+1 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,308 puan) tarafından

Selam bacılar nasıl gidiyor pazariniz 

Benim Biraz salya sümük ağlamali 

Biraz sinirli ( eşime hamsi al bir kilo evde keyif yapalım oda inat etmiş AVM ye İskender yemeye gidelim hamile olan benmi omu artık ayırt edemiyorum :D :woot: 

Biraz ağrılı (ayaklarım ve kollarim ağrıyor ) 

Soğan dolmasıni merak edenler vardı  soğan seven biri için efsane oluyor tavsiye ederim ama tavsiyem içindeki zari iyi ayıklayın 

image

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nolsun aman bende twmizlik yaptim bugun bi yorgunum sorma 2 gundur bende salya sumuk bizde esimle limoniyiz  uykum vat uyucam heralde cocuk uyuyoken ay bende cok merak ediyorum sa esim sevmez kesil cesaret edemiyorum 
tarafından
Benim esşim soğan yemiyor ama bende yapmak istiyorum ..mervecim yaparsan bana da söyle kız tadınasil.oluyor diye
(4,308 puan) tarafından
Sarma filan yapinca 2.3 tane yap at yanına
tarafından
Aslinda mantıklı yarin biber dolmadmsi yapcaktim denerim canlar
(4,308 puan) tarafından
Dene dene ben çok beğendim
(511 puan) tarafından
Ben yaptım bir kaç defa çok lezzetli gerçewkten öyle ağir soğan tadı ya da kokusu yok soğan yiyen herkes dolmasını da yer
-Reklam-
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Afiyet olsunnn. Kızımı sallıyorum oğlum odada oyun oynuyor. Bir an önce uyusunda azıcık dinleneyim
(4,308 puan) tarafından
Uyur inşallah cnm benimkide uyumak istiyor ama ben uyumasin diye uğraşıyorum
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Afiyet olsun bende oglanı futbol okuluna getirdim eve dönünce sarma sarcam 
(4,308 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm salı günü bende alip sarmak istiyorum
(1,645 puan) tarafından
Sarması zahmetli de yemedi 15 dakka bile değil amanın
(4,308 puan) tarafından
Kemiksiz et yavan olur derler bizde cnm onun yorgunluğu onun lezzeti ben yaptım mi .2.3 posette buzluğa atıyorum cnm
0 oy
(3,441 puan) tarafından

İskenderi bana yolla canım :Deşime kaç kere dedim almadı hamile değilim emzirmiyorum da canım istedi ama ben hamileyken avm ye gitmiştik eşime bişeyler yiyelim dedim yedirmedi evde menemen yeriz dedi şimdi kızı bsba hadi karnım acıktı yemek yiyelim diyor hemen tıpış tıpış alıyor oh olsun diyorum ☺☺☺☺

(4,308 puan) tarafından
Yollayim cnm  

Senin kocanın yaptığını ben yapıyorum arada yiyip öyle eve gidelim kafasında esim markete bile ciksak yiyelim evde yorulma modunda bende diyorum açarız konserve yapariz bi Makarna hadi eve diye
0 oy
(177 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm bnde çocuk sallıyorum evi silip bnde yapacam sabah supurmustum evi de temizlemistim bı silmesi kalmıştı onu da yapıp yatasim var

(4,308 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm ben daha evi çekmedim bile birazdan sadece oturma odasıni.ceker bırakırım
0 oy
(7,209 puan) tarafından

image

namaz kılıp,kahve içtim. şimdi yemek yapacam inşallah. Afiyet olsun. 
(4,308 puan) tarafından
Bereketli olsun inşallah cnm
(2,125 puan) tarafından
Oo yazı çok iyi tam bana olmuş
0 oy
tarafından

Nisanımız var  oturuyoruz öyle 

AFIYET OLSUN

image

(4,308 puan) tarafından
Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallah cnm

Bizimde normalde ablamın oğlunun yeğenimin nişanı var o yüzden salya sümük ağlıyorum sabahtan beri için çıktı ağlamaktan bütün kardeşler herkez orda ben dr dan izin alamadim genel cerrahi hayir dedi ama umursamayip gidecektim kadın doğum da bebeği tehlikeye atma çok fazla narkoz aldın ilaç aldın yeterince sarsıldı uzun yola sarsma dedi karnımdakine kıyamadım evladım daha ağır bastı
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Pazara gittik geldk kızıma kazak don corab iclik dışlık aldık geldk oturdum kızı uyutyn uyusa kahve yapcam kekle gömcem sizede afiyet olsun 
(4,308 puan) tarafından
Ay onlari benimde oğluma almam lazım termal içlik istiyorum planda bugün çıkacaktık eşim işe gitti avd çarşıya göre daha pahalı o yüzden özellikle çarşıdan pazardan almak istiyorum
(2,473 puan) tarafından
Aynen bacım cok pahalı biz uygun aldık valla ii oldu ne zaman Dr alınacak tı
(4,308 puan) tarafından
Doğumu soruyorsun cnm sanırım Aralık 20 gibi doğumum
0 oy
(3,191 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Rabbim şifa versin canım inşallah rahatlarsın ❤️ görümceme gidiyoruz bi yandan zikirlerimi çekiyorum ve tabi ki kahvemle beraber 

(4,308 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm Allah razı olsun rabbim kabul etsin
(3,191 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım dolmanda çok güzel görünüyor bu arada ay yolda çok bakamıyorum telefona yazamamıştım
(4,308 puan) tarafından
Dikkat et cnm.
0 oy
(7,450 puan) tarafından

image

Köy tavugu yiyoruz 
(4,308 puan) tarafından
Oh en sevdiğim İskenderi sana yollayim bunu bana yolla
(7,450 puan) tarafından
Hahha güzel olur . :D
(4,308 puan) tarafından
Bayılırım anneme diyim de cuma günü ablam gelecek 2 tane horoz kesip yollasin Buzlukta var 1 tane ama o her ihtimale karşı oğluma saklıyorum hasta oldumu haşlayıp suyuna çorba yapıyorum iyi geliyor
(7,450 puan) tarafından
İyi olur ;)))
(4,308 puan) tarafından
Posta yazman iyi oldu teşekkür ederim
0 oy
(420 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun inşallah 

Bizde pazar denen birşey olmayınca sıradan birgün gibi geçiyor. Çocuklar evde oluyor tek değiştiği bu:)  her günümüze bin şükür Rabbim bu günleri aratmasın.
(4,308 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Bizim pazar özeldir cnm ya kahvaltıya gideriz ya yemeğe gideriz ve mutlaka çarşıya gider cay kahve içer keyfimize göre takılırız
(420 puan) tarafından
İyi yapıyorsunuz canım Allah keyfinizi bozmasın inşallah. Benim eşim esnaf olunca malûm sürekli iş başında bazen elemanlara bırakır gezdirir ama artık onuda yapamıyoruz bir süredir ikizlerimizden dolayı yaza daha da büyümüş olurlar inşallah artık o zaman diye teselli buluyorum:(
(4,308 puan) tarafından
Benimkide şimdi tadını çıkar yaza 2 olacaklar cok ararsın diyor
(420 puan) tarafından
Valla korkutmak gibi olmasın ama doya doya uyu ye gez yapılacak tüm işlerini hallet çünkü en az iki sene piyasa dışı olacaksın :D ama yinede bir anne tesellisi vereyim sağlıklı olsunlar yeter :D :D
0 oy
(886 puan) tarafından
Eşini dinle bence 
(4,308 puan) tarafından
Dinledim hazırlandım bekliyorum
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Ohh afiyet olsunnn bende hep eşimi darlarim AVM diye o da otur oturduğun yerde der  hahaha afiyet bal şeker olsunnnnnnn
(4,308 puan) tarafından
Yok ya arada gitmek iyide benimki çılgını çıkartıyor dışarda yemek yeme işinin
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Keşke herkesin salya sümük aglayacagi derdi seninki gibi olsaydı Büşra abla :(
(4,308 puan) tarafından
Bence çok büyük yanlış bir düşünce ben hastalığım için ağladım hastalığım yüzünden yeğenimin nişanına gidemedim ablamın yanında olamadım ailemle birlikte olamadım diye ağladım
(3,553 puan) tarafından
Bunları bilmiyordum kusura bakma

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 241 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (3,932 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 386 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 676 göst.
5 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 483 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,033 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...