0 oy
206 göst.
Aile kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz kemoterapi aliyorm. Kızım 2.5 yaşında suan. Emzik emiyor halen ve daha çiş öğrenemedi. Bazen altını açık birakiyorm götürüyorm tuvalete ama yapmıyor. Sonra kendisi altına kaçırıyor. Bazen kendi diyor cikar tuvaletimi yapacagm. Ben ilaç aliyorm 3 aydr o yüzden pek üzerine düşmedim. Aralık gibi ameliyat olacagm. O zamana kadr öğretmek istiyorum. Emzigi de aynı şekilde hiç denemedim emziksz uyumasını ama denemek istiyorum. Nasl bir yol izlemem gerek . Kendini gayet güzel ifade edebiliyor. Biraz sabır gerek sanirm. Özellikle emzkte ağlayınca veriyorm hemen. Bi gece uyusa devamı gelecekte.. önemli olan o Bi gece işte.. emzigi bizim gibi geç  bırakanlar ve çişi de bu yaşta ögreten anneler deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız..?

4 Cevaplar

0 oy
(4,047 puan) tarafından
Gündüz hiç vermeyin, ortada olmasın ki istemesin. Gece de belki ilk gece ya da iki gece ağlar sonra alışır. Emziğin ucunu kesin, gece çok zorlansa verin istediğini alamadığı için bırakacaktır. Ağlıyor diye vicdan yapmayın bu onun iyiliği için. 
-Reklam-
0 oy
(4,898 puan) tarafından
Emzik biberon bırakmak tamamen cocuga bağlı cnm tabi bizim de faktörümuz var ama çiş tamamen annenin sabrına bağlı bir olay kuzum kesin ve kararlı olman lazım emzik konusu ile ilgili ucunu kes dedigin gibi bir gece. Sabrettinmi gerisi gelir benim kızım aşırı aşırı bagimliydi emzige ama bir gece vermedim çok ağladı ikinci gün biraz daha az ağladı üçüncü gün sanki hiç emzik emmemis gibiydi ama çiş olayı beni mahvetti 
0 oy
(3,878 puan) tarafından
Cisi 3 yaşına 3 ay kala ögrendik. Bu tamamen sana ve çocuğa bağlı bir durum. Eğer çocuk hazırsa belli ediyor senin içinde sabırlı olman lazım. Ben kendim nasıl bir yol izlediğimi yazıyım. Oğlum sabah kahvaltısından hemen sonra büyük tuvalleti gelir onu yaptıktan sonra bezi çıkardım takmadım ilk gün doğal olarak çiş yapmadı tuttu öğlene kadar yapmadı en son altına kaçırdı ve bezi tak dedi bunu ara ara denedim alışması lazımdı baskı yapmadım zorlamadim korkutmadim. En son dedim bez takmiyormuz ve çis gelince söylüyoruz tuvaller koşuyoruz. Hemen alıştı oğlum oyun haline getirdik. Emzik ise 1 yaşında bıraktı gündüz hiç vermedim gece alırdı en son ucunu kendi yirtmis daha da almadı benimde işime geldi
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Çiş için acele etme. Öğrenesi varsa 2 günde öğreniyor zaten. Emzik için de çok geç kalmışsın ya. Birlikte çöpe atın kirlenmiş falan de. Ben ucunu kesmiştim ememeyince getirdi aaa bu bozulmuş hadi çöpe atalım dedim o gün bıraktı artık 15 aylıktı. İlk gün zorlanırsın sonra alışır zaten büyümüş artık. Sana da Rabbim şifalar versin inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 100 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
15 Nisan 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 339 göst.
9 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Birhilall (1,449 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,756 cevap

37,315 kullanıcı

Kategoriler

...