0 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Arkadaşının düğünü varmış ben tanımıyorum adını bile ilk defa duydum saat 3 de evden çıktı hala gelmedi ya evli birinin eşiyle gitmesi hadi oldu arkadaşlarıyla gidip 1 2 saat durup gelemez miydi ben mi yanlış düşünüyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(13,394 puan) tarafından
eşine sorman gereken bir şey burada millet seni gaza getirir büyük bşr kavga çıkartmana sebep olurlar. ara eşini sor 
(5,566 puan) tarafından
Aklımdan geçen aynen bu oldu :)
(13,394 puan) tarafından
bilmem beni niye götürmedin diye sorabilirsin mesela
(139 puan) tarafından
Ortak arkadaş grubu ile gittiler ama sonuna kadar ne yapacaklar
(13,394 puan) tarafından
belki düğün sonrası yemeğe giderler
(139 puan) tarafından
Onada karışcam dur sinirlendim :D
-Reklam-
+1 oy
(4,406 puan) tarafından
Yanlis dusunuyosun. Benimde esim suan arkadasinin dugununde. Ben cocugu ismen biliyorum sadece. 5ti cikti hala gelmedi. Arkadaslariyla bir arada takiliyolar. Sorun olacak bisey degil bu. Neyi problem acikcasi anlamadim. Evli diye esir gibi saatle mi is yapacak adamlar veya kadinlar.
(139 puan) tarafından
Aynı kişi olmasın :D
(4,406 puan) tarafından
Gittigi dugun mu hahahah yok daha neler :D
(139 puan) tarafından
Şaka yapıyorum :)
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Aradın mı peki ? Yani gerçekten düğünde mi 
(139 puan) tarafından
Aradım düğünde
(2,790 puan) tarafından
Bosver o zaman bunalmistir nefes almak istemiştir. Diğer arkadaşları tek gittiyse yada bekarsa götürmemistir.  Erkekler garip yaratıklar  :)
(139 puan) tarafından
Gerçekten garip
(2,790 puan) tarafından
Yap kahveni uzat ayağını salla aman. Çok anlam yüklememek lazım herseye
(139 puan) tarafından
Ben mi çok takıyorum ya:)
(2,790 puan) tarafından
30 dan önce böyle oluyor 30 dan sonra kendinden başkasını takmiyosun:D
(139 puan) tarafından
Gerçekten mi ama ben 30 a kadar kanser olurum :D
(2,790 puan) tarafından
Allah korusun :D
(1,440 puan) tarafından
Eninde sonunda gelecek sallaaaa
(64 puan) tarafından
Ayyy tam olarak bu
0 oy
(6,191 puan) tarafından
aynn oyle . ya esini de alio ailecek gtmeli. yada arkadaslariyla gdiosa vakitlice donulur yani.  nikah falan sa yemege mi gttiler acaba nikah sinrasi . yada digunse anca 11 gibi sonlanir heralde . dugun sahibi gibi salanu kapatip cikacak zaar
(12,863 puan) tarafından
Niye kiz bende arkadasimin dugunune gittim esimde yok. Basinda girdim sonunda ciktim kapattim :D
(6,191 puan) tarafından
ben dalga gecerdim esimle. masalarin altini mi süpureceksiniz temizleyip pril pril edip salonu en son kapiyi kilitleyip cikacaksiniz heralde diye
(139 puan) tarafından
Aradım hala düğünde sesler geliyor madem arkadaşlarıyla gitti 2 3 saat dur gel şeyini çıkarıyor
(6,191 puan) tarafından
kizlar ayri daha oturup kritik de yapilir dugun dedikodusu:)) erkekler ne anlar bi kosede sap gibi durup sigara icecekler anca kapida. salonun icinde oturan erkek grubu nadir olur:)
0 oy
(252 puan) tarafından
Ben sorun etmiyorum iş yerinden arkadaşının düğüne oluyo uzakta olsa yakında olsa tek gidiyo akraba düğününe de çocuklar hasta değilse beraber gideriz gidelim diyo ama o zmn çocuklar hastayla gitmiyorum yada kardeşlerimle oturuyosam her zaman görmüyorum yakınız ama çalışıyorlar 
0 oy
(1,705 puan) tarafından

Sanirim gelin almaya konvoya falan dahil olmak icin erken gitmişler canim. 

Benom esimin iş arkadaslari hep erkek dugunlerine sadece eşim katiliyor. Ama vakitli gidip gelir. 
Seninki biraz daha yakın sanirim damadi yanliz birakmamak icin belki erkenden gitmislerdir. 
0 oy
(6,842 puan) tarafından
Eşimde daha yeni arkadaşının düğününden geldi :D benim için sıkıntı yok
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Eşim genelde beni de götürür yanında ama mesela üniversiteden arkadaşı falan oluyor başka arkadaslari da geliyor o zaman ben gitmiyorum erkek erkeğe oturuyorlar gelin çıkarma sohbet düğün arkasından yemek falan ben eşime güveniyorum erkek erkeğe eğlenip geliyorlar hiç sorun etmiyorum sen de güveniyorsan olur öyle bazen her zaman olmuyor ki

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 615 göst.
26 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yasemene (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 404 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 336 göst.
20 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Sema poyraz (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 476 göst.