0 oy
252 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (784 puan) tarafından
Elimde bolca Kuru dut var onunla hangi tatlılar yapılır İnternete baktım öyle pek bir tarif yok

7 Cevaplar

0 oy
(4,571 puan) tarafından
Meyve suyu yapabilirsin soslu tatlılar dışında bildiğim yok 
(784 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Pekmez yap kız ben hiç dutlu tatlı yemedim bilmiyorum:)
(784 puan) tarafından
Pekmez bizim evde tüketilmiyor
0 oy
(26 puan) tarafından
Dutu yıkayıp kaynamış suyun içine koyup 2-3 dakika daha kaynatıp biraz dinlendirdikten sonra süzüp için. Çocuklarınıza içirin. İltihap kurutucu öksürük giderici etkileri var. Şifadır kuru dut. En ufak Bi kırgınlıkla öksürükte çocuklara 1 çay bardağına koyup veriyorum kendim içiyorum. Şükür artık antibiyotik kullanmıyoruz. Herşey doğalda ilaç içtikçe artık ilaca bağımlı oluyor herkes. Rabbim herkesi korusun hastalara şifa versin inşallah. 
0 oy
tarafından
şeker yerine kullanıyorlar kuru dutu
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Kavanoza koyup buzdolabında beklet kışın çay yanında çerez niyetine yiyoruz biz sizde öyle yapın bence
0 oy
tarafından
Cevizle birlikte robottan geçir kaşıkla yiyin canım afiyet olsun. Bizim köyde taş değirmende cekerdi rahmetli babaannem bu şekilde bı tatlı yapardı...ismine de dövme derdik..
tarafından
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Biz dutu tereyağıyla kavurup içine yumurta kırıp kahvaltıda yiyoruz bide nenem böreğin içine koyardı bu ikisini biliyorum sadece
(1,027 puan) tarafından
Erzurumlusun sanırsam:)
(1,193 puan) tarafından
Yok anne tarafı Bingöl :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
11 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
1 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 339 göst.
6 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 167 göst.

Kategoriler

1,439,558 soru

23,667,108 cevap

309,309 kullanıcı

...