0 oy
233 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından
Öncelikle Herkese merhaba daha önce de burada post açmıştım doğumdan sonra hemoroid başladı Bende ve daha sonra daha da kötüye gitti 2 aydır makat çatlağım var En son bir hafta önce genel cerrah'a gittiğimde iki çatlağın var 2-3 hafta sonra gel ameliyat ol dedi ameliyat olmaktan da korkuyorum ameliyat sonrası büyük tuvaletin tutamama da olabiliyormuş O risk beni çok korkutuyor ve daha sonra ameliyattan sonraki ağrı'da beni korkutuyor iki tane çocuğum var ameliyat sonrası onlara bakman gerekiyor gün içinde bir yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum Doktorun verdiği Duphalac şurubu içiyorum günde 2 kere Sıcak suya oturuyorum ve bir iki tane krem kullanıyorum buna rağmen beni çok zorluyor acısı ve ve Kanamam var Tarif edilemez derecede resmen Tuvalete gitmek istemiyorum başına gelen ya da yakınlarının başına gelmiş olan ve bu hastalığa iyi gelebilecek olan şeyleri bilen birileri varsa yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

6 Cevaplar

0 oy
(4,278 puan) tarafından
Canım saf kantaron yağı bulabilirsen ondan al kullan. Eşime çok iyi geldi. Ona da ameliyat demişti doktor. Basur memesini filan da geçiriyor. Bi araştır istersen.
(5 puan) tarafından
Kantaron yağını kaynanam kendisi yapmış O da olur mu
(4,278 puan) tarafından
Usulüne göre sarı kantarondan yaptıysa olur.
-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından
Canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun kzim ameliyat olduktan sonra afedersin bizde de açılma oldu hep hala da aynı doktor ameliyat demedi şimdiye kadar çünkü hala kabız kızım daha 4 yaşında bil bol kefir su iç bir tane surub var iciriom yağlı gibi onunla rahatlıyor sizde de yırtık olustumukızım ameliyat oldu sırtından tır vardı sonra öyle oldu
(5 puan) tarafından
Size de çok geçmiş olsun Evet iki tane çatlağım olduğunu söyledi doktor
(265 puan) tarafından
Geçmiş olsun krem vermisti bizim doktor kızım obgun çok kötü kabız oldu yaoarken kan geldi sağlık ocağına kostüm isterseniz ismine bakarım derim soze hemen kapattı kan cikan yeri Allah yardım etsin çok zor
(5 puan) tarafından
Ismini yazarsanız çok iyi olur gerçekten çok zor Allah düşmanım başına vermesin
0 oy
(1,893 puan) tarafından
Benim o kadar kötü idi ki. 

Her tuvalete çıkmam da ağlayarak çıkıyırdum. 

Kabız olmamaya çalıştım.

Sağlık ocağındaki. Bir doktor ilaç verdi kullandım çok şükğr geçti..

Ağrı olduğu vakit o kremi sürüyorum hafifletiyor
(3,085 puan) tarafından
Bende beklim surda
(27 puan) tarafından
Bende
tarafından
Kremmiydi acaba ilac surup mu
(1,893 puan) tarafından
Kızlar ne yaptım ettim ama yükleme olmadı. Ben yazayım adını siz resim atın ona göre bakayım olur mu ..

DAFLON  500 MG FİLM KAPLI TABLET.   (((varis ve damar problemlerinde))))

PROCTO- GLYVENOL   %5+%2 KREM
30 GRAM KREM

REKTAL YOLDAN UYGULANIR
(1,893 puan) tarafından
Kızlar daha önce bir posta yorum yapmıştım benn. Orda fotoğraf atmıştım. Buldum onu. İç basur problemleri diye bir postta.. üste çıkardım orda var. Fitilde vardı hatta unutmuşum onu orda fotolar var bakın olur mu
0 oy
(724 puan) tarafından
Eşim de çok çekti ama ameliyat olunca adam yeniden doğmuş gibi oldu öncesinde hep kanaması ve ağrısı vardı neler yaptı neler kullandı ben bilirim en son kötüleşti kanama durmayınca sabaha kadar uyuyamayıp evin içinde dolandı Ağrıdan o kadar kötüydü ki acilde tüm doktorlar başına toplandı doktor çok kızdı niye bu kadar geç kaldın diye ve hemen ameliyata alındı ama ameliyat sonrası 1 hafta kadar ağrın oluyor tabi koca adam inim inim inliyordu gerçi olmasada o durumdaydı sonradan bi toparladı çok şükür 3 sene olacak ne ağrı ne kanama var hiç korkma canım ilaçlarla düzelmiycek evredeyse bian önce ameliyat olmaya bak Rabbim şifa versin 
(5 puan) tarafından
Devlette mi oldu yoksa ozeldemi bi de hangi sehirde
(724 puan) tarafından
Urfa'da oturuyoruz canım burdak devlet Hastanesi'nde oldu
0 oy
tarafından
Canım benim makatta 2-3 memem vardı hem iç hem dış basur vardı ameliyat oldum. Kurtuldum resmen 
0 oy
tarafından
Çatlak için operasyon nasıl oluyor bilmiyorum ama ben doğumdan 3 ay sonra aşırı kabızlık yaşadım, çok canım yanıyordu tuvalettemi yaparken, en son makat yırtığı oluştu. Genel cerrahiye gittim devlete , doktor çok iyiydi Allah razı olsun. Yırtık olduğu için mecburen operasyon oldum, normalde 2 ay sonra anca sıra gelir operasyon için ama emziren bir anne olduğum için daha fazla acı cekmiyim diye 1 hafta içinde operasyona aldı beni. 10 dk anca sürdü lokal anestezi ile. Sonra hemen eve gittim ama uyuşma geçince çok acıyor çok ağladım. Bebeğim kolikti susmuyor, memeye yapışık yaşıyor, ben oturamiyorum canım acıyor hep ayaktayım mecbur. Gece yatamıyorum çocuk ağlıyor kafayı yedim 1 hafta sürdü bu böyle, birde korkumdan 1 hafta büyük tuvalete çıkmadım ve hep sıvı tükettim, sonuçta dikişli yer büyük tuvaleti yaparken çok acır diye. 1 hafta sonunda tuvalete çıktım, o ilk tuvalet de çok can yakıyor. Dikişlerde kendi kendine düştü. Çok çok zordu benim için ya 
(5 puan) tarafından
Allah şifa versin tekrar yaşatmasın inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 218 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
+1 oy
0 cevap 21 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.

410,032 soru