0 oy
148 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
kizlar tasiniyorum eski evim is yerime cok uzak oldugu icin yakin bi yerden ev bulduk bebek olmadan once sorun degildi ama ise dondugum zaman  babanesi bakacak o yuzden is yerime yakin olsun istedik ve bi ev bulduk sahibinden 6 katli binanin 6. kati altinda dukkan var 7. kata tekabul ediyor ev son katta daha once o yukseklikte bi evde oturmadim ama bize cok fazla firsat sunuldu mesela komisyon depozito yok elejtrik suyu var uzerimize istersek sonra alabilcez kalorifer dosenmis henuz gelmemis ama gelecek is yerime 5 10 dk uzaklikta ici de biraz bakimsiz ama boya temizlik yapilirsa gayet oturulabilecek bi ev ama tek sikinti su son katta ve 7. katta olmasi bebegim icin endiseliyim ve tabiki deprem sebebiyle yani biz mersinin ilcesindeyiz deprem bolgesi degil ama sarsintilari hissediyoruz olursa ne yaparim ne hissederim bilmiyorum tasindiktan sonra da cikamayiz esim olacak olan her yerde olur diyor ama icim cok huzursuz vesveseye mi kapiliyorum negatif mi dusunuyorum bilmiyorum ne yapacagim her sey ayarlandi yarin tasiniyorum ama cok mutsuzum biraz motivasyona ihtiyacim var :( 

4 Cevaplar

0 oy
(12,866 puan) tarafından
Eğer babaanne dikkatliyse ve gencse mesela uyuyakalmazsa gunduz falan. Sikinti olmaz yani. Bende 5.katta oturuyorum. 2de kucuk cocugum var. Inceki evimde 5.katti oglumu orda buyuttum. Simki kizim 21 aylik oglum 4 yasini gecti. Cam kapiya dikkat ediyorum tamam
(2,215 puan) tarafından
Bide avcılar gibi bir yerde :)
(12,866 puan) tarafından
Niye kiz avcilarla ne alakasi var :D
(2,215 puan) tarafından
Ya ne bileyim oldum olası sevmiyorum orayı sjshxbxbxb
(12,866 puan) tarafından
Bende aksine çok severim. 30 senedir burda yasiyorum. Evlendim yine burdayim. Esimde burali. Biz seviyoruz yani :)
(2,215 puan) tarafından
Ben Bağcılar dan gelin geldim Başakşehir'e

Buraya bile alışamadım :)
(12,866 puan) tarafından
Bagcilar iyimide kız avciları begenemiyosun :D basaksehirin neresindeki oda onemli.
(2,215 puan) tarafından
Ya sen diyosun ya 30 senedir burdayım diye bende Bağcılardaydim işte alışkanlıklar herhalde.
Başakşehir de etaplarda değilim canım şehir hastanesine yakınım
-Reklam-
0 oy
(2,215 puan) tarafından
Canım postun hepsini okuyamadım bile o derece yükseklik korkusu olan biriyim 
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Ablam istanbulda 18. Katta oturuyor çocuklar da alışıyor cama kapıya çıkmamaya çocuk çok hareketliyse pencerelere kilit takarsıniz
0 oy
(96 puan) tarafından
Pemcerelere ve balkon kapılara anahtarlı kilitler oluyor.ondan taktir canm.ben rahat ettim o kilitler sayesinde.kimse anne kadar dikkat etmiyor maalesef.yasi biraz daha büyük olursa kreşe ver derim.en azından can güvenliği derdi olmaz.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 244 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
+2 oy
3 cevap 156 göst.
+1 oy
16 cevap 1,053 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (536 puan) tarafından soruldu

411,068 soru

12,373,312 cevap