0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından
Öncelikle Herkese merhaba daha önce de burada post açmıştım doğumdan sonra hemoroid başladı Bende ve daha sonra daha da kötüye gitti 2 aydır makat çatlağım var En son bir hafta önce genel cerrah'a gittiğimde iki çatlağın var 2-3 hafta sonra gel ameliyat ol dedi ameliyat olmaktan da korkuyorum ameliyat sonrası büyük tuvaletin tutamama da olabiliyormuş O risk beni çok korkutuyor ve daha sonra ameliyattan sonraki ağrı'da beni korkutuyor iki tane çocuğum var ameliyat sonrası onlara bakman gerekiyor gün içinde bir yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum Doktorun verdiği Duphalac şurubu içiyorum günde 2 kere Sıcak suya oturuyorum ve bir iki tane krem kullanıyorum buna rağmen beni çok zorluyor acısı ve ve Kanamam var Tarif edilemez derecede resmen Tuvalete gitmek istemiyorum başına gelen ya da yakınlarının başına gelmiş olan ve bu hastalığa iyi gelebilecek olan şeyleri bilen birileri varsa yazarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler 

3 Cevaplar

0 oy
(3,514 puan) tarafından
Yani doktor ilaç yazdığı halde geçmiyorsa doktorun dediği gibi tek çare ameliyat, bende de vardı o acıyı çok iyi bilirim ağlardım resmen ben krem kullandım geçti 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim babamda var ileri derece annem ona her kanaması ağrısı çok olduğunda patlıcanın şu yeşil kısmı varya sapılarini kayanatim veriyor babam iyi oluyor dene istersen.ameliyat çözüm olsaydı babamda ise yarardi adam çok çekti çekiyor da afedersin biraz geç gitse lavaboya altına bırakacak dereceye geliyor ve birden geliyor büyük tuvaleti yani çözüm değil ameliyat (bence)
0 oy
(100 puan) tarafından
Benim ki de krem sonrasi geçti ameliyat fayda etmiyor bence tekrarlıyor diye duydum ve ameliyat sonrası ilk tuvalete gitme aynı acıymış ben ağlardım ama geçti şükür Rabbim şifasını versin
(5 puan) tarafından
Amin herkese

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
8 cevap 348 göst.

Kategoriler

1,439,389 soru

23,664,411 cevap