0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından

Vestel markası 5 yıllık iğrenç yıkıyor bugüne kadar hiç temiz yikamiyordu bir kaç kere servisci geldi dedi bişey yok blmem ne pislik içinde çıkarıyordu bulaşıklari Sanki ayran içmişin koymuşum makineye arkasını temizledi kaç kere pervaneleri temizledim hiç bişey çıkmadı temiz ama düğmeye basınca gurr dye ses çıkarıyor öylece duruyor geçen hftalarda da tabletleri asla eritmiyor pis su alta birikiyor. Bı bakiyorim bulaşıklar hepsi köpüklü anlamadım bende tuzu parlatıcı koydum en son zaten ışıkları yanmıyor bugün tammen gtti eşimde şuan para yok alamam dedi artık mecbur elimle yikayacam doğuma az kaldı hangi birini yikacam misafir gelip gidecek offf:(:(:(

10 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
valla canım elde yıkanır ama doğumda da eşin ya dasana gelecekler yıkasın bir zahmet 
(5,961 puan) tarafından
Kız bir bakiyorsun bulaşıklar dezgah üstünde kıyamet oluyor tencereler falan ayy nasıl yikacam ablamlar falan yıkar ama yine bulaşık çıkıyor
(12,583 puan) tarafından
bulaşık bereketli olur. gelenlerin yardımcı olması gerek
-Reklam-
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Hiç makinam olmadı 4.senedir elimle yıkıyorum doğumdan sonra eşim yardım etti bulasikta
(2,184 puan) tarafından
Valla paşa paşa yıkıyorum:/ ana evinde vardı ama evlendim yok ilk başlarda durum yoktu şimdi durum.var yer yok
(5,961 puan) tarafından
Valaha annemin evinde bizde elimizde yikardik.evlendim eşim kıyamadı aldı ama Vestel markası çok iğrenç beş yıldır bulaşıklarimi hepsini çizdi maf etti
(2,184 puan) tarafından
Esin taksit ile alsa olmaz mi senin için zor olacak doğum vakti
(5,961 puan) tarafından
Dün çocuğa taksitli yatak aldık kiradayiz ayreten kredi borçları var :(:(
(2,184 puan) tarafından
Anladım cnm Allah yardımcınız olsun
0 oy
(883 puan) tarafından
Vestel deyince tüylerim dıken diken oluyor 

Bizim herşeyımız vesteldi canımın yandığı bişey varsa o da vesteldır
(5,961 puan) tarafından
Kesinlkle öyle pişmanliktir bizim tek bulaşık makinesi vestelsdi dyer makineler hepsi Beko mesela sorun sknti yasamadim
0 oy
(5,976 puan) tarafından
bebek digacaksa zaten farz almak . yani baska biseyden kis mecbur makina al farz gibi bisey. Gerçi ben çoğu zaman makineyi temizler boşaltmaya üşenip iki tabak iki bardak elimde durular yakar dururum deyip elimde yıkardı da o ayrı mesele misafir falan gelince zaten şart
(5,961 puan) tarafından
Cnm daha dün büyük kızıma yatak aldık sanşsa makine bozuldu
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Bulaşık makinam var ama elinde yıkamayı seviyorum çok nadir bulaşık makinasına atarım :) alışkanlık  çok istiyorum makina atmak ama elimde daha temiz geliyor benim için ihtiyaç değil ama sizde alışkanlıksa sizin için zor olabilirsiniz 
(5,961 puan) tarafından
Yaa ele de biyere kadar zaten her akşam tepsi suzcec plastikler olsun mesela granit tava tencre hep elimle yıkarım dibini kaldryordu bu makine
0 oy
(6,661 puan) tarafından
Canım bana göre olmassa olmaz değil bi süre idare edebilirsin. Benim var hergün çalışır ama bazende elde yıkarım. 
(5,961 puan) tarafından
Bende idare etcem bulaşık çok çıkıyor valaha bugün iki üç kere yikadim
0 oy
(179 puan) tarafından
Ben hep elimde yıkıyorum evlendik evleneli makinam yok maalesef ki 5 senelik evliyim hep elde yıkıyorum yikiycaksın bir şekilde yapcak bir şey yok 
(5,961 puan) tarafından
Ayy yiğin yiğin belim kırıldı valahi
(179 puan) tarafından
Napcan mecbur pis kaldıkça dahada birikir yemek yendikce
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Benim bulaşık makinem var ama kirada olduğum için ev sahibi yerini yapmamış katacak yer yok mutfak küçük mecbur elimle yıkıyorum cildim hassas olduğu için parmaklarımın hepsi yara oldu
(5,961 puan) tarafından
Benimde çok kuruyor buranın suyu baya kireçli igrenc
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Doğumdan sonra bebege para falan getiren olursa onunla alirsin makine 
(5,961 puan) tarafından
Kim getrcek kız bizimkiler benden fakir:)
(4,248 puan) tarafından
;))) gelir gelir o kadar da fakir değillerdir
(5,961 puan) tarafından
Yok vallahi benim büyük kızımda da kimse getrmedi bişey
(4,248 puan) tarafından
Gelip kalabalık etmesinler bari
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Yenisini almak lazım maalesef . 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
13 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde -srn- (12,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 35yasannesi (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 222 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,584 cevap

37,510 kullanıcı