0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (618 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında okulda tuvalet temiz değil diye gitmiyordu başlarda temzdi gidiyordu sonralardan haliyle çocuklar peçete faaln atınca gitmedi tutuyor evde yapıyordu ama şu 2 gündur evdede gitmek istemiyor zorla gidiyor sifonu bana çektiriyor bide korkuyor galiba tuvaletin kapısı da kapalı olsun istiyor napcam şaştım 

9 Cevaplar

+1 oy
(10,751 puan) tarafından
Ikı sene kuran kursuna gitti 4 ve 5 yaşında kesinlikle tuvalete hiç gitmedi ordada ..1.sınıfa başladı yine aynı gitmiyor o kadar diyorum tutma diye gıtmem ben dışarda diyor hastane'de bile idrar tahlili yaptıramadan eve geldık bır kere
(618 puan) tarafından
Ahh ahh benim kızda aynı ve su faalnda fazla içmiyor gitmemek için
(10,751 puan) tarafından
Aynı vala ☺
-Reklam-
0 oy
(837 puan) tarafından
Bemım oğlan da bırıncı sınıf okulda gıtmıyor ksınlıkle tutuyor eve gelene kdr soruyom dıyor utanıyom
0 oy
(21,376 puan) tarafından
YouTube da falan çocukları korkutan bı video varmış. Öyle bişey görmüş ya da arkadaşlarından duymuş olmasın. 
0 oy
(4,945 puan) tarafından
Korkuyorsa video izlemişdir, bir tane video varmış tuvalletten adam mı ne çıkıyormuş çocuklar korkuyor. Benimde oğlum bez bırakmak istemedim hemşire demişti. 
(618 puan) tarafından
Aslında telefon hiç izlemez TV de beraber izleriz ama bugünlerde korkuda var dediğin gibi evin koridorunun ışıkları otomatik yanıyor LED onlardan korkuyor mesela sonra bugün fark ettim tuvaletinde kapısını kapattıryor
0 oy
tarafından
Kuckken ben de oyleydim. Yavas yavas alistim cok mecbur kaldiginda gidiyosun mecbur
0 oy
tarafından
bende gidemezdim okulda. okul dönüşü merdivenden çıkarken falan artık tutamaz altıma işerdim. hep var bu tuvalet sorunu 
tarafından
Bende gitmek istemezdim 1.siniftayken, hep altıma işerdim
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bu ben. Ben 1. Sınıfta cisim gelmişti derste öğretmene tuvalete gidebilir miyim diye izin alıp evin yoluna koyulmustum. Sonra evi bulamayıp kayboldum annem aramış bulmuştu beni. 39 yaşındayım hâlâ dışarda tuvalete gitmem. Bu yaşıma kadar en fazla 5 kere gitmisimdir oda mecburiyetten. 24 saat cisimi tuttuğumu bilirim. 
(618 puan) tarafından
Ahh ahh kızımda aynı sabah 8 akşam 5 tutuyor
0 oy
tarafından
Tutması sağlık içinde iyi değil canım alışması gerekiyor
0 oy
(16,419 puan) tarafından
Benim kizimda gitmiyordu. Eve zor yetişiyordu. Öğretmene söyledim cesaretlendirebilir misiniz korkuyor diye. Öğretmen söyledikten sonra gitmeye başladı. Anne çocuklarin tuvaleti pis olunca öğretmenlerinkine gidiyorum diyor. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 155 göst.
+1 oy
2 cevap 156 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,872 soru

23,782,581 cevap