+11 oy
835 göst.
Diğer kategorisinde (4,484 puan) tarafından
Bakın güzellerim bende vaktinde gelindim şimdi benim gelinim var biz ogullarimizi size sizin olsun artık bizden çıktı diye vermiyoruz bugüne kadar hiç böyle birşey dile getirmedim ama bakıyorum vay para yardımı yapıyor var işlerini yapmaya gidiyor vay hastaneye götür dedi biz ne için evlat yetiştiriyoruz bizi öylece ortada bırakıp gitsin diye mi haaa tamam benim cocugum diye hep bana hep bana olmaz ama bazıları da artık çok abartıyor yani seviyorum sizi güzel gelinler 

32 Cevaplar

+6 oy
(3,615 puan) tarafından
Anne de gelin de yerini bilir eşini oğlunu arada bırakmazsa mutsuzluk olmaz. Sanki iki taraf hırsa girip, kapışıyor gibiler. 

Elbette ailesini sayıp, yeri geldiğinde yardım da edecek. Ama bazıları var ki gelinim yemesin deyip sömürüyor evladını. 
(4,484 puan) tarafından
Allah a şükür hiç öyle problemimiz olmadı
-Reklam-
+3 oy
(3,251 puan) tarafından
Ben karşılıklı her şeyin ölçülüsüne varım.. ☺️ bende erkek evlat yetiştiriyorum. Yarın ne olacağını bilemem çünkü. Her zaman çabalıyorum elimden geldiğince. ☺️
(4,484 puan) tarafından
Rabbim hatır gönül bilen insanlar çıkarsın karşımıza gülüm
(3,251 puan) tarafından
Amin çok Amin❤️☺️
+3 oy
(5,938 puan) tarafından
Kocayı ağaç kovuğundan alsın öyleleri vallahi 6 yıllık evlilik 4 senede öncesi kayınvalidemle daha kavgamız olmadı herkes yerini bilecek bişey olsa önce ben derim anne al bunu yahut gel ameliyat işi vardı 28 gün evimde 1 hafta hastanede baktım 1 buçuk yaşında kızımla dolmuşla çorba taşıdım hastaneye kendim annem olsa eşimde ona yapar bizde 4 atada bir 
(4,484 puan) tarafından
Allah razı olsun Allah sana da senin gibi gelin versin canım benim bak ne guzel
+2 oy
(990 puan) tarafından
Size tamamen katılıyorum. Burda dönen muhabbetleri görünce üzülüyorum gerçekten biraz vicdan lazım ya. Bizde anneyiz zaman gelecek kaynana olacaz. biraz empati yapmak lazım ama çoğu kişi bunun farkında değil sanırım 
(4,484 puan) tarafından
Hahh işte aslında tam olarak anlatmak istediğim buydu
+2 oy
(18,276 puan) tarafından
Haklısın . Bazıları abartıyor 
(4,484 puan) tarafından
Cooook 30 yaşında annesinin ozlemesi nozmalmiymis yok değil taş basıyoruz bagirimiza
+2 oy
(1,002 puan) tarafından
Benim eşim aşırı anneci babaci bir insan ben asla anneni babanı bırak bakma demiyorum demem de vicdanım bunu kabul etmez ama benim eşim aşırı abartıyor dünyasında sadece onlar var onlar hep önceliği onlar ne derse onu yapar benim sözümü asla dinlemez ben derim bisey gider annesine sorar o da aynısını derse yapar annesi zittini derse yine gider annesinin dediğini yapar senin için demiyorum ama bazıları abartıyor abla 
(4,484 puan) tarafından
İşte bak buda çok kötü ama sana deseki tamam hatunum olur annesine dese ki anne böyle uygun gördük dese hiç problem kalmiycak sen inatlasan daha çok yönelir otarafa emin ol
(1,002 puan) tarafından
Evet benim eşim onu yapmiyo ama annesin de de suç var öyle alistirmis sormadığı yada dediğini yapmadığı zMan sormadı diye trip atar yada sinirlenir bence siz kaynanalrda bitiyor :)
+2 oy
(2,119 puan) tarafından

Ya çok doğru tabiki biz de annemiz hasta olsa evine yardıma gideriz esimizde gitmeli ama bagzi kayinvalideler çok abartiyo oğlu ona kul köle olsun istiyenler de var gelinini sürekli asagilayanlar:dizzy:

(4,484 puan) tarafından
Yok anam bana kul köle olmasın ama karısının da kulu kölesi olmasın herşeyin bı seviyesi olmali
(2,119 puan) tarafından
Aynen haklsn emine ablacm çok doğru diyorsun anneye gerektiği gibi hanıma gerektiği gibi davransa erkek bir sıkıntı kalmaz
+2 oy
(2,603 puan) tarafından
Annesi yüzünden eşini arka plana atmıyosa bencede haklısın ama erkekler malesef anneci... benim eşim annesini hastaneye götürürdü her hafta ama oğlunu 1 kere götürmedi yazık değil mi
(4,484 puan) tarafından
Buna da karşıyım çocuğu orda duruken bunu ben kabul etmem zaten
+2 oy
(700 puan) tarafından
Eşim tabiki yapabilir ama bana da söylemesi lazım. Habersiz bir iş yapmasına kızarım. Bir de keşke kaynanam iki yüzlü olmasa
(4,484 puan) tarafından
Oğlum arar ana canım bunu istedi işten size gelecm diye derim Ayşenur gelmiycekmi yok der ozaman sende gelme derim kızar bana oğlum karını ara beraber gelin
(700 puan) tarafından
Siz düşünüyorsunuz anlaşılan gelininizi. Kaynanam beni aramaz direkt oğlunu arar yemeğe çağıracağı zaman. Eşim de tamam der. Eşim bu konuda beni düşünmez hamileyim orada rahat edemiyorum.
+2 oy
(9,985 puan) tarafından
Ablam o kadar haklisin ki bazen bakiyorum ogullari evlendirmemisler kendilerine bi de kole almislar gibi davraniyo kaynanalar gelinlerine ya da evlendim ailesini bi kenara etsin hep benimle olsun ben ne istersem o olsun ailesini unutsun diyen gelinler var bu is boyle oldugu surece hem bizim eslerimiz hem onlarin ogullari arada kaliyolar hemde neyi paylasamiyoruz ikimizinde oglu degil ikimizinde kocasi degil birmizin evladi birimizin evinin erkegi kocasi annesini sevmeyen karisini hic sevmez kaynanalar neden oglum karisiyla cocuguyla yurdunu yuvasini kurdu mutlu olsun demiyo ya da gelinler neden anneden kiskaniyo elinden mi alacak ogullarini bu paylasilamama durumu en cok etkeklere zaear veryo halbuki orta yol bulunsa ne guzel 
(4,484 puan) tarafından
İşte o orta yol bı bulunsa zaten
(9,985 puan) tarafından
Ablacim 2 tarafinda gonullu olmasi lazim buna
+2 oy
(84 puan) tarafından
Oglunuz zaten sizin esten anne olmaz.Siz gelinj sevin onu arayin bzen sadece aksamlari 

Nasilsin diyip onunla konusun.Ailenizden oldugunu hissettirin gelininize
(4,484 puan) tarafından
Herzman canım benim ben gelinimin saçını bile tararim sezryan oldu annesi yoktu aglamktan içim çıktı altını bile ben aldım o ağladı ben agladim
(84 puan) tarafından
Duygusal olarak bir boslukta olabilir biraz kendi hallerine birakin kendisi gelmek isteyecektir  makyaj yapmayi alisverisi seviyorsa bir hediye ceki verin  yada beraber alisverise cikin begendigi birseyi alın
Iyilik yapan iyilik bulur
Siz iyi olun iyilik sizi elbet bulacaktir
(4,484 puan) tarafından
Benimle oturmak istedi dedim kuzucum bak bende gencim 37 yasindayim benimde özel hayatım var sizin de kemdinze ait bir hayatınız olsun benim 3 tane daha çocuğum var ki küçüğüm 3 yaşında çekmek bakmak zorunda değilsin siz evinizi yolunuzu bilin bende bileyim dedim ayırdım şimdi arar anne ben gelecm diye hemen hazırlamıştım ederim yeriz içeriz yaparız ederiz o evine yuvasına ben evimde ohh kafalar rahat
(84 puan) tarafından
O zaman nedden boyle yapyi ne desem bilemedim siz sorun bir seymi oldu diye
Oturup konustuktan sonra hersey hallolur
(4,484 puan) tarafından
Yok kuzum benim gelinim değil burda bı post açıldı ya ona binayen yazdım ben bu postu
+2 oy
(46 puan) tarafından
Çok doğru dedin abla para versin ne olacak dimi çok yanlış düşünüyoruz bazen 
(4,484 puan) tarafından
Yaa mesela kartımda hesabimda para olmaz bişey isterim gelinim bnden önce der anne mustiye şöyle aliversin diye haa altında kalır mıyım asla
+2 oy
(6,345 puan) tarafından
Abim 47 yaşında annem hala 1 gün uğramasın arar seni göremedim bugün der. 

Ama kaynanam eşimi hiç sevmez 2 yıldır ne arar ne özledim der aynı yerdeyiz çocuklarımı görünce bakmaz. 
+2 oy
(583 puan) tarafından
Öyle haklısın ki, ben 15 senelik gelinim eşimin anne babası ayrı babası 24 sene önce bırakıp gitmiş eşim hem abi hem baba oldu 4 kardeşine halada öyle beraber çalışıp beraber para biriktırıyorlar. Geçen annesıne gittik evde hiç bişey kalmamış markete gidelim dedim eşime gittik eltininde evinin eksıklerını aldık 11.500 tuttu market yazın teras yaptırdık 700 bin harcadık hiç zoruma gitmez annesı kardeşleri buralara gelmek için çok çabaladılar.Allah hepsının işini,gücünü rast getirsin 
(4,484 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum bak bunlar dönüp dolaşıp yine sizi bulacak emin olun
+2 oy
tarafından
Keske her kayinvalide sizin gibi dusunse sahsen ben esimi annesinden hicbir zaman esirgemiyordum taki kayin validem esimi benle kal diyene kadar baktim git gide abartiyor ben sesimi cikarmiyorum diye bende kocami cekip aldım ben gelin olarak kayinvalideme saygısizlik hicbir zaman yapmadim oglunu esirgemedim tam tersi ben git derdim gidelim derdim ne isi varsa gor yap hallet islerini derdim ama kendisi bu durumu elinin tersiyle yitmis oldu suan oglunu eskisi gibi goremiyor sadece hastane alisveris islerini yapiyor tamam oglundur ama evde karısı iki bebegi dura dyra da oglune gel benimle kal dememeli gelsin bizde kalsin asla laf etmem menun olurum agirlarim kendi annem gibi ama o farkli dusuncedeydi yani diyecegim o ki her gelin laf ediyor kahinvalidesine ama her kayinvalide iyi niyetli olmuyorki be ablam 
(84 puan) tarafından
Post sahibi degilim
Sizi aile olarak gormemis  sizi kıskanmis anlasilan
Oyle sacmalikmi olur gel kal diye
Gider gelirsiniz
Esin yalniz gitse kaynananin nerde gelinim niye getirmedin demesi gerek
tarafından
Aynen oyle oldu biraz yüz verdikce astarını istedi birdaha yüz bulamadı ben allaha havale ediyorum kendisini
+2 oy
(2,443 puan) tarafından
Valla benim kaynana oglunu almış avucunun içine 

Hem isteyerek aldılar hemde şimdi ayırmaya calisiyorlar 

Eşimle kaynanam yüzünden çok birbirimize girdik biz 

Hastaneye de goturur gerektiği yerde ben bile veriyorum o parayı ama bunlar haketmiyor 

Sürekli iç içe olalım birlik gibi olalım istiyorlar 
(4,484 puan) tarafından
İşte hak etmeyene asla sözüm yok
+2 oy
(1,289 puan) tarafından
Ben de gelirim Benim de Kayınvalidem var annemin de 3 tane gelini var Allah yokluklarını göstermesin Ben günde kaynanamı iki kere ararım o beni arar görümcemde var araşırız koklaşırız Yani önemli olan burada işte kaynanam hasta kaynanama şunu yapamam veya işte Görümcem hasta görümceme şunu yapamam demek değil ya Çünkü ölümlü dünya şöyle bir düşündüğümüz zaman yarına kime çıkacağı belli değil En azından arkamızdan güzel konuşturalım diye düşünüyorum
+1 oy
(394 puan) tarafından
Bazı şeyler saygı içinde olduğu sürece asla problem çıkmaz yani daha sabah bir post okudum öyle kaynanaya ölüyo olsa bir bardak su verilmez ama bazıları da var ki gerçekten iyi niyetli kaynana geline evladı gibi davranırsa gelin de kaynanayı annesi gibi görür bu işler hep böyledir 
+1 oy
(5,385 puan) tarafından

Ben aynı evde yaşadığım için o konuda sıkıntım yok çok şükür;)) ama gerçekten çok abartılıyor. 

+1 oy
(386 puan) tarafından
Çok güzel bir konuya girdin çünkü onların yaşları genç birkaç yıl sonra anlarlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 392 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.