0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar bugün erken kalktım evi temizledim (sadece silmesi kaldı) eşimin doğum günü bugün pastasını yaptım sabah dolaba attım poğaçayi çok seviyor diye poğaça hamurunu da yoğurdum birazdan oğlumu da uyutacam evi silecem kahvemi yapar içerim bnde oğlumla biraz yatarım ( adet olmuşum biraz belim ağrıyor ama sevincliyim 3 senedir ilk defa ilaçsız adet oldum o kadar çok sevindim ki anlatamam) (3 senedir adet sürekli ilaçlarla adet oluyordum rahatsızlıgimdan dolayı o yüzden ilaçsız adet olmaya sevindim) 

Sizler neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(10,389 puan) tarafından
Sorma bende ayniyim esimle limoniyiz keyfim yok zaten bugunde sabah 10a geliyodu kalktigimda cocugu doyurdum hizlica bi kahce ictim islere giristim ev daginikti toparladim nevresimleri degistirdim kisin oyle zor oluyo ki bu isde her yeri sildim supurdim toz aldim banyo wc yikadim kuru pilav pisirdim cocugu yikadim su saat oldu namaz kilmadim kilayim cocugu uyutcam InsaAllah bende uyurum onunla birlikte 
(3,462 puan) tarafından
Ohaokurken yoruldum yaparken düşünemiuorum
(178 puan) tarafından
Bnde 9 buçukta uyanmisim cnm sende bugün baya yorulmussun bnmde ufak tefek işlerim var çocuğu uyutup onları da yapıp yemek yapıp yatarım
(10,389 puan) tarafından
Sekerim haftada 1 kere yapiyorum nolcak sanki haftaya hayiz olurum derim temizlik var :)
(3,462 puan) tarafından
En iyisi o yaa..cocuklarla olmuyir her gün temizlik
(10,389 puan) tarafından
Kiz hem ev idi hem cocuk hem koca hepsine yetismeye kalksam yaprak dokumu leylaya donerim benim canim yok mu yapamam valla ozeniyorum gunluk soyle toparlayin silip supureyim baskalari gibi diyorum sonra diyorum msnyak mjsin sus
-Reklam-
0 oy
(5,063 puan) tarafından
Dün temizlik yaptim bugun camasir katliyorum sadece aksamada yemek yapmicam kocam gezmeye goturucek bakalim nereye gitcez o da bilmiyor cunku :)
(178 puan) tarafından
Oh ne güzel yemek konusunda rahatsin bugün bnmki götürmez hergun evde yicez öyle
0 oy
(2,157 puan) tarafından
Ben de evi üstünden topladım süpürdüm çocuğu uyuttum o uyansın annemlere gideceğiz bugün kardeşimin doğum günü hep birlikte orda olacağız inşallah. Böyle yani :)
(178 puan) tarafından
Bnmde eşimin doğum günü bugün pastasını yaptım poğaça çok seviyor diye poğaçasini da hamurunu yoğurdum mayalanıyor evide temizledim bı tek silecem  o kadar şimdi çocuğu uyutuyorum o uyusun bunları yapıp bnde yatacam
0 oy
(3,013 puan) tarafından
Eşim işe gitti. Çocuklar la evdeyim baya canım sıkıldı :/
(178 puan) tarafından
Bn benimkini uyutuyorum inşallah uyur ayakta sallamaktan ayağım Ağrı'di uyusun az bı işim var onu da yapıp yatacam bnde
(3,013 puan) tarafından
Benim kız şimdi uyudu bende salladım. Oğlan da tatlı yiyor TV ye bakıyor az bir işim var onları yapacağım. :)
(178 puan) tarafından
Bnmki salladım uyudu ayağımdan indirdim uyandı geri sallıyorum ayağım Ağrı'di sallamaktan ama uyursa bnde uyuyacam uykumdan öldüm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 184 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 375 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 193 göst.
0 oy
12 cevap 407 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde cicikus (2,018 puan) tarafından soruldu