0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar rahim kalınlaşması var pcos um var adet olamıyorum sürekli adet söktürücüler ve doğum kontrol hapları ile adet oluyorum olduğum zamnda rahim kalınlaşmasından dolayı çok uzun sürüyor  (aylarca sürüyor doktora gidiyorum ilaç veriyor öyle geçiyor)doğum kontrol hapı kullanıyordum aylar önce bıraktım baktım adet olmuyorum doktora gittim çocuk istediğimi söyledim adet söktürücü ve bı ilaç verdi dediği tarihlerde kullandım adet oldum diğer ilacı da kullandım Ağustos tan beri adet olmuyorum hamile de değilim 

arkadaşım maydanoz kürünü söyledi deneyen var mı denesem öncekiler gibi adet olursam (aylarca  sürer mi)

Etkili mi sizce çocuk düşünüyoruz ilk oğlum tedavisiz oldu bı sıkıntım yoktu şimdiki sıkıntım doktor yumurtalıkların Yavaş çalışıyor dedi önerisi olan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani yaparmisin bilmem ama sülük attirabilirsin 
(178 puan) tarafından
Bı de bnm sürekli böyle bı sorunum var sürekli adet olamıyorum her ay ya doğum kontrol hapı ya da adet söktürücü kullanıyorum çocuk istiyorum (bı oğlum var tedavisiz ve evlenir evlenmez oldu ) onda bu sorunu yaşamadım ama doğum yaptıktan sonra bu sorunla karşılaştım şimdi çocuk istiyorum inşallah olur 1 tane daha
tarafından
Tamam canım git sülük yaptır önce Hacamat sonra sülük

Nerde oturuyon
(178 puan) tarafından
Hatay
(178 puan) tarafından
Çevremde yapan yer var mı acaba bı araştırayım varsa yaptırayım
(6,797 puan) tarafından
ya ben tiksinirim. duaununce bile bortu bocuk sinek den korkuyorum. kimil
kimil vicik vicik. midem cöp gibidir oyle her halttan tiksinmem yer icerim bakarim ellerim falan . ama icimde bir gram hayv.n sevgisi yok kucukten buyugune hicbir canliya dokunup yaklasamam kimil kimil:) içimdeki tek hayv.n sevgisi eski sevgilime karsiydi o da bitti sukur:)
-Reklam-
0 oy
(6,797 puan) tarafından
adet sokturucu etkisini bilmiorum da ben her hafta salatalik yesillik mazeme dogradigimda saplari kaynatir icerim zaten aliskanlik gibi bisey. ama aman aman adete etkisi yok bildigim
(178 puan) tarafından
Arkadaşım dedi bana da adet olmuyordum onu içince oldum diye
0 oy
(939 puan) tarafından
Soğan kaynat suyunu iç şifa olsun inşallah ablam öyle yapiyordu
(178 puan) tarafından
Normal soğanı kaynatıp suyunu mu içiyor içine başka bişe koyuyor mu cnm inşallah bana da sifa olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy
7 cevap 203 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 119 göst.
2 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sabrettigim (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,169 soru

23,660,844 cevap

308,963 kullanıcı

...