0 oy
736 göst.
Diğer kategorisinde (5,908 puan) tarafından
Kızlar eşim a 101 e gtti kızım eline almış oda almış 3 tanesi 95 TL kızım kes yiyecem dedi bitane ben kestim bitane babası dyerini dogramadim iyy plastik gbi midem alt üst oldu ilkez yedik bitane kaldı onu fisiyle a 101 e iade etmeye gttim iade etmedi çnkü sebep grmem lazım çürük degl biseyi yok falan siz nasıl tuketyorsunuz

28 Cevaplar

0 oy
(2,980 puan) tarafından
İade almak zorunda 

Onu geçtim bildiğim kadarıyla olması bekleniyor heralde
-Reklam-
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Oğlum 3.5 yaşında hâlen bayıla bayıla yer bende çok severim:) ek gidaya başladı oğlum avakado ile kilo aldırdım ben iyce olgunlasacak o öyle sertken yenmez alttaki yorumları gördüm siz hamken yemissiniz...

0 oy
(492 puan) tarafından
Yoğurt muz avakado karıştır ye 
(492 puan) tarafından
Ezerek
0 oy
(496 puan) tarafından
Hamdır daha muhtemelen
0 oy
(193 puan) tarafından
Bende hic sevmem her sekilde denedim yok bana gore degil
0 oy
(247 puan) tarafından
Muzun yanında çok güzel olgunlaşır en sık yediğimiz meyve sen olgunlaşmadan yemişsin olgunlaşsa tadı güzel üzerine limon sıkıp yiyoruz biz 
0 oy
(149 puan) tarafından
Kız avokada yenilmezmi biz onu bulamıyoz sen beğenmiyorsun. Ben hep ek gıdada çocuklarıma verirdim muzla karıştrarak.  Sen onu kabuğunu soy. Ama olgunlaşması gerek yumuşak olması gerek sonra çatalla eziyorum üzerine zeytinyağı hafif tuz  limonda sık misss ekmeğini bandr ye
0 oy
(3,967 puan) tarafından
Yesil aldıysanız elma ve muzun yanında dis kabugunun kararmasın beklemelisiniz, Siyah bir renk oluyor avakado o zaman yemeye hazır.

Bal ceviz karışımı ile kızım ve ben yiyoruz bazen labne peynir ile.Bazen salatalar doğuyorum limonluda guzel oluyor.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 269 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,908 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 160 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hayatsarti2 (347 puan) tarafından soruldu

406,607 soru

12,196,909 cevap