo piskolajim bozuk gibi hisediyorum senin piskolajim nasıl kaldırabilir misin 5. Çocuğu her şeye baştan basliycaksin demişsin ki en küçük 11 aylık mis kızın bakmiycak sonuçta çocuğa sen bakicaksn dışarda iucuk kız çocuklarıyla oynasın sırf bu yüzden çocuk yapılmaz ya *_*
0 oy
(126 puan) tarafından
Bende 29 yaşındayım 2. Yi yapamıyorum maşallah size
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Bence çocuğun istiyor diye de hiç gerek yok 

Bütün zorluğu sıkıntıyı sen çekeceksin 

Yasin çok genç hayatını yaşa bence az değil yani 4 çocuk 

İyi cesaret ben 31 yasindayim iki çocukla zor ugrasiyorum mesela
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Cinsiyet için çocuk yapmam bir oğlum var kız istiyorum deyip ikinciyi doğuracağım o da erkek olursa n'olacak ayrıca bu çağa bu devir doğurduğunu çocuklari koruyacak kadar güvenli değil maalesef.  Belli ki çok erken anne olmuşsun enerjini hayran kaldım yarın öbür gün o çocukta küçük kardeş isterim diyebilir o zaman ne olacak. Dört çocuğun işi gücü eğitimi geleceği maddi manevi yeterince zordur bence 
0 oy
(7,832 puan) tarafından

28 yaşında bir çocuklu ben maşallah bacım ben ekonomik durumuma ve ona bakabilecekmiyime bakarım çocuğun istemesiyle çocuk olmaz tabi siz bilirsiniz 

0 oy
(856 puan) tarafından
Ben yapmazdım. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 226 göst.
0 oy
8 cevap 576 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Fatma41 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.
15 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu