Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_89bb69a2bd2b0fe34aabec75f0168777, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Eşinizin sevgi dili ?♥️ GÜNÜN SORUSU ☑️-Aile & Aşk
+2 oy
920 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar günaydınlar.. GÜNÜN SORUSU ☑️☑️

EŞİNİZİN SEVGİSİNİ GOSTERME ŞEKLİ NASILDIR ?
benimkini söyleyim..sataşarak..isirarak cimcikliyek gosterir ..kisacasi canimi acitarak sjsjs
Lutfen yalnız degilsin deyin☹️

44 Cevaplar

0 oy
(19,270 puan) tarafından
Her durumda beni düşünerek. Yediği içtiği şeylerde bile öyle. üşürsün çorap giy başın ağrır yastık koy falan der Bir de temas seviyor ayaklarını ısıtayım falan der bazen aramız limoni iken ben ayaklarımı çekerim ona da kızar 
tarafından
Maşallah canım
-Reklam-
0 oy
(4,209 puan) tarafından
Bizimkide aynı 
tarafından
Gel sarilalim shsh
(4,209 puan) tarafından
Olur valla canım
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Sürekli seni seviyorum der öpücük atar marketten gelirken bile çiçek alır bazen. Salonda ps oynuyor mesela ben başka bir odadayim askiiiim diye seslenir efendim derim aşkım seni seviyorum muck der. Söyler yani benimki
tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(17,546 puan) tarafından

Evet yanlız değilsin. Beni de ısırarak seviyor dün ısırdığı yer morardı :woot: 

tarafından
Ayyy demekki huylari bu
0 oy
(3,768 puan) tarafından

Benimkisi sarılarak ve öperek canım. Sataşması pek yoktur :D

tarafından
İyiki yok canim cogu zaman güzel geliyor ama asiriya kactigi zamanlae da oluyor malesef
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Yalnız değilsin merak etme . Benimkide aynı vahşice seviyor :D gıdıklıcak diye parmakları geçiyor resmen 
tarafından
Ahahahah
0 oy
(3,072 puan) tarafından
2 metre adamın 1 buçuk metre beni ay ı yavrusu gibi ordan oraya yuvarladığını düşün . Diyeceklerim bu kadar
tarafından
Tanıdık geliyor ajsjsj
0 oy
(6,338 puan) tarafından

Benim eşim beni gıcık eder sinir eder sonra sarılıp öper genelde çoğunluk nerede yanlız yakalarsa sarılıp öper, bazen kalabalık ise de kimsenin bakmadığı bir anda öper hemen koşup gider :D

tarafından
Maşallah romantiklik..
(6,338 puan) tarafından
Yavaş yavaş öğreniyor diyelim :D
0 oy
(20,688 puan) tarafından
Sevgi dilimiz bizzimde öyle bide sarılır hep benim canım karım güzel karım iyikim diye 
tarafından
Maşallah canım
0 oy
(7,783 puan) tarafından
Bnm eşimin beni sevme stili sürekli burnunu çekerek olur nsl sevme stili ise
tarafından
Yok yok iyi buda
(7,783 puan) tarafından
Kız burun çok acıyor ama diyorum ama umursamıyor
0 oy
(4,031 puan) tarafından
Bizde de durum aynı bide benim 14 yaşında kızım var onuda yanına alır ikisi birden üzerime çullanır 
tarafından
Oyy nasallah
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Güreşmeye gelir :D
tarafından
Shshahhs
0 oy
(7,345 puan) tarafından

Bizde tam tersi oluyor :D şiirler romantizm bende,  odunluk onda :ninja:

tarafından
Çoğu ilişki böyle bence
tarafından
Bu əmojileri bi ben koyaamadim gitti sjssj
(7,345 puan) tarafından
Cevapla kısmında var. En üstte emojilerin devamında var. ☺☺☺☺☺☺☺☺
tarafından
Ay cok teşekkür ederim
0 oy
(2,641 puan) tarafından
Dediğin şekil ben severim adamı artık bıkmış evde kaçıp duruyo wjsjjs özellikle yanaklarını ısırırım sjsj kendisi kavga etmeyi sarilma öpme koklama  sjsjsjs veee en sevdiği özelliği beni gıcık delirtmek 
tarafından
Ahahah eşimin kadin versiyonusun
0 oy
(6,121 puan) tarafından
Yastıklarla.oynuyoruz top atyor bende top atyorum kaciyorim oda oda kaciuoruz çok eğlenceli ama :):) çocukta eğleniyor şaka byle oluyor valaha 
tarafından
Evet ya gercekten ..benim kizim küçük anlamaz ama anne babami hatirliyorum buyudukce bizde onlara karisir birlikte sakalasirdik ne güzel gunlerdi..anne baba mutluysa cocuklar daha mutlu oluyor
(6,121 puan) tarafından
Valaha haklsiin oda seviniyor ortamizda koşuyor babasına top atyor falan
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Yok anne ayı yok panda ite kaka yasiyoruz
tarafından
Shsjsjsjsj
0 oy
tarafından
Ufff surekli operek mincirarak ne anliyo bilmiyorum sap sap opuyo surekli makas aliyo elimi kolumu kulagimi neremi denk getirse surekli bi sikma eglimi vad canimi da acitiyo soyluyorum da iyi be opmuyom bi daha diye seviyom kizim diyo 5 dk sonra yine ayni bi bana da degil he cocuga da boyle 
tarafından
Kız seviyo işte daha ne istiyon ne güzel
tarafından
Y birak bacim Allah askina acitiyo canimi bi bana degil ki cocuga da oyle bi de cenesinin altinda bi sakal var kim der sarisin diye sararsin at fircasi zimpara gibi tras oluyo geliyo orasini ne kadar keserse kessin oyle oluyo batıyo ilk yeni evliyiz elime erkek eli mi degidi bunun bu sakali yuzden suratım hep yara olmustu zimparalamis gibi yuzuldu insan icine cikamadim bi sure yeni gelini dovmus diyecekler diye simdi benim cildim de alisti da o kadsr olmuyo
tarafından
Oha o kadarmı kızz...əh mecbur katlancan yapcak bir sey yok ajaja
tarafından
Valla kiz bi gor su cenesini torpu gibi sozde sarisin benden killi ******
0 oy
(831 puan) tarafından

Popoma vurur hep canımın acıyacağını bildiğinden. 

Bende poposuna vuruyorum :D

tarafından
Ahahahah
0 oy
(13,520 puan) tarafından
Sarılır eve gelince, yemek yaparken,sabah uyandığında mutfaktaysam.İyi ki varsın en az bir defa duyarım her gün. Kibardır beyim ❤️
tarafından
Maşallah canım
0 oy
tarafından

Eşim temas bağımlısı. Eli hep üstümdedir. 

Hep uğraşır bende hep çığlık atarım :D 

Birkaç kez onun yaptığını ona yaptım dayanamadı ahshsh 

tarafından
Ahahaha..kız bu arada ailenden kim olursa olsun söyle videolarini begenip yorum yapsinlar o şekilde keşfete düşüyor.. tanıdığın herkese soyle
tarafından
Kuzu akrabalara söylemiyorum fesatlık yapıyorlar :D
tarafından
O kötü oldu işte

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 980 göst.
20 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 798 göst.
3 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
20 Mayıs 2022 Kültür-Sanat kategorisinde _GuRbET_ (14,146 puan) tarafından soruldu

413,914 soru

12,458,682 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...