0 oy
70 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (845 puan) tarafından

image

Kızlar eşim Dyson V8 süpürge makinesi sipariş etmiş bana sürpriz yapmak istemiş ama sonra beğenmem diye bana sordu nasıl diye sizce nasıl bir süpürge kullananlar memnun mu acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(845 puan) tarafından
Post yukarı 
(5,510 puan) tarafından
15 almis esim. 1 kere supurdum daha . lazeri falan guzel tam psiklji bozmalik:) ama agir. ust tarfta motoru diye. elim sadece hortumu olan supurgeye alisik. bide harala gurele hunharca hatur hutur supurmeye alisik. 5 dakkada tum evi cekmeye alisik. bununla hunharca supururlmuyor. yavas aheste aheste supuruyor. ama mesela koltuklarin bögrunu cigerini falan hüpledi icine dehset cekim gucu var
(845 puan) tarafından
Yani güzel mi iyi mi canısı
(5,510 puan) tarafından
yeni  birkez kullandigim icin suan tam net emin olamiyorum cekimi falan guzel . ama dedigim gibi nazik davranmak gerek hunharca hatur hurut bes dk da supurim bitsin olmaz gibi geliyor. elim alisinca ancak anlarim
(1,247 puan) tarafından
Bende Dyson gen5 var canım çok güzel ya valla toz birakmiyo ışıklı olması çok iyi motor gücü de öyle. Tek eksisi ağır geldi bana biraz ama evin her yerini kısa sürede temizliyor. V8 arkadaşım da var kuş gibi hafif çok iyi demişti
(5,510 puan) tarafından
evet suan ikinci supuru resmen bilegim koptu agir. gelio zanla alisilir heralde ama mesela kurutma makinasinn filtreaini ribotun filtresini cektirdim anasini aglatti isil isil yeni gibi yapti
(845 puan) tarafından
Yardımınız için çok teşekkür ederim canlar
-Reklam-
0 oy
(4,477 puan) tarafından
V12 kullanıyorum gayet güzel sadece mutfak diye başlayıp her yeri süpürüyorum insanı yormuyor ama v8 bilmiyorum ama hemen hemen aynıdır yani hepsi 
(845 puan) tarafından
Valla mı bakalım canısı yaa umarım dediğin gibi iyidir yaa
0 oy
(56 puan) tarafından
Ben de v8 var, ilk geldiğinde ağır gelecek bileginiz kollarınızı agriyabilir. Sonra alışıyorsun bana şu an hiç ağır gelmiyor. Benim elik ayağım resmen 3 çocuk var evde en çok kullanılan şeydir. Al eline fiş derdi yok beş dk da her gece bile yatmadan evi dolanır öyle yatarım. Normal süpürgeyi eve gelen abla açar sadece. Güle güle kullanın çok pratik. 
(845 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim kardeşim ♥️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,453 göst.
23 Şubat 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
2 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Acemianne06 (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nefes09729 (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 323 göst.
23 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 16Nur16 (154 puan) tarafından soruldu

401,536 soru

12,018,692 cevap

36,223 kullanıcı

...