+1 oy
244 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (129 puan) tarafından

Güvenmeli miyim çok beğendiğim yeni evime taşınacağım ilk defa kendi evim olacak yorumları sadece 6 tane görsel de yok alan kişiyi yardımcı olun

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,072 puan) tarafından
Trendyol güvenilirdir sorun olursa iade edersiniz zaten
(129 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,580 puan) tarafından

Tavsiyem kahvaltı takımı na vereceğin parayla başka şeyler al yemek takımının servisleri de iş görüyor fuzuli yer kaplıyor ve boşa para olarak görüyorum 

(129 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ama ilk defa evime olacak ilk defa evime gelen olacak karşılık kaynanamla yaşıyorum hani orada da doğru düzgün bir şey göremedim o yüzden içimde bir şey kalmasını istemiyorum kendime ait hiçbir şeyim yok
(4,580 puan) tarafından
Rabbim en güzellerini gönlüne göre hayırlı eylesin inşallah cnm
0 oy
tarafından
Ben kaç yüz bin liralık ürün aldım tek bir tanesinde bile sorun yaşamadım canım için rahat alabilirsin zaten beğenmezsen iade yapiyosun gelip kapıdan aliyolar 
(129 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kapıdan almaları için kimi arayacağım peki geldi diyelim kusura bakmayın soruyorum ama gerçekten bilmiyorum
(18,484 puan) tarafından
İadede seçenek var kargo firması veya kapıdan teslim diye
tarafından
Aynen arkadaşin dediği gibi canım Hepsiburada da çok güzel ben orayida sevdim
0 oy
(4,549 puan) tarafından
trendyolda sıkıntı yaşarsan iade şansın var ama bana kalırsa daha düz bir model seç kahvaltı için. Bunu bardağı ya da tabağı kırılsa tek parça alıp tamamlama şansın olmaz. Düz beyaz tabaklar alıp güzel çay bardağı setleri ve sunum tabaklarıyla kendin set yap derim. Bu benim düşüncem tabi.
(129 puan) tarafından
Bilmiyorum ya yeni ev heyecanı hayatımda ilk defa kendi evim olacak uzun yıllardan sonra kaynanamın evi köydeydi hiçbir şey içimde bırakmak istemiyorum o yüzden bilmiyorum umarım pişman olmam
(4,549 puan) tarafından
Hevesini anlıyorum tabi normal ama 1 ay sonra bir bardak ya da çay bardağı altlığı kırılsa ya da tabağı tamamlayamazsın. O zaman da takım olarak kullanamayınca yine hoşuna gitmez. Karar senin elbette. Kendin set yapman daha makul bana göre. Sonuçta senin zevkin olacak yine.
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Yorumları okuyarak al aşağıda kullanıcı yorumları vardır paketleme sağlam mı tam gönderiyorlar mı Ona göre hareket edersin trendyolda çok sorun yaşamadık biz bu zamana kadar zaten sorun olunca hemen ilgileniyorlar 
0 oy
(18,484 puan) tarafından
Trendyolda harcadığım paralarla bir ev almıştım ben şimdiye :) hiç bir sorun olmaz çünkü müşteriyi düşünen bir firma ben Ar Yıldız yemek takımı aldım ta ne zaman eksik ürün çıktı bir tane kırık olanı geldi adam iki üç kere tedarik sağladı. Sadece ben fazla beğenemedim ama iadede sorun olmaz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz 
0 oy
tarafından
Ay cok *** biseymis bilemedim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 37 göst.
0 oy
8 cevap 131 göst.
0 oy
13 cevap 721 göst.