0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (823 puan) tarafından
Kızlarr bugün Bi arkadaşım dedi. Bebeğin memede uyumasına izin verme sütün azalır diye. Bebeğim 28 günlük. Öyle mi cidden? Genelde memede uyur Bi 10 dk falan emer gözü açık şekilde sonrası uyuklayarak emer. 

5 Cevaplar

+1 oy
(873 puan) tarafından
22aylik bebegim var dogdudugu gunden beri memede uyuya kalir sutum de cesmeden akar gibi gelir hayla. Hurafe dedigi sey 
-Reklam-
0 oy
(6,451 puan) tarafından
Benim bebeğim genelde gece uyanır bende uzanarak onu emziririm uykulu olduğum için sonra ikimizde uykuya dalariz bir an uyanırim bakaram ağzından çıkarmış uyumuş, eğer ağzından çıkarıyorsa uyurken sorun yok bence ama ilk defa böyle bişey duydum
(823 puan) tarafından
Ay biz de öyleyiz. Sadece saat 5 ten sonra öyle oluyoruz dayanamıyorum yatarak emziririm dediğin gibi gözümü açtığımda o da uyumuş ağzından çıkarmış şekilde oluyor
(6,451 puan) tarafından
O zaman sorun yok bence, ama bunu sürekli gün içinde istese sıkıntı yani yanıma uzan öyle emzir gibi duruma getirse sizin için sıkıntı oluşturabilir
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Yok canım ya o nerden çıkmış 
0 oy
(4,863 puan) tarafından
Ilk cocugumu 20 aya kadar, ikinci cocugumu da suan 18 aylik olacak hala memede uyutuyorum. Yalan diyorum o yuzden :) aksine daha cok emecegi icin tok olur, meme uyarildigi icin daha cok sut olur arti daha huzurlu olur sana temasla uyudugu icin.
0 oy
(1,112 puan) tarafından
2 sene emzirdim hiçbir şey olmadı kişiden kişiye değişir mi bilmem ama saçma geliyor böyle laflar bana heleni bildim bileli hep memede uyudu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 64 göst.
0 oy
7 cevap 107 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nimbus (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 119 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,441,690 soru