0 oy
228 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (67 puan) tarafından
Tantuni ile ilgili bir isim mı yoksa şahsi bir isim mı koyarsınız ? Soy isim çocuğunuzun adı vs 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yüce tantuni 
tarafından
Soyadım :)
(67 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikrin için
-Reklam-
0 oy
(69 puan) tarafından
Şahsi bi isim koyardım herhalde soyad falan
(67 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikrin için
0 oy
(13,690 puan) tarafından
Ben dandini tantuni koyardım fonetik olsun :)
(67 puan) tarafından
Çok iyi değil mi amaaa hiç aklıma gelmemişti
0 oy
(6,321 puan) tarafından
Ada tantuni 
(67 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikrin için ♥️
0 oy
(3,603 puan) tarafından

Tadına bak bi :D

(67 puan) tarafından
Ay harikaaaa ♥️ bunun gibi bir şey düşünüyoruz nasipse çünkü bulunduğumuz bölgede hiç yok tantuni dükkanı
(3,603 puan) tarafından
Valla beğenip de yaparsanız çok mutlu olurum :D
0 oy
tarafından
Heyye derler Mersin'de evet yerine 

Sanırım bn heyye tantuni koyardım 
(67 puan) tarafından
Ben ege de açacağım nasipse tutacağını düşünüyoruz Allah'ın izniyle. Heyecan da var tabi , fikirler de tükendi. Sizce püf noktasi nedir tantuninin
tarafından
Dükkanlarda yapılanlarda pamuk yağı kullanılıyo diye biliyorum sanırım pamuk yağı yanmıyor bu yüzden kullanıyolar Ben evde normal yağ kullanıyorum o da güzel oluyo.Benim için lezzetli olan etinin kuru olmaması,yerken o yağda damlicak lavaşı güzel olmalı kayış gibi olmica.Tavukta lavaş biftek tantuni de somub bnce güzel ayrıca yoğurtlu da menünüze mutlaka ekleyin çünku bnce en güzel hali o.Burda tantuniciye gidince önünüzü donatırlar biber turşusu, mor lahana turşusu,limonu, yeşilliği,salatası en başta gözün doyar zaten tantuniler gelmeden onlar gelir eve sipariş verince de gelir.İnşallah bol kazançlarınız olur gece gece tantuni aşerdim :D
tarafından
Ayrıca o lavaş tantuninin sosuna yağına mutlaka banmalı o ekmeğini zaten çok severiz.Evde yaparken de su ve toz biber ekleyip etler tıngırdamı ekmeği banıyorum malzeleri koyup sarıyorum

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 975 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 372 göst.
16 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gri Kedi (2,852 puan) tarafından soruldu
+3 oy
32 cevap 608 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Minikii (868 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,269 göst.
23 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eylul & Erva (3,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,385 soru

23,678,998 cevap

310,138 kullanıcı

...