+3 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından

image

image

image

image

image

dis cekim fotolarindan bir kac kisi gormek istemisdi onlar icin atiyorum yprumlarinizi bekliyorum <3

10 Cevaplar

+1 oy
(5,118 puan) tarafından

Ben bir an diş çekimi fotoğrafları diye algıladım sonra bakınca haaa dış çekim dedim:D maşallah çok güzel çıkmışsiniz canısı ❤️

(76 puan) tarafından
Yaaa bi an aklıma geldi aslında diş cekimi diye sanıp girmezler diye düşündüm dogru cikdi ama merakdan yine giriyor insan Allah razı olsun insAllah canim
(5,118 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim bide benim beyin algıları biraz kapandı bebişim sağolsun sjsjsjjssj
(778 puan) tarafından
Bnde öyle düşündüm fotoları görene kadar
-Reklam-
+1 oy
(6,045 puan) tarafından
Cnm sen bosanmamişmiydin sanki öyle hatırladım gbi
(426 puan) tarafından
Boşandı evlendi tekrardan ama çocuklar babasında o çocukalra üzülüyorum
(76 puan) tarafından
Bosanan biri evlenemez diye bi kanun mu var
(426 puan) tarafından
Evlene bilir ama çocuklarına da baka bilir ne demek istediğimi anlasan keşke
(6,045 puan) tarafından
Ben evlenemez dye bişey demedimki bı ara öyle hatrliyorim dedim sadece evlilik herkesin hakkı sadece sordum yanlışmi hatrliyorim dye hayrlı olsun
(76 puan) tarafından
Cocuklarim yanimdada sanki bi ekmege muhtac birakip dugun yapiyormusum gibi konusmayin bana ne dediginize once kendiniz bakın bende anneyim cocuklarim icin herseyi yapiyorum kitabin kapagindan yargilamayi kesin artik
+1 oy
(381 puan) tarafından
Canım sen mutluluğu sonuna kadar hak ediyorsun rabbim bir ömür boyu mutlu etsin sizi seni 2020den beri tanıyorum bian dedim o masallahmi diye postlarina baktım ismin Esra ydi yanlış hatırlamıyorsam iki çocuğun vardı bir kız bı oğlan eski eşinde ne yokluk çektin ona ragmen mutlu olmaya çalışıyordun rabbim kurtarmış seni 
(76 puan) tarafından
Amin canim iste bu uygulumadaki cogu insan hala daha yargiliyor ve evlenmeme kotu gozle bakiyor kimse benim tarafimdan bakmiyor olaylara
(381 puan) tarafından
Ben seni çok iyi tanıyorum. Bosver milleti hiç takilma diğer iki çocuğunu o adamda bırakma ne rezillikler çektiğini gördüm ben onlarda gördü şimdi mutlu ol yeter o enson tuttuğun evi gördük ona rağmen mutlu olmaya çalışıyordun sen diğer kızın emziremedin diye oğlana hamile kaldin yoklukta var etmeye çalıştın sıkma canını şimdiki eşiyin kıymetini bil bak balayına götürmüş düğün yapmış saolsun adam yapmaya bilirdi de insan evladiymis mutlugun hiç bizulmasin takma burayı
(76 puan) tarafından
Allah razi olsun ondanda onun ailesindende evlatlarimi alabilmek icin onlarda ugrasiyor ama iste karsi tarafda asiret silah falan biseyler sacmaliyorlar buyuk bi kavga cikmadan bi yolunu bulmaya calisiyorum birak cocuklarimi almayi telefonla bile konusturmuyorlar cimere adalet bakanligina cok yere gittim ama turkiyeyi biliyorsun kimse ilgilenmiyor hic kimse bakmiyo :(
(381 puan) tarafından
Kuzum yaaa batsın onların asiretligi asiretmi kaldii sen evlen dinya sindiremediler
+1 oy
(3,534 puan) tarafından

Mutluluklar Esra.. dün gebelik testi paylaşmışsın sen kendi çocuklarını görüyor musun yeniden bi çocuk ve kardeş için hazır mısın sahiden? Onları bi alsaydın önce yanına seni çok özlüyorlardır ya. :(

(76 puan) tarafından
Dun degil canim bugun paylastim bu birincisi ikinciside ben cocuklarimin annesiyim onlari en iyi dusunende benim zaten onlarj almak icin herseyi yapiyorum kolay degil
(2,075 puan) tarafından
Bende Kürt ailede doğup büyüdüm ve evlendim seni şu konuda cok iyi anlayabilirim ki ver diyince o çocukları al götür demezler asla. Onu bı kenara bırak şiddet de görsen iğrenç bi evliliğinde olsa boşanmak öyle kolay değil cidden senin kadar güçlü değilim yine iyi cesaret asla yargılamak için yazmıyorum işin arka tarafını biliyorum sadece benimde kardeşim boşandı bu sene iğrenç zor bir durum
0 oy
(1,946 puan) tarafından
Rabbim pişmanlık vermesin bacım

Mutluluklar 
(76 puan) tarafından
Amin insAllah canim
0 oy
tarafından
Maşallah bir ömür mutlu mesut olun inşallah 
(76 puan) tarafından
Amin insAllah canim
0 oy
(697 puan) tarafından
Ben çok begendim seninde çok güzel yuzun var.  
(76 puan) tarafından
O senin guzelligin canim
0 oy
(1,528 puan) tarafından

Çok güzel olmuş çok yakışmışsınız maşallah canım <3 Allah utandırmasın <3 

(76 puan) tarafından
Amin insAllah canim benim
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Evinamin❤️ çok guzel mutluluğun daim olsun 
(76 puan) tarafından
Amin insAllah canim
0 oy
(2,356 puan) tarafından

Maşallah cnm RABBİM ayırmasın bayıldım gelinliğine de:)

(76 puan) tarafından
Amin canim insAllah

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 545 göst.
1 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kumsal1 (3,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 345 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 205 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 282 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,107 soru

12,374,140 cevap

42,686 kullanıcı

Kategoriler

...