+1 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (746 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında 2 aralık için şuan inmemesi testis ameliyatı olucak. Ne yapıcam nasıl yapıcam kafam karışım kaldim arada. Süreç nasıl ilerleyecek hazır narkoz yemisken sünneti de çıkarıcaz aradan çocuğum çok utangaç genital bölgesini muayene ederken bile kızarıyor evde benden başka kimseye tuvalete gitmek istemez ayıp der üstü ü değiştirmez. 15 günlük falandı ben bu testis yukarda olduğunu fark ettim o zamandan beri götürmedigim doktor şehir şehir hastahane kalmadı kimisi ameliyat derken kimisi de gerek yok dediği için bu kadar bekledim işin açıkçası süreçle ilgili bilgisi olan varsa beni bir rahatlarsın kalbim agzımdan çıkıcak gibi devamlı 

1 cevap

0 oy
(10,876 puan) tarafından
Canım benim oğlumun da sağ yumurtası hep yukarda arada sırada iniyor tekrar cikiyo daha önce gösterdim doktora. Arada inip cikmasi normal sıkıntı hiç inmemesi dedi  ve ergenliğe kadar inip çıkmalar normal dedi. 6 ayda bir kontrole getir bende götürecem korkuyorum ameliyat dese ama dediğim gibi arada iniyo görüyorum 
(746 puan) tarafından
Aşkım benimki ayda 1 maksimum 2 sefer indiği oluyor bebekten daha fazla iniyordu fakat büyüdükçe sanırım yukarıya yer yapıyor. Defalarca ultrason girdi çok şükür gelişimde sorun yok boyutları aynı ama doktor işte yukarıda kalan zamanla sprem huclerine sıkıntı verebilir biri devamlı yukarda sıcakta biri devamlı aşağıya soğukta dedi bizde daha riske atmak istemiyoruz şimdi ameliyat yaptirmasam ilerde çocuğu olmaz bizi suçlar biz yaptıralım gerisi Allah'tan diyoruz
(10,876 puan) tarafından
Bende bugünlerde goturecem
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 149 göst.
+1 oy
1 cevap 81 göst.
+1 oy
8 cevap 201 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (711 puan) tarafından soruldu
0 oy