0 oy
850 göst.
Diğer kategorisinde (471 puan) tarafından
Bugün eşimle dışarı çıktık yukarı ben önden çıktım kapiyida araladım eşim bir merdiven asadaydi eve bir adam girdi kapiyida kapattı öylece kalakaldım sonra kapıyı açtı özür falan diledi yanlış girdim diye olayın şokunu hala atlatamadim

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benimde alt komşunun kedisi evleri karıştırmış benim eve gelmişti 
(11,371 puan) tarafından
Koskoca adam bu yanlız :D
tarafından
Olabiliyor yani böyle şeyler .d.d
(471 puan) tarafından
Kız adam bu kedi olsa neyse :)
(4,595 puan) tarafından
Hahaha :)
-Reklam-
+1 oy
(2,356 puan) tarafından
Ya ev değil de ben nisanliyken eşimin o zaman mavi şahini vardı hava yağmurlu ama nasıl yağıyor eşim gelecek biz binip bir yere gitcez baktım yol kenarında mavi şahini var apar topar bindik annem dedi bu kim yanıma baktım genç biri ama nişanlım değil bu kim adam bize biz ona bakıyoz ben gülmeye başladım anne in anneeee :))) ya belki komşundur adam kapıları karıştırmıştir aynı renkse
(2,356 puan) tarafından
Kadin girmesiyle adamın girmesi bir olmuş dalmıştır belki olabilir apartman bu binbir çeşit insan var sonuçta
(702 puan) tarafından
Jhahaha
(129,442 puan) tarafından
iyide kocasida ordaymis kadinin
(2,356 puan) tarafından
Bacım ne bilim kadına mesaj at sana anlatsın orda değildim ben :)
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(384 puan) tarafından
Kız hırsız olmasın o nasıl oluyor öyle 
(471 puan) tarafından
Hırsız gibi değildi ben içeri girdim arkamdan adam girdi kapiyida kapattı öylece kaldım sonra açtı hemen kapıyı gitii
(1,123 puan) tarafından
Anlamadim kapiyi nie aralı bıraktınız daha inmemisydinz aşagi
0 oy
tarafından
Tövbeeee bismillah adam aynı binada mi oturuyor neyin kafasını yaşıyor acaba 
(471 puan) tarafından
Tanımıyorum hala şoktayım
0 oy
(19,504 puan) tarafından
Çok korkunç . Asla kapiyi açık bırakmamak lazim
(471 puan) tarafından
Evet ders oldu hala korkuyorum
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Esin gördümü adam çıkarken
(471 puan) tarafından
Gördü özür falan diledi yanlış girdim dedi kaçtı gitii
0 oy
(361 puan) tarafından
Kocan görmedi inşaallah benimki olsa aşağıya atardı adamı bu arada çok geçmiş olsun gerçekten korkunç olay Allah korusun
(2,183 puan) tarafından
Aşağı atmakla kalsa bari cesedi çıkarırdı benimki sjs
(471 puan) tarafından
Gördü şok olduk kaçtı giti
0 oy
(10,508 puan) tarafından
Tüğlerim ürperdi kız hemen bağırsaydın kesin hırsızdı fırsat bulamadan kaçtı çok geçmiş olsun 
0 oy
(13,050 puan) tarafından

Bize de teyzenin teki eşim varken girdi kız :) kapıyı çalmış açmış bizimki hiç bakmadan teyze ayakkabısını çıkarıp geçmiş içeri. Sonra eşim teyze hayırdır diyince ayyyy diyip geri çıkmış 

Bekarken de alt komşu eşimin evde kalıyordum eşim marmaristeydi kapıyı zorladı aklım çıktı. Eşimi aradım biri kapıyı zorluyor diye sonra adam anaaaa dedi aşağı indi. O ara eşimi aramış hoca ben yanlışlıkla senin kapıyı zorladım evde miydin kusura bakma diye yaşlı bir amcaydı
0 oy
(12,532 puan) tarafından
Ay sen gecen ne olmus ya. Ablamin eltisi calisiyo kaynida takside gece cakisiyo. Kocasi eve geliyo yatiyo. Eltiside kizini alip is yerine gdiiyo oglanida babasiyla evde birakiyo. Adamda uyuyo evde isten gelmis. Neyse kapi zil caliyo bak oglan otomatige vasiyo taa asadan yukari geliyo adam kaliyida aciyo adam iceri giriyo. Oglan gidip diyoki baba baba kalk salonda bi adam var. Adam o hişimla bi kalkiyo salonun ortasinda bi adam. Sen kimsin diyo ne isin var  burda. Çocuk yanliz zannettim bende bekliyim onla korkmasin dedim diyo adam. Allahim olana bak. Sonrasini ablamda bilmiyo ne yapmis adam cikmis gitmis
(471 puan) tarafından
Allah esirgesin yarabbim
(12,532 puan) tarafından
Ay iyiki çocugu alip gitmemis kapidan adam diyorum
(4,595 puan) tarafından
Adam tee asagidan cocugun evde yek kalabilecegini anlayip onlarin zile basıyor birde evde bekliyor Allah korumuş cidden
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Adam nasil kapıları karistirsin ya malmi bu kadar acik kapidan giriyor 

Bence kamera varsa bakin
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Bu yazıyı okurken arkadaşım aradı yan komşu yanlışlıkla bu kapıyı açmaya çalışmış kapıyı arkadaşım açınca adam şok olmuş özür dileyip yan eve girmiş bu kadar denk gelir 
tarafından
Arkadasinmi kız yoksa
(3,329 puan) tarafından
Yok kız o Amerikada ve konuşurken dedim bunu okuyordum tam da okudum ona :D
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Bizimde üst katta bitane amca zile bastı eşim kapıyı açtı adam ayakkabısıni çıkarıp eve gryordu aaa yanlış geldim dedi yeni taşinmiştik bzde
0 oy
kapiyi nasi acti kimdi anahtari nerden ele gecirmis
(471 puan) tarafından
Eşim görmüş yukarı çıkıyordu dedi bizim eve girdi işte kapiyida kaptti elime bıçak aldım özür dilerim ben yanlış girdim dedi kacti
tarafından
Kız beybi sen eski postlarimi karistiriyon
sekerlik yat uyu
tarafından
Ahahah kız uykuluydum sabah diger posta yazdigimi gördün yoksa
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(433 puan) tarafından
Hırsızdır belki bizimde İstanbul'da aksam erkek kardeşim vardı biseyler getirdi bizde eve cikaricakdik bı posta çıkardık indik, tam bidaha cikicakdik akşam 9 hava hafif karanlık uzun boylu şapkali bir adam elini biri cebindeydi ya silah yada bıçak vardı galiba adam bize iyi akşamlar dedi cikdi gitti egerki bize laf atsaydi kardeşim bı kafa atardı allah korusun adamda bıçak yada silah gbi bişey vardı eli cebinde valla bişey yapardı kardeşime bence seninde hırsızdır kapiyide hemen kapalı tutun nolur nolmaz , bizim bahçedeki kişiyse ogrendik alt komşumuzun belasiymiş ordan çözdük çok şükür taşındım ordan 
0 oy
(702 puan) tarafından

Ben çocukkken kapı çaldı açtım adam girdi içeri, kış ozaman odaların kapıları kapalı adam salonun önüne ilerledi annem kim geldi diyince adam anladı yanlış geldiğini bi alt katımıza misafirliğe gelmiş kapılar aynı olunca :D çok utanarak çıktı adam fırladı resmen 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 859 göst.
12 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evinprensesi (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,023 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 1,036 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Galadriel (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.